Kjøre strekning Stvg-Hgsd, mens andre er på hjem fra nachspiel!

Fortsettelse fra forrige innlegg!

Hei alle sammen

Landet trygt på Sola og fikk dermed tak i Captain Morgan pluss pluss!

Er det forresten slutt på jubelen når man lander trygt på Charter? Holder jo på å le meg i hjel av den jubelen og klappingen! Er det pga at de slipper å lete etter den svarte boksen i etterkant eller er det ment som takk for turen og god service etc som får jubelen til å stå i taket? Har liksom aldri forstått meg på denne ekstasen, men morsomt er det! Det må påpekes at dette gjelder på Sola eller hvilken som helst andre plasser enn Haugesund! For der er det sjelden mye å juble av når det kommer til landing! Tror faktisk at 80 % prosent av passasjerene hjelper til med å bremse, med beina spent litt forover i gulvet, hendene på armlenene mens, der man sitter som klistret bakover mot seteryggen! Tenker kanskje andelen av de som FAKITSK pleier å be til høyere makte røker under en landing i Hgsd., Ber i det bremsene setter inn for full pinne om at man ikke braser rett igjennom terminalbygget der våre kjære står å venter på mottakelse av oss som sitter klistret i seteryggene og håper og ber om at flyet klarer å stoppe i tide! BAM liksom her kommer vi! Skulle gjerne sittet i cockpiten under landing på Haugesund lutfhavn for å se hvor nærme vi er i det bremsene setter inn! Har absolutt ikke flyskrekk! Gi meg gjerne turbulens som piffer opp flyturen og noen av landingene der ler jeg faktisk av... Men skryte av de, skjer sjelden hehe :-)

For de som ikke har landet på Karmøy bør jeg påpeke at det er aldri snakk om noe buss som venter for å kjøre oss til rett terminal for å si det sånn!

Men nå var jeg altså ankommet Sola og da var det bare til å komme seg til taxfree og få max ut av kvoten , pisse  og finne bilen for så å kjøre hjem! Hater flydo! Føler at de fra rad 5 og oppover (pluss de som sitter rundt deg), nærmest sitter med stoppeklokke! Og GOD DAMN hvis det er kø... Særlig hvis personen før deg har hatt skikkelig feriemage og du har bare lyst åå forklare at det var ikke meg altså, jeg har bare tisset blabla.... Må vel innrømme at jeg kan være troende til det? Og akkurat nå når jeg sitter her og skriver, begynner jeg å synge inni meg "it wasn`t me" !

Men tenk å trekke i snora der uten å gå av først! Jeg som dame for frysninger ved tanken... Og til dere mannfolk... Jaja forresten,hva vet jeg? Kanskje det gir dere følelsen av å ha blitt medlem av 1000 meters klubben?! MEN det holder uansett ikke i henhold  til "opptakskravene"!

Nei takke meg til handikapp toalett på en tom flyplass..... For jeg var jo selvsagt sistemann som fikk ræva mi ut av taxfreen og gjennom tollen! (Wiiii)

Det var jo her jeg skulle tatt veien ved avreise også, istedenfor å presse meg inn i en bås med koffert og håndbagasje etc, i mangel på reisefølge som kunne se etter bagasjen i mellomtiden! Men nå var det jo tross alt litt mer å drasse på!Nesten som jeg lurte på om jeg var i en barnehage eller på en flyplass? Man trenger ikke å minne folk på god håndhygiene... Alle vet det! Og de som driter i det, begynner ikke plutselig å vaske hendene pga Sola lufthavn ber om det!

Jaja nå var Kapteinen i boks, blæra tømt.... Så nå var det bare å få med seg alt pikkpakket til bilen å kjøre strake veien hjem! AS F**KING IF!!! Vi snakker jo Silje her, folks!

Bra jeg har kontroll på parkeringsbilletten min og bilnøklene har jeg her, tenkte jeg mens jeg trasket avgårde til bilen! STÅLKONTROLL!Det var ikke før jeg kom fram at jeg kom på at jeg hadde kjøpt 2 ting til meg selv der nede....

T-skjorte..

Og ny "snedden" liten rosa lommebok!Det var bare så sattan at billetten lå trygt oppbevart i den gamle.... Som lå bra gjemt i kofferten selvfølgelig!!!Fant parkeringsbilletten og var klar "to head home!".... Ehm hadde ikke særlig lyst å betale dobbelt for 1 ukes parkering, siden jeg hadde forhåndsbetalt uansett hvor trett jeg var! Måtte derfor ringe for assistanse! Hadde visst klart og kludret det til ved innkjørsel. Han var opptatt  med noe annet og bad meg vente 15-20 minutt.... tytt5Nei nå var jeg stygg! Men der og da føltes ventetiden enorm ut" . Han kom låste meg ut, uten å sjekke en ting og jeg begynte den laaaange veien hjem. Dette har skjedd med meg på Karmøy også. Der har vi trikset for gratis parkering! Neida, den slags har ikke denne frøkenen samvittighet til! Men på Karmøy hadde jeg ikke en gang forhåndsbetalt og påpekte dette, men "shit same" bare kjør! Dette med flyplass parkering er visst den ultimate IQ testen for meg!

Kl 3.20 var jeg good to go! Men de hadde svarte meg endret noe kjøremønster opplegg der! Så jeg kjørte meg vill på strekningen Sola- Førre! Havnet blant annet på ett industriområdet...

Så klokka 04.00 stod jeg å glante i denne porten, en eller annen plass i Stavanger... Kjørte ned mot det jeg trodde var sentrum, men jeg har jo kjørt fra Stvg utallige ganger!

Vel om andre var på hjem fram fra nachspiel eller byen, vet jeg ikke... Men det var iallfall noen ensomme sjeler, som sluntret gatelangs... Men kanskje de var av samme sort som meg, som ikke går før jeg blir kastet ut.... Og først DA kommer jeg på at jeg må på do først og ender derfor med å forlate ett tomt lokale, med venner ventende utenfor.

Jeg er forresten alltid redd for å kjøre forbi fulle folk, på lik linje som unger som nettopp har lært å sykle! Kan liksom aldri være sikker på om de plutselig klasker i bakken rett foran bilen liksom?!

Plutselig så jeg en mann med fiskestang av alle ting og tenkte at DER er den rette mannen å spørre om veien fra Stavanger til Haugesund! Følte meg som en idiot!PS. mulig fiskestangen var en hallusinasjon!

Men at det var FEIL mann å spørre, er jeg 100% overbevist om! Han var ganske så fersk i landet for å si det sånn! Men at han så gjerne ville hjelpe, skal han ha for :-) Jeg ble ganske ivrig på å komme meg videre på egenhånd da han så rundt seg, klødde seg på haken som om det var ei gate rett ved jeg spurte om og tenkte som det knaket og gjentok "Agesund, Agesund, Agesund, ny her, ikke god, sorry, sorry" . Han gav ikke opp håpet om å finne ut hvilken "gate Agesund" var, mens jeg nevnte ferje, langt, det er ok, jeg klarer meg, takk for hjelpen".... Mens han fortsatte å male om f***ings  "AGESUND". Etter å ha prøvd å si at jeg fant nok fram 15 ganger, nådde jeg ett punkt der tålmodigheten stadig nærmet seg oppbrukt ! På  det tidspunktet var det ikke bare tålmodigheten min som nærmet seg oppbrukt, HELE MEG var snart oppbrukt, kaputt og VELDIG KLAR FOR SENGEN. Ferjene går sjeldent på natta, så hvis jeg mister ei ferje pga å stå her og gnåle om jækla "AGESUND" kommer jeg til å tilte FULLSTENDIG! Tenkte i mitt stille sinn, som snart kom til å eksplodere til det motsatte, at hvis jeg får hørre ETT TIL ORD OM:

AGESUND,SORRY, BEKLAGER, NY, HELT NY, IKKE SÅ GOD, JEG HELT NY HER, AGESUND , AGESUND. Samme hvor snill du var kjære deg og forsøkte å hjelpe! Så hadde jeg bare kjørt! For DER var tålmodigheten slutt og jeg var frustrert og nærmet seg KRAFTIG irritasjon!

Holdt på å sovne i ett sett på veien hjem og det var helt grusomt! Hadde sikkert kjørt bedre med 1,5 i promille! Men selv om jeg ikke mørkeredd, fristet det ikke å kjøre inn til siden og sove! Hvem kjører på denne tiden av døgnet utenom turister?? Lastebilsjåfører? Og hvem vet hvor lenge de må være på veien .Særlig de  utenlandske, har kanskje litt andre friperioder ved langtransport, enn nordmenn? Hva vet jeg? Ikke rastisk ment, men det er jo ikke til å stikke under en stol at utenlandske gjerne ikke er fullt så heldig i lønnsforhandlinger etc enn nordmenn ... Var iallfall lite gira på å sove alene i en bil og mulig dele rasteplass med hverken lastebilsjåfører eller andre...

Fikk heller prøve å holde meg på veien, lenge nok til å komme frem til ferjen! Ikke bare hadde jeg vinduet åpent, måtte til og med stikke hodet ut med jevne mellomrom akkurat som ei fordømt bikkje! Men jeg holdt nå i hvert fall tungen innenfor! Tror jeg i det minste? Må være dønn ærlig å bare si at jeg på det tidspunktet var jeg ganske "messed up".. Prøvde Spotify på FULL GUFFE og kommanderte meg selv til å synge med, men ramlet av etter ett par strofer hver bidige gang! gledet meg til å komme til ferjen eller "køen" for å få litt søvn!

Men jeg var heldig og traff rett på ferja.... Litt flaks kan til og med Silje ha! Jeg sa til ferjemannen "Jeg hadde vel flaks nå, de går vel ikke så ofte om natta?"

"Ja sa han, på denne tiden er det timer i mellom hver ferje".. Phuuuu, det var jo søndag i tillegg!

Sov jeg på ferja? Prøvde jeg å sove på ferja? På dette tidspunktet var jeg kviknet litt til igjen...
 

"


Klokka var blitt 05.00, da jeg kjørte på ferja og jeg var ett skritt nærmere senga mi!

Samme problem gjentok seg på andre siden av fjorden.... Det kom dirre lyder mer enn en gang, da jeg var litt mer over mot midten av kjørebanen enn jeg strengt tatt burde! Men var jo sååå Close til senga... Så senket farten litt i håp om å komme hjem

Har aldri vært såååå glad for å parkere bilen, still alive... Det var heldigvis nærmest NADA mot trafikanter, da hadde jeg måttet stoppe! For en ting er meg selv, frykten for å skade andre er enda større!


JUHU så glad for å kunne stupe i seng! Måtte bare ta ett bilde som jeg kunne dele med dere først! Uhyre interessant tenker jeg?!  

Ha en strålende søndag alle i hopa!

#Solaflyplass, #kjøresegvill, #Bilkjøringogsoving,#trett, #kjøremedpromillevstrett, #Flyplassparkering, #Solalufthavn,#Mortavika, #Arsvågen, #taxfree, #kvoten

Good bye Crete! I will be back!

Har vært så inni hekkan travelt og dette innlegget ble påbegynt for lenge siden... Men måtte bare få det ut for det...

MEN da var det visst på tide å dra hjem!

Bortsett fra ungene mine, skulle jeg gjerne vært lenger!

Det var ganske deilig å være helt alene i Kretas gater. Kunne gjøre akkurat hva jeg ville og trengte ikke å ta hensyn til ei sjel! Kan anbefales til alle!

Bortsett fra når menyen så sånn ut, da slet jeg litt! Pluss den nevnte kjole episoden, der jeg virkelig kunne trengt noen ekstra hender i nærheten. Noen til å smøre meg på ryggen, hadde heller ikke vært feil! Men utenom dette var ei uke alene på Kreta no problemos!

Havnet jo på  ett mildt sagt  "shitty" hotell, lykken var derfor stor da jeg kunne benytte meg av ett  basseng på nabo hotellet!

Var nødt og ihvertfall dyppe tærna, var rimelig varmt! Men var jo så vidt jeg turte, pga disse etterhvert så omtalte svenskene! Her var det liksom trapp/sitteplasser og det var den mest logiske plassen og sette seg. Svømme turte jeg IALLFALL ikke, etter å ha svømt bassenget på langs dagen før! DU VET AT DU HAR DÅRLIG OPPDRIFT, NÅR DU FÅR VANN I NESEN MENS DU SVØMMER! Jizzzez hva gir du meg? Svømming var derfor Helt uaktuelt med disse i nærheten! Har alltid trodd jeg var en god svømmer,, da jeg var BADELØVE nummer 1 som liten.... Men når jeg tenker etter så var jeg jo mer under enn over vann.

PS gir du meg latterkrampe, mens jeg er på dypt vann?! Da DRUKNER DU MEG FAKTISKpå flekken OG JEG TULLER IKKE EN GANG!  Det er mer enn en gang jeg har måttet reddes pga latterkrampe i vann!

Her er stamstedet mitt på hjørnet! Hadde jo faktisk stambord også! Fantastisk god mat!

 

Følte meg bare nødt til å vise den geniale parkeringen her! Og neida det var ikke snakk om noen midlertidig parkering, mannen satt søren meg ved siden av der og jobbet! Om han delte ut reklame eller solgte turer? Vetta søren jeg, men kunne kanskje funnet en litt bedre plass og parkere?
Ble iallfall en smule mer utfordring og ta ut penger og ble lettere skeptisk, når han  tilbød hjelp! Hmmmm hvorfor parkere mopeden akkurat der? 

 

 

 

Siste dag på stranden og jeg ville ta en selfie av meg OG STRANDEN! Men pga at jeg må bruke begge hendene kombinert med korte armer så blir resultatet av selfiene mine (uten stang) som regel kun meg og lite og ingenting av bakgrunnen! Ser dritt sur uansett, vanskelig å konsentrere seg og smile samtidig :-)

Fikk ta bilde av føttene mine på stranda da, vet ikke om det ble så mye bedre?

 

Lite sand, mye stein... Men funker fett for meg!Måtte visst reklamere litt for Heiniken!

Kom hjem med mine 2 første tatoveringer...

Bilde av meg på hotellets takterrasse siste dagen! Like lite til bakgrunn, stresset med selfie stangen en stund men måtte gi opp da jeg måtte skynde meg, låne en dusj og pakke om for å få plass til presangene til ungene (og litt til)... Men her går det faktisk tross alt an å skimte ett ørlite smil?

Men jeg slipper jo å være med på hvert bilde heller da?! Så her er bilde av takterrasse med utsikt :-)

Nøt noen timer her muttens alene her i løpet av ferien :-)

Men det var tidligere ... Nå var det ned å få seg en kjapp dusj og ta fatt på det som var til hodebry hele ferien! Hvordan få alt tilbake i kofferten som var smekkfull når jeg dro, pluss litt ekstra med hjem... Herregud hvordan jeg har forbannet meg hele ferien på, hvorfor jeg ikke tok den største kofferten?! *KLASKE MEG I PANNEN*. Shoppet en bitteliten lommebok og t-skjorte til meg selv og presanger til ungene, men that`s it... Visste likevel at det ville by på stooore plass problemer.

Da det ble brått travelt ved avreise fra Haugesund en uke i forveien og jeg innså at kofferten ble litt liten, var det allerede for sent!

Det er ikke direkte positivt at man må pakke om og kaste ut ting i bilen på flyplassen FØR avreise for å få plass til alt! Da jeg som sagt brått fikk det travelt for å nå ferja og dermed kastet siste rest i bilen! Og derfor måtte pakke siste rest på Sola.... Her snakker vi STÅLKONTROLL!

KLAR FOR DET KRITISKE PUNKTET! VIL JEG KLARE Å FÅ KOFFERTEN IGJEN?  


Bare litt igjen, men det er alltid den siste biten som er verst....


 

Mens jeg satt der og "kranglet" med kofferten på "bakrommet " på hotellet,... En smule stresset, samtidig som jeg selvsagt måtte prøve å få tatt en selfie til bloggen ( *ler* for det var nok litt av ett syn tenker jeg)?!

Plutselig skimtet jeg en skikkelse bak meg, noe som jeg en brøkdel av ett sekund selvsagt trodde det var resepsjonisten! Hvem andre kunne det være liksom? Det fantes jo omtrent ikke andre gjester på "hotellet" som jeg hadde sett!I løpet av dette brøkdelen av ett sekund, rakk jeg å tenke FLAUT/BUSTED!!!

Men før jeg rakk og snu meg for å se hvem det var.... Hørte jeg:

"Trenger du hjelp ?"

WHAT DAAA F**k!!!!!

Hva i hekkan var det? EN ANNEN GJEST? Som app og til snakket norsk ?

Ja visst søren hørte jeg RETT!

Jaja ved hjelp av "hardt" teamwork, klarte vi fader meg å lukke skiten!!!! YEEI jeg var seriøst kjempe lettet, da jeg hadde brukt en uke på å tenke på hva jeg kunne kaste? Jeg begynte å vurdere enkelte bikinier? Akkurat som det hadde gitt rom for mengder av plass?!

Bikini ville jo ikke akkurat frigjøre så mye plass, liksom.....

Ikke nok med at det fantes ei norsk dame på "hotellet", det kom også diltene en norsk mann.... De heller hadde ikke sett hverandre i løpet av uken vi hadde bodd der... Hvor dukket de opp fra liksom?

Alle 3  hadde fått beskjed om at bussen kom klokka 19, så vi trodde jo selvsagt at vi skulle ta s....

Og jeg som trodde det kritiske punktet var om jeg klarte å FÅ IGJEN KOFFERTEN?!

Noe som jeg fortsatt er imponert over at gikk an! High five !!

 

Men da bussen endelig dukket opp, ville ikke bussjåføren ha meg med?!

Stod visst ikke på lista hans jeg?

WHAT?

Hele bussen stod der og venta... 

Om jeg var sikker på at det var i dag jeg skulle reise?!

EHHHM JA .... Seff liksom !!!

Men egentlig begynte jeg jo å bli litt usikker?!

Det hadde jo vært typisk meg og sjekke ut en DAG FOR TIDEN!!!

(Known to be happen before🔫)

De 3 ansatte pluss busssjåføren begynte å styre med PC og telefoner! 

Og når 4 grekere diskuterer og stresser, med en buss fullt med turister som står ute i veien venter , mens bagasjen min fortsatt blir stående ute på fortauet ....

Da er det sannelig ikke lett å vite hvor hissige de egentlig er?

For det høres ikke "bra" ut for å si det sånn!

Og jeg kan bare anta at samtlige i bussen likhet med meg lurer på hva i hekkan er det som skjer nå ?

Ihvertfall de gjestene som jeg endelig traff, som jeg ikke ante eksisterte en gang, men som "skulle ta bussen med meg"?

Jeg prøver å spørre hva som skjer, men jeg blir relativt glatt oversett? Informere meg var visst ikke så "hytt"...

Plutselig strener bussjåføren forbi meg uten ett ord, setter seg i bussen og kjører? Der står bagasjen min igjen på fortauet og jeg igjen inne på hotellet som ett STORT spørsmålstegn ? 

Det er da er det ganske så greit å reise charter ! Jeg vet jo at Apollo ikke lar meg bli igjen på Kreta ....

Det får være deres problem tenker jeg! Men jeg orker ikke stressopplegg på flyplassen ! Dessuten ....litt info hadde jo vært litt greit !

Resepsjonisten hevder hardnakket at bussjåføren hadde tatt feil og at jeg skule vært med på den bussen!

Men etter mye telefoner at og fram viser det seg til slutt at jeg skal på en annen buss! 

Behøvde ikke å være redd for at det ble travelt på flyplassen , da flyet var 1 time forsinket!

Nice det! Siden jeg skal kjøre stvg -hgsd etter at vi lander på Sola!

Jaja innså kjapt ar vi var heldige! MANGE som måtte vente lenger enn vi!

Flyet til Bergen ble utsatt til dagen etter!

Og en mer kronglete og overfylt flyplass, har jeg aldri før opplevd!

Her kunne du bare drømme om sitteplass!

Fant du en ledig vegg, da var du heldig og kunne sette deg på gulvet og få veggstøtte!

Kom meg endelig på flyet og den flyturen hjem gikk fort gitt!

Den følelsen når du blir vekket og blir fortalt at jeg må våkne og ta ned bordet og sånt fordi, vi er snart klare for landing!

What?! Allerede ?!

Jaha! Jeg trengte jo den søvnen siden klokka er 02.10 i det hjulene treffer bakken og jeg skal innom taxfree (hadde ikke captain Morgan på Kreta )

Jeg sovnet ganske snart etter at vi lettet og hadde rykket til flere ganger, da jeg merket hodet var på vei mot midtgangen! Litt trang passasje fra før... Det hjelper ikke særlig på for trallene eller andre passasjerer for den saks skyld, dersom halvparten av Silje henger dinglende i midtgangen.

Og når du våkner til med ett rykk av ett pirk på skulderen, oppdager du har sovet leeenge og lynkjapt tørker deg rundt mot munnen sånn just inn case på ren refleks og tar samtidig ett raskt overblikk rundt deg om din medpassasjerer har sittet og sett på deg og lurer på om du har sittet med gapet vid åpent  hengende mot midtgangen mer enn de gangene du har rykket til for å rette deg opp i riktig posisjon, mens du tar inn over deg hvor lenge du egentlig har sovet!

IGJEN SPILLER DEN ETTERHVERT SÅ FORHATTE TYNGDEKRAFTEN INN? JEG VET AT DET IKKE BARE ER MEG SOM HAR EN MERKELIG TENDENS TIL MULIGENS HA MUNNEN ÅPEN, NÅR JEG SOVER SITTENDE... ELLER IKKE ALLTID DA! SIDEN JEG NYLIG VÅKNET OPP MIDT PÅ NATTA ETTER 4-5 TIMER SØVN SITTENDE RETT OPP OG NED I SOFAEN, MED EN VOND OG SÅR TUNGESPISS. OG KANSKJE JEG EGENTLIG IKKE SOVER SÅ VELDIG MYE MED MUNNEN ÅPEN, MEN HAR SETT NOK SKREKKEKSEMPLER PÅ DET, TIL AT JEG ER LIVREDD FOR Å HA GJORT DET?! DERAV DET KJAPPE OVERBLIKKET NÅR JEG VÅKNER! (DETTE OGSÅ PÅ REFLEKS!)

Fortsettelse følger.... Da kjøreturen fra Stavanger til Haugesund, tydelig bar preg over at sovingen på flyet ikke var tilstrekkelig!

#Kreta, #Flytur, #Forsinkelser, #Tatovering, #Kofferthelvete, #Busstrøbbel, #Turenhjem, #Reiseralene

 

Vips så blei det visst Kreta tur på meg !

Siden jeg mistet ett helt innlegg (IGJEN fatter ikke hva som skjer, men når jeg skriver på PC så litt for ofte, så vipps så er det borte?) Skal jeg gidde å skrive på nytt liksom? Men jeg MÅ liksom komme med en liten update! Så her kommer kortversjonen ! Skal ihvertfall prøve ... Mulig like greit for dere som leser? Men jeg kommer også til å drite i å rette skrivefeil og lignende, for som sagt skal jeg liksom som prøve å komme kjapt til poenget?!

Skulle nesten hatt en "give away" på om hvem som tror jeg klarer det?

Jaja shit same! Allerede på villspor her!

*onsdag: Treffer en som sier jeg burde hive meg på ett fly og nyte siste etappe av ferien

* Haha reise alene da liksom ? Det er jo ingen som kan slippe det de har hendene , forlate mann og barn til fordel for en jentetur med Silje akkurat NÅ!

*Men tanken på å reise helt alene virket faktisk forlokkende! (Hadde ALDRI kommet på det selv! Alene på charter liksom?)

*Enten kunne det bli fantastisk deilig eller grusomt ensomt!

* Men det som holdt meg igjen var tanken på å bare "stikke" av sånn til syden uten ungene , men vi hadde jo vært på ferie i Polen , dessuten skulle de til pappen og det er antagelig min siste ferieuke før skolestart (har faktisk ikke helt kontroll på hvor mye det er å gjøre før "kick off".

*Dessuten spiller jo økonomien en STOR rolle. Det er jo litt forskjell å betale for 4, enn 1 pers liksom! Skulle jeg liksom ta meg råd til å reise ?Men trengte virkelig å komme vekk og koble helt av!

* Pluss det som var min største bekymring var at jeg kun hadde 1 kort og tenk hvis noe skjedde ?(it's known to happen). Men som ved ett MIRAKEL dukket ekstrakortet mitt opp samme dag som jeg bestilte reise og reiste! Tuller ikke, det har vært sårt savnet i minst 1/2 år og jeg trodde jeg hadde endevendt ALLE vesker , lommebøker , jakker you name it?! OG DET VAR JANMEN GODT AT JEG FANT DET ..... FOR MINIBANKEN "SVELGET" SØREN MEG DET ENE KORTET VED FØRSTE FORSØK PÅ UTTAK HER NEDE , fordi jeg fikk ikke ut det jækla kortet! Det hadde vært en mildt sagt kjip start på ferien, dersom jeg kunne hadde hatt ett kort da!

* Bestilte reise på fredag, og skulle fly 05.55 fra sola lørdagsmorgen ! Kjørte hjemmefra rundt halv 1 om natta for å være sikker! Snakk om feilprioritering ! 🙄 Tok ungene med på leos lekeland (det var rett prioritering, bøte litt på samvittigheten), deretter 2 ganger på oasen for å nappe bryna , hjem å pakke og farge håret (det er her feilprioriteringen kommer inn!) og så prøving av alle kjoler jeg skulle ha med for å se om jeg kunne ta de på uten hjelp til glidelåser, knapper og drit bak! Hjemme har jeg liksom alltid noen der jeg kommer som kan "Zipp me up" som jeg pleier å si! (Måtte altså prøves for jeg kunne jo ikke satse på at en eller annen gresk bartender e.l skulle hjelpe meg..... Litt på kanten , jeg vet..) Nå VET JEG at enkelte lurer på hvordan jeg får dem av! Men det er faktisk lettere å trekke ned eller knappe opp enn omvendt og hvis jeg IKKE har fått noen til å dra ned eller kneppe litt opp FØR jeg går hjem og taper kampen og ikke klarer å lirke meg ut av klærne så har det faktisk hendt at jeg har ligget med dem (PÅ).

Men det heller kunne jeg heller ikke gamble på .....alene i Hellas liksom!

*Ihvertfall! Woops 10 min til jeg må kjøre og jeg begynner å sminke meg?! Tenkte , nei søren ... Så forfengelig kan jeg ikke være ! Selv om jeg hadde en ferje å gå på ,ville jeg være sikker når jeg bare hadde meg selv av ALLE å stole på!

* Ble til at jeg kastet ALT i kofferten, (trodde jeg ihvertfall , har fader meg glemt nødvendige ting som barber høvel) fikk ikke alt i kofferten men hev alt i bilen og tenkte at jeg fikk tid til å pakke om på Sola! IRRITERER MEG TIL VANNVIDD AT JEG IKKE HADDE TID TIL Å PAKKE OM TIL DEN STORE KOFFERTEN! Greit at jeg ikke har tenkt å shoppe her nede, men når du sliter å få igjen kofferten på vei ned så byr det left på problemer ! Istedenfor å hatt den store kofferten hvor jeg bare hadde alt oppi, droppe jakke på hjemturen , liten ting til ungene etc og slippe å drasse med en hel masse i veska og poser og annet vas!

Her på ferjekaien !

Men for en følelse å bare "rømme" landet .. Sa det ikke til noen for jeg "visste" at det helt sikkert kom til å bli en del motargumenter...

 

Men for en følelse å bare "rømme" landet .. Sa det ikke til noen for jeg "visste" at det helt sikkert kom til å bli en del motargumenter...

 

Måtte sminkings til i bilen på ferja! I henhold til mine teknikker, var visse sleivspark bare å forvente ! Men kan bare glemme at jeg setter meg i ett fly with #nofilter !

Vel framme på Sola! Greit å være i god tid! Siden flyet skulle gå 05.55!

Lite rom for adrenalinkick igjennom tollen på hjemturen her gitt!

Lite rom for adrenalinkick igjennom tollen på hjemturen her gitt!

Jeg må innrømme det var litt spesielt å reise alene på charter tur liksom! Kun familier, par eller venner på tur ! Hadde det ikke vært charter så hadde det ikke brydd meg en plass ! Og det gjorde egentlig det nå ikke heller, men jeg følte meg litt mer blunket ut en ellers .. Har reist en del alene, men det er jo helst til Oslo 😂Det er blitt en del turer der etterhvert gitt! Selve reisen bryr meg midt i ****, kunne flydd til Australia med 15 mellomlandinger , hadde ikke brydd meg i det hele tatt! Men følte meg akkurat som sånn litt mellom familiene og kompisene på tur som er sånn ca 19 og 1/2! 😳

Allerede v/ innsjekking spurte de hvem jeg reiste med? "*kremt* "JEG REISER ALENE"

Ulempen med å reise aleine? Du har ingen til å passe bagasjen, mens du stikker en tur på do! Ikke større plass en det må vær, liksom! 😳🙄

OK , då kjør vi!

Ankomst Kreta!

Watch out Crete, because here I come! ✌👙💃😎

Komme meg på bussen nå, så jeg kan gi beskjed til mamma at jeg er i Kreta 😳✌

Begynte å forstå når jeg satt igjen i bussen med kun ett par stk igjen og hotellet ikke stod nevnt på kartet at jeg muligens ikle hadde trukket " vinnerloddet " ift uspesifisert reise?!

Eneste jeg som gikk av .... Har bodd her i flere dager nå og kun møtt på en annen gjest og det var i går!😳

Ikke særlig sosialt her gitt! Har sett en annen gjest, etter å ha bodd her flere dager!!

Jeg har hørt noen på naboterrassn da! 😂🙄Men nå er til og med de reist 😏

Verdens minste heis! Får ikke med kofferten en gang!

Skittent på do kanten... UTEN DO LOKK!

Så skittent! Til og med spindelvev på GULVET på badet! Hadde vært gale om det hadde vært i taket, men på gulvet på ett hotellrom faktisk!

Lurer nesten på om Apollo har sett "hotellet" selv ? Det er ihvertfall ikke ett hotell de reklamerer for i katalogene sine/ nettet !At ett så stort og vel etablert selskap skal tilby noe sånt alternativ til sine gjester er ufattelig å forstå! De er jo nødt til å forstå at kundene ikke blir noe som helst fornøyde med ett sånt alternativ ! Det skaper jo ett så uhyre dårlig rykte, at jeg ikke kan forstå at de tjener noe på dette! Det er nok sikkert sånt over hele linja, men det er iallfall slik at jeg ALDRI reiser uspesifisert med Apollo noensinne IGJEN! Jeg vet at jeg reiser uspesifisert og da kan kvaliteten variere, men alt jeg ville ha var ett basseng og en solseng og slappe av i en uke!Hadde vært fint med resturant og bar også , så det kunne blitt litt sosialt !men det var nå ikke det viktigste for min del denne gangen! Men tenk å reise til syden og det ikke finnes en solseng på hotellet en gang?! Trodde ikke var mulig ? Skulle ikke vært lov å sende gjester på andre hoteller en de som er katalogført! Prøvde først å finne spesifisert, men det viste seg vanskelig sånn helt i siste liten!

Forstår at det er fullt , men sånne reiser burde de bare ikke kunne selge folk i 2016. De lager jo ferien sur for folk! Om det ikke er ledig på de hotellene som er verdt og ha i katalogen, burde de latt være å selge flere uspesifiserte reiser!

Har bodd på hotell med slik standard før, men det var jo i SVARTESTE AFRIKA for Guds skyld ! Er vant til ulik standard, men slik standard burde ikke finnes på en charter ferie! Folk krever vel LITT standard! Det kan ikke ha vært pusset opp her siden en gang like etter krigen ! Det er ikke ment som klisje en gang' Jaja noe kan være pusset opp på 70-80 tallet skal jeg innrømme ! Men langt i fra alt!

Men vi har det jo ikke mer gøy en vi lager selv....

 

Selv om jeg følte meg litt malplassert da jeg satt på en pub som viste seg å være nattklubb (inne) og etterhvert fyltes ganske bra opp!

 

Men det var ganske tomt rundt meg gitt. Følte nesten at bartenderne var irritert på meg for å okkupere så mye plass !

Ble litt sjokkert da de spilte sangen til 2 fjortiser fra Norge og app og til synger på norsk ?

 

Det var ikke sånn typisk skandinavisk plass heller! Hadde enda tilgode å høre noen snakke skandinavisk!

 

De få jeg kom i snakk med var grekere!! Og prøv å kommunisere med en greker , med høy musikk i bakgrunnen ! Det blir helt gresk for meg 😂😂

 

Og så var det disse gutta fra New York som ville spille big shots og satt dermed å ruget på ei Champagne flaske hele kvelden ! 🙄😂

 

video:video

 

 

video:video

 

Traff guttaboys fra New York som drev å ruga på ei flaske Monet og lekte "hot shots" ! Må jo bare le eller?

