JEG distrè? Ikke bare LITT.

Skulle en kjapp tur hjemom etter jobb, før en avtale i byen en halvtime senere.

Aller helst ville jeg fortsette med flere DIY prosjekt, men det får nok vente. Først får nok de som allerede er påbegynt tørke. En liten sniktitt kommer senere i innlegget, men først litt om virrehue MEG:

Da jeg stresset meg hjem fra jobb, fant jeg ut at kaninene hadde fått 2 unger, som hverken lå inntil hverandre eller i ett rede.

Image may contain: plant and food

Jeg måtte derfor tilkalle dattera mi, for jeg turte ikke ta i de med  min motorikk.

Hadde nesten garantert klemt i «livskiten» ut av stakkarene i forsøket.

De små stakkarene var kalde og i ett desperat forsøk på og redde dem installerte vi mor og barn i  et kattebur, i dusjen med halm og ull lue og varmekabler på.

Etter jeg var ferdig med avtalen i byen, som jeg selvsagt ble for sen til, dro jeg på Jula for å kjøpe ett til kosteskaft til det pågående lampeprosjektet mitt.

Fant ut dagen før at jeg ville trenge ett til kosteskaft.

Derfor var dette til meg å være ett veldig planlagt innkjøp, som jeg hadde bestemt meg for å vente med å kjøpe i samband med avtalen dagen  etter.

Ahhhh de har sjokolade på tilbud?!

Klarer jeg å få med meg både sjokolade og kosteskaft?

Nå må jeg ikke sette fra meg stokken og glemme den?.. Det hadde jo vært typisk.

To mannfolk ved kassen gliste bredt, da jeg dunket stokken borti i brillestativet.

Disse to smilte bredere, enn han jeg holdt på å dælje til 2 dager i forveien. Det må understrekes at han var sur i utgangspunktet. Den ansatte i kassen i går dro så vidt på smilebåndet han også. Det var jo selvsagt han samme som sto i kassen (en tidligere elev) på mandag og var da vitne til at jeg holdt på og dælje til en mildt sagt sur kunde i hodet. Han var lite blid han og ett lite sekund, lurte jeg på om han vurderte å ta fra meg hele stokken?

På mandag glemte jeg vesken med kassen og måtte derfor gå inn igjen og igjennom HELE butikken, for å få hentet veska mi.

Tilbake til gårsdagen.

Jeg satte fra meg kostestativet og betalte for sjokoladene og kostestativet, mens jeg tenkte litt lattermildt tilbake på da jeg og venninna mi var på Ikea for noen år siden.

Hun skulle ha en sånn diger bunt med greiner, som var så poppis for noen år tilbake. Det var lang kø og hun satte bunten i fra seg gjentatte ganger, i takt med køen som stadig rykket  fremover. Da vi kom hjem oppdaget vi at det var ingen gedigen bunt med grener, av slaget som var på høyde med oss selv blant varene. Den stod antageligvis ensom og forlatt igjen på gulvet på Ikea en plass mellom de siste lokketilbudene og kassen.

 Jepp jeg tenkte faktisk på å la være å kjøpe sjokoladene i «frykt» for å glemme kostestativet og JA jeg tenkte faktisk lattermildt tilbake på episoden på Ikea.

Sjokoladen og kostestativet var betalt og jeg gjorde ett ærend til, før jeg satte meg i bilen og freste hjemover.

Aaahh klokka 19 og jeg var endelig hjemme og dagens plikter var unnagjort.

I det jeg skrudde av tenningen, slo tanken meg, samtidig som bevegelsene frøs litt til med bilnøkkelen fortsatt i tenningen.

Ehhhmm jeg kan ikke huske at jeg tok kostestativet INN i bilen? Jeg stoppet litt opp for å tenke over det, før hodet sakte gled mot høyre og deretter med fortsatt litt håp igjen bakover i bilen, bare for å bekrefte den grynende mistanken?

 JEPP kostestativet stod så definitivt igjen ved kassen på Jula. *klaske meg i pannen* .

Jeg som var SÅ bevisst på og ikke glemme det.

 Tilfeldigvis ringte dattera mi like etter og fortalte de var på nabobutikken Europris og de kunne derfor hente kostestativet for meg.

Dermed er kostestativ i hus, klar for å lakkeres og forhåpentligvis være klart til lampeprosjektet i betong. 

Jeg hadde en effektiv fridag i går og med litt hjelp fra en kompis har jeg nå ett nytt bord, 2 lampeprosjekter og en krakk på gang. Blant noen andre småtterier. 

Image may contain: one or more people and people sitting  No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor   No automatic alt text available.

Denne skålen støypte jeg forresten på lørdag.

                     Image may contain: plant

Etter en pussing er den noe bedre, men fortsatt litt bumpy og en god dose med luftbobler. Altså som forventet, når den er handmade .

Image may contain: indoor

Klarte ikke å bestemme meg hvilken vinkel jeg skulle ta bilde fra :-=

Image may contain: 2 people, indoor  Image may contain: indoor

I alle fall når den er handmade by Siljemedvilje i #learningbydoing fasen.

Jeg sier meg uansett fornøyd med resultatet og gleder meg til resultatet.

Stay tuned folks!

Når det kommer til kaninene, døde den ene i dag. Tenker det er naturens gang og trur de kom litt før tiden.

Stakkars mammaen virret rundt med høy i munnen, uten å gjøre noe mer med det?

                   No automatic alt text available.

 Helt til vi tok dem inn.

Det virket ut som kanskje fødselen kom litt overraskende på? Jeg må innrømme at jeg ikke trodde de ville leve så lenge, kalde som de var og tenker det er en grunn for at hun lot dem ligge slik.

Sent i går kveld hadde hun også dratt kaninungene ut av buret. Siden det var altfor sent for å tilkalle datteren min, måtte jeg løfte dem inn med en spade.

                             No automatic alt text available.

Tok ett kjapt bilde og det virker litt brutalt ut, men hadde jeg tatt i dem så tror jeg det definitivt hadde vært over for dem. Å gripe noe forsiktig funker dessverre litt dårlig for meg.

Da er det bare til å håpe at den siste klare seg, selv om jeg dessverre har mine sterke tvil.

Lik gjerne bloggens FB side "SILJEMEDVILJE"

Instagram @Siljemedvilje1 

Bli gjerne med og join Interiør og DIY gruppa mi på Facebook  "For oss som digger interiør og andre diverse DIY prosjekter."

 

#betongbord #bordisement #bordavbetong #lagebordibetong #sement #mørtel #concretetable #concrete #diy #gjørdetselv #diybord #diyvbetongbord #diyconcretetable #interiør  #madebysilje #madebysiljemedvilje #interiørinspirasjon #interior #interiors #inspo #interiorinspo #interiorinspiration #interiørdesign #kanin #kaninfødsel #kaninunger #dødekaninunger #døendekaninunger #jula #ikea #fortidligkaninfødsel #diykrakk #diykrakkibetong #lagekrakkibetong #diylampe #lampeibetong #lagelampavbetong #lampeavbetong #concretlamp #diyconcretelamp #workinprogress

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits