For oss som digger interiør og diverse DIY prosjekter

 

Bli gjerne med i FB gruppa "For oss som digger interiør og diverse DIY prosjekter", del bilder,   blogginnlegg etc og bli med å inspirere andre og forhåpentligvis la deg inspirere av små eller større prosjekter! 

Her er bilde av sengegavlen min, laget av gamle skapdører fra jobb:-)

Måtte bare få med stueveggen min med egen fargekode "Silje Olden" :-)  Bli gjerne med i FB gruppa. Her er det meste lov, utenom "dritt prat og trolling""

 

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE :-)

 

#forosssomdiggernteriørogdiverseDIYprosjekter, #diy, #interiørgruppepåfb, #deldinbloggpåinteriørgruppepåfb, #diygruppepåfb, #deldininteriørbloggpåfb

 

5 kommentarer

homeofbente

20.03.2017 kl.23:20

Kuul sengegavl😊 Skal legge ut noen bilder av min nylagde også👍 Følger bloggen din videre for mer inspo

Siljemedvilje

21.03.2017 kl.14:31

homeofbente: Supert ???? Gleder meg til å se din sengegavl ??

Ida

21.03.2017 kl.05:28

Eg blei med i gruppa eg! Elsker DIY innlegg :D Kreativiteten blomstrer, kanskje litt mykje slik at eg har veldig mange prosjekt på eing gang :p Sengegavl skal eg lage meg når eg flyttar heim til Norge til hausten! :)

Siljemedvilje

21.03.2017 kl.14:27

Ida: Så kjekt at du ville bli med i gruppa!Det er så GØY å bli inspirert og se andres prosjekter!! Jo flere medlemmer, dess mer inspirasjon! Så gjerne inviter andre også, da blir det ekstra gøy! Har skikkelig sansen for DIY prosjekter, så setter pris på at du deler prosjektene dine :-)
Hvor bor du nå da?

Ida

21.03.2017 kl.23:51

Har ein haug med DIY kategorier på bloggen, så er bare å bli inspirert :) No bur er i Arizona, i USA, men flytter til Florida om 2 uker før det er heim til Norge i sommer :)

Skriv en ny kommentar

Siljemedvilje

37, Tysvær

Mamma til 3 - hverdagslivet med ekstra utfordringer pga avmin CP. Hvis en plusse på litt ADD i tillegg då,, så får me ein fantastisk herlig mix?. Her blir det skrevet noe alvor, litt humor og ein god del galgenhumor må te!! Imperfectly Perfekt

Kategorier

Arkiv

hits