Veldig vanskelig å ta Selfie, spesielt når det eneste jeg ser er en svart skjerm!

Her ligger jeg, flatet rett ut ....Der borte er skiltet! Som forøvrig er HAKKET MER LESBART IN REAL LIFE, enn på bildet!

Når jeg skulle legge meg på stranda la jeg merke til at det var så sykt mange som solte seg toppløse? Inkl de 2 "tuttene"på nærmere 70 , men som heldigvis tok på seg overdel når de begynte å "ta planken" og den øvelsen der en står i planken og heiser rompa opp i været... Jeg tar den selv i slynga, den heter kanskje noe den øvelsen den også?Holy makaroni sier jeg bare!

Jeg måtte iallfall ta en ekstra kikk idet jeg skulle til å legge meg ned og så alle disse toppløse damene rundt meg for å se om mannfolka hadde badeshorts , at jeg hadde kommet "rett". Hvilken strand dette var, liksom?

Er det "in" å sole seg toppløs igjen nå liksom?

Likevel klarte jeg ikke å få med meg at det var privat strand?!

Hadde ligget ett par timer før jeg så skiltet som var rett foran nesen min! "Private beach, no rental". Jeg ble helst litt irritert på servicen, der jeg stod sånn omtrent/cirka/ nøyaktig der ved skiltet og ventet forgjeves på de med kajakkene, for å få leid meg ei FORDØMT SOLSENG! Jaja jeg underdrev kanskje når jeg skrev at jeg "helst var litt irritert"! I ren forbannelse og i bortimot demonstrasjon slengte jeg meg langflat på gressplenen! "HA! Der gikk dere glipp av den kunden tenkte jeg" Det fantes da grenser på hvor lenge jeg skulle gidde å vente på å få leie ei jækla solseng?! (Tjaaa tålmodighet er kanskje ikke blant mine sterkeste sider?!)

Synes de andre GJESTENE (fant jeg jo ut i ettertid) så litt rart på meg, det var da jeg måtte ta en ekstra kikk rundt meg! Etter at jeg hadde konstantert at jeg ikke hadde havnet på enn nudiststrand eller homostrand ( hvis det i det hele tatt finnes noen slike strender mtp de 2 "snuppene" straight ahead)men det fantes både barn og menn og kvinner i ulike generasjoner, dog noen mer påkledd enn andre, men så lenge mannfolka hadde utstyret godt nok kamuflert så var det greit nok for meg! Dog enkelte virkelig ikke har skjønt at speedos er såååå ut og virkelig skjuler ALTFOR lite etter min smak! Bare la dem stirre tenkte jeg ! "I don't give a shit!!!"!!! (Så kul var jeg liksom).

Jaja shit same! Bestemte meg for å legge meg en annen plass dagen etter for å si det sånn!

Jeg tenkte iallfall at så alene som jeg var på "hotellet" og så SKJERMET som min balkong var så kunne jeg jo NESTEN, men bare nesten gjort det samme "hjemme" selv! Altså sole meg toppløs...

 

Jeg måtte derfor le da jeg kom hjem og så ett helt gresk "familieselskap" satt med FRITT innsyn til balkongen min og tenkte at det var kanskje IKKE den utsikten de ville ha i familieselskapet... En norsk dame med pupper så hvite at de nærmest "blinket" til dem?

BLINK BLINK take a look over here! Om dere da ikke blir blendet, som å se i mot 2 blinkende forstørrelsesglass i sollyset!

Ikke misforstå å tro, at jeg tror jeg har så store? Vend gjerne glassene motsatt vei, det var blendingen jeg ville ha frem!

Jeg synes dette var så morsomt, at dette måtte jeg prøve å "snikfotografere"!

Men da jeg liksom skulle ta frem mobilen å ta et kjapt bilde i det jeg gikk inn... VEL det ble ikke mye til snikfotografering for å si det sånn!Men jeg husket i det minste å ta av lyden! For så nærme satt de faktisk, selv om det ikke kommer frem på bildet....

For det første det kreves litt for at hu Silje skal få ett brukbart bilde! Alle krefter må først settes i sving for at skiten skal holdes i ro, tilstrekkelig til at det blir ett bilde der en faktisk SER hva som er blitt tatt bilde av! Dette visste jeg jo selvsagt, men av og til er disse kreftene kjappere å mobilisere enn andre ganger! Men når disse kjapt skal mobiliseres, så tar det jo derimot selvfølgelig litt ekstra tid!(som feks, snik fotografering, det er jo egentlig fullstendig umulig!)

For det andre er jeg VELDIG lett å avlede! Så da jeg endelig fikk holdt mobilen rolig nok til å selv kunne fokusere på hva som var i bildet, legger jeg merke til bikini toppen min som henger der og tenker "Hmmm søren så irriterende at den skal komme med på bildet" og vips der var Silje distrahert nok til å glemme å se på bakgrunnen av bilde og som jo var selve hovedgrunnen til bilde tagningen! "Skal jeg gå frem og ta den vekk, vil jo ikke ha den med på bildet! Hmmm skal jeg gå bort og ta den vekk, det er jo litt flaut for da kommer jeg enda nærmere på... Og det var ikke før da at jeg....Ohhhh shit jeg står jo fortsatt her med MOBILEN HEVET klar for "snik blinkskuddet"! Støkker til ett ørlite sekund, fikk mobilen i rett fokus igjen og oppdager at en hel gresk familie sitter og stirrer mot meg! Da snakker vi ikke far,mor og 2 barn! Nei her snakker vi hele STORfamilien i alle generasjoner som tenkes kan!

Ble bare litt flau og måtte fortsette å stå ei stund til å fikle med mobilen høyt hevet for prøve å late som om jeg gjorde ALT ANNET ENN "SNIKFOTOGRAFERING" iallfall! Ups de måtte jo for all del heller ikke tro at jeg DREV OG SENDTE SNAPSHAT av de! Jeg så meg derfor nødt til å fortsette fiklingen med mobilen høyt hevet, enda ei stund!

Det var ikke før jeg endelig kunne slenge meg på senga og holdt på å dø på meg av skam... at jeg så ironien i det!LA MEG DERFOR BARE FÅ UNDERSTREKE AT JEG HAR SELVFØLGELIG MER ENN 1 BIKINI MED MEG!

Se hva jeg fant! Takterasse med fantastisk utsikt OG EI SOLSENG, det på tross av at de sa de ikke TRODDE de hadde noen solsenger?! Dette vitnet derfor om at de ikke tok turen oppom taket altfor ofte og noe servering av "sexy" paraplydrinker ved solsengen kunne jeg IALLFALL glemme! Akkurat det visste jeg jo for såvidt på forhånd, DA DE IKKE EN GANG HADDE EN BITTE LITEN BAR! Noe som i seg selv ikke var så merkelig, da det ikke fantes EN ANNEN GJEST Å OPPSPORE! Trodde jeg iallfall da! Jeg hadde iallfall til gode å se andre gjester til tross for allerede flere dager på "hotellet"!

Ikke en gang en liten simpel brusautomat fantes!

 

Det var med andre ord ikke akkurat DIREKTE sosialt på hotellet! Så hvis jeg skulle ønske å ha det litt sosialt, måtte jeg derfor ut å finne dette på egenhånd!

 

Jaja her fant jeg iallfall 2 solsenger , som ikke en gang eieren av hotellet visste at de hadde! Den ene totalt ubrukelig! Den andre "brukbar". Iallfall hvis jeg puttet vesken under for å støtte opp ryggen!

Så her tilbrakte jeg flere timer i TOTAL stillhet! "Slapp" til og med unna "brysomme paraplydrink selgere"

#jegreiseralene,#kreta,#Crete,#hellas,

#apollo,#uspesifisertreise,#sydentur,

#spontantur, #maleme, #platanias

Jentetur til Gdansk?

Her er noen av grunnene til at vi SKAL ha en jentetur til Gdansk..

Number one: Shopping mekka delux!!

Shopping sentere med alle klesbutikker du kan ønske! Ihvertfall våre favoritt butikker.

La meg drit sent i går (rundt kl 3).

Men var ikke helt fornøyd da vi ikke rakk senteret for tredje gang'! *kremt*...

