Botox baby.? Eller føler meg som Costa del Kongsving DELUX!!!

For knappe 2 uker siden fikk jeg botox behandling!

Dog ikke for skjønnhetsmessig årsaker ( selv om de kunne hatt sprøytet litt både her og der), men pga min CP med formål om å dempe spasmer og helst løsne opp anspente muskler hovedsakelig i nakken...

Botox er jo en nervegift som lammer musklene...

Det er derfor ganske så kjipt, når det settes feil og for mye! Med det resultatet at muskulaturen i nakken blir såpass svekket, at den ikke er tilstrekkelig sterk nok til å holde hodet oppe...

Kjipt, er ett litt underdrevet ordvalg i denne sammenheng... For det er både fortvilende og frustrerende....

Smertene som følger med kan bare beskrives med ett ord... Ehmmm ... La oss bare si grusomme...

Man får større og større problemer å holde hodet i rett posisjon, jo lenger utpå dagen man er !Ettersom musklene blir mer og mer anstrengte i ett forsøk på å holde hodet, der det FAKTISK "hører hjemme"!

Etterhvert som dagene går, blir musklene mer og mer slitne og problemene oppstår tidligere og tidligere på dagen... I takt med dette øker smertene, samtidig som de forplanter seg lenger og lenger nedover og er nå kommet nedover i korsryggen ..

Botoxen har derfor denne gangen, resultert i behov for nakkekrage ...

Dersom botoxen settes rett, er det heaven! I motsatt tilfelle ? Føles det ehhh, vel akkurat helt motsatt! (motsatt fra heaven mener jeg...)

Det er ikke så veldig lenge jeg har benyttet meg av botox ,som regelmessig behandlingsform ....

Prøvde det ut for første gang på Rikshospitalet for 7 år siden eller noe sånt, i forbindelse med en omfattende utredning... Jeg ble henvist der fra Haugesund etter en ukes utredning . Dette som følge av at jeg satt på Haugesund nevrologisk som 30 åring, i håp om at de kanskje kunne ha noe å "tilby" meg .Dette var på oppfordring fra min daværende mann. Det skadet jo ikke å høre/prøve/sjekke ut?

De hadde jo muligens kommet ett skritt lenger, innen både forskning og kunnskap i løpet av de tredve årene som var gått siden jeg kom til verden?

Sjokket var STORT da legen fortalte meg at hun MENTE JEG HADDE FEIL DIAGNOSE, etter å ha levd med diagnosen såpass lenge?!

Tror jeg regelrett var i ferd med å falle av stolen...

Etter en uke innom omtrent samtlige sykehusets avdelinger, klødde de seg fortsatt like mye i hodet.

De bestemte seg for å filme meg, da overlegen skulle på internasjonal nevrologisk konferanse i Istanbul og diskutere meg der. Uten at det kom noe særlig ut av det...

Ble heller ikke helt klok på Rikshospitalet ...

Men jeg fikk altså botox i ansiktet der og tenkte ALDRI MER !!

Mine tanker gikk til Jan Thomas og andre celebriteter! 😳

At de gidder?!🙄 Når resultatet blir at du ikke bare smiler falskt, men det er jo nesten en praktisk umulighet og smile!😳 NÅR DET FAKTISK KREVES HARDT ARBEID FOR Å KLARE Å PRESSE FREM ETT LITE FALSKT SMIL, VAR DET IKKE VERDT DET FOR MIN DEL...Selv om det er av medisinske grunner...😬

Med kofferten pakket og klar, fikk jeg helt spontant ett par stikk rett før avreise fra Riksen før avreise for snart 2 år siden. I ett desperat forsøk på å løsne opp en anspent nakke..

Kom frem til at noen stikk i nakke og skuldre, ikke kom til å påvirke "smile ferdighetene" mine 😂✌

Det virket fantastisk bra👍

Det har stort sett funket bra her hjemme også, bortsett fra en gang tidligere ..

Selv om det tok en god stund, før jeg turte og ta i nakkemuskulaturen igjen!

Men er man desperat nok...

Og etter ett par vellykkede behandlinger, glemmer man FORT!

Men så snart du oppdager hva som er i ferd med å skje og smertene begynner å komme snikende og tenker, fader hvorfor i svarte har jeg satt meg i denne situasjonen IGJEN!!!

Smertene du vet at du har i vente, slår i mot deg MED FULL STYRKE! Det var sånt det var ja! Smertene fra sist gang var visst ikke glemt likevel, bare kraftig FORTRENGT!!!

AKKURAT SOM VED EN FØDSEL..

Forskjellen er kun at ved botox, tar det 3 mnd før forventet bedring!!

Men til sammenligning, er GUDSKJELOV smertene ikke like intense som ved en fødsel!!

DET VILLE VÆRE EN STOR OVERDRIVELSE !

Der var dagens syteinnlegg vel utført..

#botox, #CP,#botoxbehandling, #spasmer, #botoxsommedisinskbehandlinf,#Rikshospitalet,#nevrologisk,#nakkekrage,#nakkesmerter,

#costadelkongsvik

4 kommentarer

Mona Thulin

19.10.2016 kl.08:17

Du er knalltøff ! God klem fra mona 😊

Siljemedvilje

19.10.2016 kl.15:23

Mona Thulin: Tusen takk Mona ??

Ståle

20.10.2016 kl.07:38

Du er sterk Silje! Har du prøvd botox i andre musklaturer som i hender eller liknende. Lurer på hvordan effekten av dette er.

Siljemedvilje

20.10.2016 kl.17:10

Har prøvd i hånda , med mindre vellykka resultat. Førte til dårlig funksjon og koordinasjon :-(. Men de kan ikke bruke apparatet de vanligvis bruker for å finne musklene det skal settes i på meg..Ståle:

Skriv en ny kommentar

, Tysvær

Mamma til 3 - hverdagslivet med ekstra utfordringer, som følge av CP diagnose... I tillegg ble jeg diagnostisert med ADD i voksen alder.,Jeg skriver om hverdagslivet, interiør og diverse DIY prosjekter, ofte med fokus på å kunne mestre ting på sin måte.Man bør i det minste forsøke! Jeg skriver som regel med itt humor og en god del galgenhumor må til!! Siljemedvilje = Imperfectly Perfect!Kategorier

 • » Bite me!
 • » Blogg
 • » Bøker
 • » Bøker/Forfattere
 • » CP
 • » eBAY Baby
 • » Familie
 • » Fascinerande
 • » Ferie
 • » Flaut
 • » Fornøyd
 • » Full kontroll
 • » Happy
 • » Interiør
 • » Kidsa
 • » Kossen i hekkan får eg det te?
 • » Made by Silje
 • » Panikk
 • » Shit happens!
 • » Shopping
 • » Stakkars
 • » Trening


 • Arkiv

  August 2017 Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016

  Søk i bloggen
  hits