Da jeg fant ut at senteret åpnet kl.9 , LA JEG EN PLAN...

Pakket det meste klart...

Vekkeklokke på, kuppet en taxi , 1 1/2 time alene på shopping og tilbake til leiligheten 1/2 før avreise!!! Dette var avklart med eksen på forhånd og var greit for han.. Måtte bare påpeke det😜

Dette resulterte i 2 "skinn"jakker, ei kåpe lignende jakke (til tross for at jeg hadde kjøpt ei tidligere ),2 dongeribukser, veske Nr 2. ( tenkte at Hannah skulle få den som toalettmappe , men likte den selv også så mulig jeg beholder den selv. Hannah vet selvsagt ingenting 😈😇) Og så fikk jeg med meg noen topper også!!!

GI MEG ETT PAR TIMER PÅ ETT KJØPESENTER OG JEG BLIR "SALLAN" SÅ EFFEKTIV!

LITT FOR EFFEKTIV, MÅ JEG NOK DESSVERRE INNRØMME !

FØLER DET ER VELDIG "LOV" Å SHOPPE PÅ FERIE! MEN MAN JO TENKE LITT OGSÅ ! JEG ER JO IKKE RIK SELV OM JEG ER PÅ FERIE LIKSOM! Det er der jeg sliter en smule!

NUMBER 2:Billig med overnatting og fly fra Haugesund ! Og ingenting slår jo en landing på Karmøy ! Snakk om å sitte med ryggen spent inn til seteryggen og beina pressa ned i gulvet og lurer på om vi i sattan klarer å stanse i tide..

Hannah sa etter vi landet..Wow bra jeg hadde belte eller så hadde dette aldri gått bra !! 😳😂

NUMBER 3:Billig mat og drikke ...

Her snakker vi shopping og champis (øl , vin eller helst Captain Morgan)

NUMBER 4;I tillegg er det tilgang til strand dersom sesong og vær tillater det?! Woop woop 💃

Og som en ekstra liten bonus...

I tillegg til kort reisetid, kan vi til og med (sannsynligvis ) reise med rosa fly ( ihvertfall litt rosa) ✈👏😂

Til og med ROSA "kø system" som bare roper JENTETUR NEXT!

Wiiii I LIKE!

Pluss Gdansk er en veldig fin by har jeg hørt ... Rakk ikke å se så mye av selve Gdansk, da vi oppholdt mest i Sopot 😉(og shopping senter, Aqua park, zoo, jumping land etc)

Med en rekke gamle bygninger, museumer og rikt kulturliv vil jeg tro?!

For de som har tid til slikt ...

For her snakker vi selvsagt "husmorferie" med shopping, champagne og avslapping!

#jentetur, #Gdansk,#shopping, #champagne

Forsøk på familiebilde av Olden's!

Alltid like lett!

Med meg som er så fotogen i tillegg er det vel egentlig i utgangspunktet nesten mission impossible !!! 🙄😬

Ser litt sint ut, men prøver bare å få med den veldig velvillige gjengen på ett bilde..

 

Prøve desperat å samle gjengen, før fotografen blir lei!

Tror jeg gir opp!

Jeg er ikke AKKURAT spesielt EGNET som livredder!

De som kjenner meg vet nok at det ikke akkurat hadde funket fett?

Jeg var ute å badet med Maja...

Plutselig datt hun under og mammen var klar til å plukke henne opp ..

De fleste skulle trodd det var en enkel og grei sak?

Vet ikke hva som skjedde? Fekk overbalanse og falt og styrte på verre!!

Var ikke mye lenger ut en på dette bildet! Er det mulig ?

Dro henne under minst en gang til ! Hun tok ihvertfall ikke skrekken for hun sprang til pappen som satt på land og"skrøt over at hun dukket under, mamma også "som om det var en form for lek !!!! 😱

Herregud sier Bjørn til meg...Dere holdt jo på å drukne på grunt vann?'😳

"Det må jo ha sett helt teit ut?!" Sier jeg ?😳🙄

Bjørn: Veeeel , det så ihvertfall ikke så veldig imponerende ut!!!😏 Må jo le litt av hele opplegget ... Det gikk jo bra, vi var jo tross alt på "grunna" JIZZEZZ 🙄

Var ute og badet med Maja litt senere og tok tak og løftet henne akkurat i det det kom en stor bølge ...

Sitat Maja : Der reddet du meg mamma..... ENDELIG !😂

Men jeg funker heldigvis bedre på land enn vann ! Thank heaven for god bikini der jeg springer etter henne !(tror jeg i det minste).

Fy fader hun er jo så kjapp ! Dersom hun begynner å gå og jeg har observert nok til at , jo jeg må faktisk dra meg ut av solsenga! Når hun merker jeg er på vei etter henne tar hun springfart! DAMN!

Når det er bare meg og Maja på stranda , kan det være vanskelig og passe på både ungen og verdisaker ...

Det er jækla kult å springe det du kan i strandkanten for så å gå rolig tilbake foran de samme folkene og tenker og håper at alt var innenfor....

OG NEI DET ER OVERHODET INGEN BAYWATCH STIL OVER DET,SKJØNT JEG FÅR SIKKERT EN DEL OPPMERKSOMHET JEG OGSÅ MED DEN ELEGANTE STILEN?!

Den kan ingen ta fra meg 😂

Catch you !

Magen har jeg akkurat lært hvordan jeg trekke inn magen, klarer det kun i 2 sec men glemmer det alltid likevel🙄

#siljeutenfilter

Vi har det ihvertfall sosialt på standa!!

👍

Kidden har vært lenge uti når hun får svømmehud på stranda ✌

Blant mine beste sommerminner er å komme opp, iskald etter å ha badet leeeenge og bli tyllet inn i håndkle og varmet ❤

Da jeg ble eldre var det derimot "du tørker fortere i sola"..

Ser ut som jeg er skallet på toppen. Men har nettopp hatt dykkekonkurranse med Hannah og Bjørn 😳Hvem som var først uti og dykke under ✌

Hvem vant hver bidige gang?👍😜✌💃Det endte med at de måtte få forsprang! Alikevel ..... 😂 I'm the winner 💪👏

Blant mine verste sommerminner er, når jeg på slutten av dagen var sandete og fæl og dermed måtte...

Når jeg ganske småfrossen etter en lang dag med bading måtte tvinges uti igjen for å skylles.

Det er noe med at du faktisk MÅ uti!

Den var fader meg alltid både kjip og kald...

Erindrer at det var storesøstera mi som oftest fikk det oppdraget? Men mulig det bare er noen episoder som henger mer i enn de fleste andre ...

Men alt i alt! Vi stortrives i Sopot, fantastisk vær (bortsett fra litt regn og torden akkurat nå) billig og god mat pluss ett "shopping mekka " med mine favoritt butikker!!!

#sopot,#polen,#strand, #bade

Zoo

I dag har vi vært i dyreparken zoo ! Den heter bare "zoo "enkelt å greit!

Klar for Gdansk og Sopot!

Klar for 9 dagers ferie med eksmann, barn og hele "pikk pakkeriet" ✌

Pakking til ferie fra 2 hjem i samme kofferter, kan være en utfordring !

 

MEN den største utfordringen er uenighet om mengden av klær ...

Jizzez ...,.NÅR skal han lære at kvinnfolk trenger antrekk til hver eventuelle anledninger! Just in case liksom!

 

Psssst pakker jo alltid feil og for mye ! Overvekt på vei hjem er ALLTID ett problem !

Synes dette er "beskjeden" pakking til en familie på 5? Siden vi skal bo i leilighet er dette inkl dusj håndklær , vaskekluter og badehåndklær til hele gjengen! 😏🙄

Vi er altså klare for å reise til Gdansk og Sopot. Ankommer flyplassen med ett stressnivå "over the edge" som VANLIG! Jeg hadde mast hele dagen på at han måtte komme tidlig , slik at vi ikke blir så stresset! Det blir så unødvendig dårlig start på ferien! Jeg er jo blitt vant til dette etterhvert og blir nå hakket mindre stresset ... Men bare hakket altså!

Husker da vi ble ropt opp på flyplassen i Amsterdam, mens vi stod i taxfreen! Han tok det hele med knusende ro.. 😳😱

Verre var det i Paris, da vi var på vei mot feil flyplass og kom for sent til innsjekking . Da var til og med BJØRN STRESSET og trodde aldri ville nå det og tenkte å sende oss med håndbagasje og bli igjen selv . Men takket være noen fantastiske sjeler ordnet det seg! Phuuuu 😳😰

Vel det ble til at Pizzabakeren ble spist i bilen og hutt og hei as usual...

Men flyet ble over 2 timer forsinket, så det ble litt venting. Ikke akkurat kjempe kult med en 4 åring som har sovet lite og dermed utvikler seg til en liten ramp...

Når denne rampen på 4 år som pirker og vil ha oppmerksomhet i køen (ikke mye sjenert nei!) HAR MASCARA PÅ SEG. !!! Da begynne det å bli litt småflaut gitt!

Før vi dro beordret hun meg ut av badet! Jeg er heldigvis ikke så dum at jeg ikke forstod at hun hadde en plan! Etter gjentatte forespørsler om å komme meg ut gjorde jeg nettopp det for jeg tenkte jeg ville se hvilke planer hun hadde 😜

Men det var bare det at jeg plutselig ble opptatt og glemte meg litt ut.../Tok derfor litt for lang tid før jeg returnerte badet!

Litt bom må jo til....

Men etter å fått vasket bort det overflødige, synes jeg hun hadde truffet utrolig masse og fått det meste på vippene ... Det kreves en god del presisjon det!

Men altså en overtrøtt (lite sjenert) 4 åring som vil og tror definitivt selv at hun sjarmerer hele flyplassen med mascara !!!

Nesten lyst å få ropt opp i "speakeren" at foreldrene til den lille jenta med mascara som springer rundt og prøver å få oppmerksomheten til samtlige her, vil få påpeke at de absolutt er i mot bruk av sminke fra så tidlig alder!

Det er fascinerende å se hvor høy selvtillit små barn har!"I'm the top of the world until the reality checks in" liksom.For noen raskere og mer brutalt enn hos andre. For andre igjen virker det som det aldri har gått opp for dem at det finnes mennesker som er verdt like mye som dem og dermed selvsagt SKAL behandles på lik linje som dem selv. Men uansett form eller grad , så brytes denne selvtilliten gradvis ned på veien mot voksenalderen hos noen mer brått, brutalt enn hos andre, beklageligvis 😥

Dette kan diskuteres MYE og kan kreve ett helt innlegg .... Men vil påpeke at hadde jeg oppført meg som 4 åringen, hadde jeg høyst sannsynlig blitt tvangsinnlagt eller ihvertfall ikke kommet meg med på flyet til Polen !😱

Wiiii jeg digget flyet da!

Rosa fly

Rosa og blå uniformer og rosa på både bagasje hyller og seter!

Så langt digget jeg Wiss air!

ULEMPEN VAR AT DET VAR VELDIG VANSKELIG Å FÅ MED SEG AT DE SWITSJET OVER FRA POLSK TIL ENGELSK! VELDIG VANSKELIG Å HØRE AT DE FAKTISK SNAKKET ENGELSK I DET HELE TATT! 😂

Til tross for mye venting og en småtrøtt pappa..

Var vi endelig på vingene, med ei lita Maja som var "falt helt i sammen" og dermed satt som ei prinsesse hele veien ...

Og vi var endelig på vei mot Gdansk og ferien vår kan endelig begynne ✌

 

#Gdansk, #polen, #sopot, #Rosafly, #Wissair, #fly

 

The Kardashians! Ready or not here I come...

OK eg innrømme LETT at eg lot meg fascinere av Miami South beach ! Eg følte eg bare gjekk rett inn i ein amerikanske spillefilm, elle ein skikkelig chick serie som "sex in the city" elle ett eller aent reality show ...venta og møta ei svensk Hollywood frue elle Kardashians rundt neste sving.. Såg forresten ett  filmopptak going on...

Nei jenter.. Ein gong ska me få te jentetur på cruise og ett par dager i Miami !( må bare få te ett par hytteturer e.l fyst.. Elle nok ein jentetur te oslo uten total katastrofe! Robbie still rules jenter ✌🏼️😜

 

# Kardashian, #Sex in the city, #Miami South Beach, #Jentetur ,#Florida, #Miami, #USA

Er det løye eg digge MIami da? Sjekk utsikten!

Bak meg! Just gonna love IT 😳✌🏼

 

Drit i det dårliga bildet av meg , det e utsikten BAK MEG dåkke bør sjekka 😍😂

Elle hu her bak meg .. Ser ut som hu desperat prøve å sola seg , der sola uansett ALDRI SKINNE! Gi meg styrke .. Bør kanskje finne ein aen plass å sola seg?! 😳


Igjen gløm det dårliga bildet av meg! Just sit back and enjoy the beautiful wiew behind me! Just gonna love it 😍 (e det mann elle dama forresten? Snakk om å prøve å sola seg, der hu normalt ikkje skinne!

#Soling, # Der sola aldri skinne, #Standliv, "Miami South Beach, #Miami, #Florida

Miami South Beach! Love it :-)

Det må være den feteste plassen eg har vært trur eg.. Men let's face it, eg e ikkje spesielt egna for afrikanske reisemål elle typiske surfeplasser der alle e høgere  enn fjell ! (Jaja greit nok det, så lenge de kan tilby meg seng med dynetrekk som ikkje for MEG te å klø i ein måned etterpå ..Eg må innrømma at eg e litt gla i vestlig standard! Kreve egentlig ikkje så møkje.. Men innendørs dusj og reine sengeklær e alfa omega gitt!

Jaja back to Miami beach ! Snakk om å ha det beste samla på ein plass! Te høyre shopping gata delux,( Det blei en ny Iphone i den største Apple butikken eg har sett og det blei jaggu ein pose fra Victoria Secret o) te venstre nydelig sandstrand med verdens beste utsikt haha 😂 Også vitne til ett regningsoppdrag med rescue som rett fra ein film.

Eg bare nevne Lincoln avenue på Miami soth Beach er plassen, dersom du har planer om å reise til Miami!

D fetaste bilane var samlet på ein plass, cabriolet, de kulaste suvene, jeepene og mopedene innimellom.. Pluss ungdommene som "spurta" over gata mens de ropte YOLO ,mens  eg kneip igjen øynene og håpet at det ikkje sko enda opp i ein "hit and run" med 5 ungdommer involvert 😱

Elle de to kulaste guttene son hadde rap battle etter endt måltid på Mc Donalds ( eg trege meg ihjel for at eg ikkje spurte om å filma de!) Va søren så bra!

Elle alle de videoselfiene i buss , butikk og gatå. LAR MEG RETT OG SLETT FASCINERE TE DE GRADER!

 

 Tilfeldig bilde.. Ikkje den fetaste bil.. Men kul nok!

  

  [wpvideo KkE9MpNj]

Det må være den feteste plassen eg har vært trur eg.. Men let's face it, eg e ikkje spesielt egna for afrikanske reisemål elle typiske surfeplasser der alle e høgere  enn fjell ! (Jaja greit nok det, så lenge de kan tilby meg seng med dynetrekk som ikkje for MEG te å klø i ein måned etterpå ..Eg må innrømma at eg e litt gla i vestlig standard! Kreve egentlig ikkje så møkje.. Men innendørs dusj og reine sengeklær e alfa omega gitt!

Jaja back to Miami beach ! Snakk om å ha det beste samla på ein plass! Te høyre shopping gata delux, te venstre nydelig sandstrand med verdens beste utsikt haha 😂 De fetaste bilane samlet på ein plass, cabriolet, de kulaste suvene og jeepene og mopedene innimellom.. Pluss ungdommene som spurta over gata mens de ropte YOLO ,mens  eg kneip igjen auenr og håpet at det ikkje sko enda opp i ein "hit and run" med 5 ungdommer involvert 😱

Elle de to kulaste guttene son hadde rap battle etter endt måltid på mc Donalds ( eg trege meg ihjel for at eg ikkje spurte om å filma de!) Va søren så bra!

Elle alle de videoselfiene i buss , butikk og gatå. LAR MEG RETT OG SLETT FASCINERE TE DE GRADER!

 

 Tilfeldig bilde.. Ikkje den fetaste bil.. Men kul nok!

  

  [wpvideo KkE9MpNj]

#Shopping, #Miami, #Miami South Beach, #Sol, #Strand, #Apple, #Victoria Secret,# Lincoln avenue,#Lincoln street,#resque

06.04.2016

Bak meg! Just gonna love IT 😳✌🏼

 

Drit i det dårliga bildet av meg , det e utsikten BAK MEG dåkke bør sjekka 😍😂

Elle hu her bak meg .. Ser ut som hu desperat prøve å sola seg , der sola uansett ALDRI SKINNE! Gi meg styrke .. Bør kanskje finne ein aen plass å sola seg?! 😳


Igjen gløm det dårliga bildet av meg! Just sit back and enjoy the beautiful wiew behind me! Just gonna love it 😍 (e det mann elle dama forresten?

#Selfie, #Sol,#Soling, #Miami, #Miami South Beach

San Juan

På onsdag va me å shoppa i San Juan.. Det va ein smule for varmt! Me valgte derfor å returnere te båten tidligere enn planlagt for å hive oss i bassenget, for ein dukkert 😉


 Hannah i San Juan, med skipet i bakgrunnen,                                                                    Vel tebake ved bassengkanten 👍🏼

                                                                                                 

#San Juan, #Shopping, #Basseng, #Altfor varmt,# MSC Divina

Kom oss te Miami te slutt!

Nok ein grytidlig morgen, men denne gongen "did IT pay off" og me kom oss te Miami 😍 Me fekk til og me ett rom som passe ideelt for to tutter uten retningsans (ane ikkje kor mange gonger me gjekk i feil retning på det andre hotellet ? Va liksom kun 2 muligheter , høyre elle venstre 😉 Men alikevel ....) . Jaja nå e det ut av heisen og rett te rommet. Perfekt 👍🏼

              image
 

         

#Miami, #Miami Beach, #Orlando - Miami, #Jet bus, #Florida, #USA 

Tomorrow, same time, same place!!! Information is POWER!

image.jpeg

E det fader meg mulig?!🙄

DET VA SØREN MEG IKKJE I DAG ME SKO TE MIAMI, men i mårå!!! Men nå e alt under kontroll! En del dollar fattigere , men tebake på hotellet 👍🏼 (Alt takket være taxisjåføren "våras" som ville sjå kor me sko bu i Miami og la merke te datoen! Heldigvis , ellers hadde det blitt betraktelig møkje dyrare gitt ! (Taxisjåføren meinte eg sko bestemma sjøl ka eg sko betale.. Etter møkje insistering , tillot eg å gi meg  sjøl litt rabatt ihvertfall 😜 Ekkelt det asså og  ska bestemma pris sjøl!)

Innom busstasjonen og ombooke bussen te i mårå.. Men han meinte me sko vente med å betale te i mårå, sånn i tilfelle ... Quote Chris (taxisjåføren) "just in case Jesus come back tonight" 😂

Va jaggu bra eg sto opp Kl 4.30 i dag ( NATT). Men då hadde me så god tid at taxisjåføren, absolutt sko bli  med inn å eta frokost ! 😂 Jaja va takke høgare makter at eg ikkje kom ein dag for seint og mista cruiset! 😳

QUOTE taxisjåfør : "Always remember to check time and date, that's important information " ✌🏼️

#Orlando, #Miami,#Orlando - Miami, Information is Power, #Taxisjåfør,#Busstur, #Miami, #Florida, #USA

Orlando-Miami?

Siden Hannah e småsjuk i dag, har me tilbrakt dagen på hotellet og prøvd forgjeves og åte opp (kvitta oss med) litt snacks!

Det  va jo faktisk litt av ett sjakktrekk 2 dager før cruise ... Siden snop og sjokolade gir meg skikkelig "pregnant" mage og  då snakke me sånn Ca 4-6 mnd på vei og det e seriøst ikkje kødd ! (som familie og venner e fullt klar øve, heldigvis )

Men kossen komme seg te Miami ? Bestemte meg fyst for buss! Blei deretter overbevist om at leiebil e billigst ! Så eg bestemte meg FAKTISK for   kjøre Orlando - Miami ! Det eg ihvertfall IKKJE under nåken omstendigheter sko gjør, spesielt  ikkje uten ein aen voksen te å rådføre meg med i passasjersetet  ved siden av! Men tenkte at med GPS, må vel det gå bra? Te tross for 4 felts veier, biler i "kryss og krakje", (har ikkje sett rundkjøring enda?), inn og utfartsveier etc så e jo trafikkreglene de samme?! Og eg har jo tross alt hatt lappen i snart 20 år! *sperre opp auene* 😳og tenke på kor i heck åra e blitt av?! Begynne nesten å telle på fingrane,  for å finne ut om det faktisk kan stemma?! Men det gjør jo dessverre det 😏 Det betyr snart 20 år uten krasj! Iallfall hvis me ser bort fra krasjet fyste dagen , mens (som UD politiet påpekte)lappen fortsatt va varm! (Har faktisk kjørt så lenge at eg fekk det gammeldagse laminerte førerkortet!).Siden eg va den fyste som fekk lappen, så måtte eg jo kjøre rundt å plukke opp venninnene for ein kjøretur ✌🏼️ Bare flaks gjorde at det gjekk så bra som det gjekk! 😱😳

Hadde ikkje tenkt å sei nåke før eg va framme derimot av hensyn te MAMMA❤️

Men når eg sko booka bil nå, så e det jo MØKJE dyrare med bil enn buss!

Derfor e me tebake te plan A! Nå vente eg på at taxisjåføren "min"(oppgradert  te reiseleder plutselig visst?! ). Ska ringe meg tebake når han har sjekket opp i billetter / rutetider etc! Men nå syns eg godt han kan ringe snart, sånt at eg får ein plan liksom !

Og det bringe meg te det evinnelige spørsmålet! Ka tipse med sånne folk? Eg bare hate tips asså😩 Blir alltid så usikker 😏

#Orlando, #Miami, #Florida, #Leiebil, #Buss, #Orlando-Miami

Kjennes i

korsryggen at me har gått fra morgen te kveld i 3 dager! Det e søren ikkje få mil me har gått i løpet av disse dagene,vil eg tru!

o#Orlando

Føltes derfor ikkje feil med pizza delivery på hotellrommet etter ein lang dag universal studios! Satse på ein roligare dag i mårå Sks bli godt det o 😉

image

#Universal Studios, #Orlando,#Florida, #USA, #Pizza delivery ,

 

Har hatt ein flott dag i Universal Studios

image

Med blant annet denne gjengen her!

 

Harry Potter "land"

            
 

Harry Potter "land"

 

Her har dåkke fordelen med å reise utenfor sesongen te tross for at me holdt på å frysa rompå av oss 😏 Køene tok seg litt opp utøve dagen  ,men set va ikkje særlig å snakke om... Tenke med skrekk og gru, kossen det må være i sesongen !😱 Synes det va gale nok å gå "ei mil" med gjerder før en kom fram eg.. Tenke ned forferdelse kossen det må være å stå i disse køene! 

Men nåken fordeler måtte jo fastpass kundene ha og det va og slippe å gå de ekstra "milene". Me fekk ikkje gå snarveien og måtte gå att og fram de gjerdene og allikevel møtte fast track gjengen igjen ved attraksjonen ? Vaktene synes nok ikkje me har gått NOK de siste dagane !
  

 


Måtte jo få bilde av Selma avenue (tanteungen sitt navn )

#Universal Studios, Orlando, #Universal studios,, # Harry Potter, #Florida, # The Simpson, #USA

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017

, Tysvær

Mamma til 3 - hverdagslivet med ekstra utfordringer pga avmin CP. Hvis en plusse på litt ADD i tillegg då,, så får me ein fantastisk herlig mix?. Her blir det skrevet noe alvor, litt humor og ein god del galgenhumor må te!! Imperfectly Perfekt


  Trebarnsmor med CP og ADD, som blogger om hverdagslivet,interiør og DIY prosjekter.
Instagram: @siljemedvilje1 Facebook: Siljemedvilje Interiørgruppe: For oss som digger interiør og andre diverse DIY prosjekter.

+ Legg meg til som venn


Kategorier

 • » Bite me!
 • » Blogg
 • » Bøker
 • » Bøker/Forfattere
 • » eBAY Baby
 • » Familie
 • » Fascinerande
 • » Ferie
 • » Flaut
 • » Fornøyd
 • » Full kontroll
 • » Happy
 • » Interiør
 • » Kidsa
 • » Kossen i hekkan får eg det te?
 • » Panikk
 • » Shit happens!
 • » Shopping
 • » Stakkars
 • » Trening


 • Arkiv

  April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016

  Søk i bloggen

  hits