Krasjet første dag med lappen...

Og dagens lille opptur i form av rykende ferske kringler, fikk meg til å minnes den dagen.

Merkelig hvordan enkelte ting kan fremkalle minner?

Minner som ikke har noen verdens ting med saken å gjøre?

En snill kollega hadde laget 6 kringler til oss i dag og da jeg forsynte meg med ett "stykke" utbrøt jeg "Oj, an er jo varm enda den"

Kringla var like rykende fersk, som da UD POLITIET stod med "lappen" min i hånda.

Den dagen years ago..

Da jeg kun få timer i forkant, jublene hadde sprunget hjem til søstera mi etter bestått førerprøve.

Som førstemann i venninnegjengen med lappen, kjørte jeg selvfølgelig runden for å plukke opp gjengen.

Alt gikk strålende ..

HELT TIL SISTEMANN PÅ RUTA, VILLE SE LAPPEN.

Den rykende ferske lappen, som av eller en annen UFFATTELIG OG IDIOTISK grunn lå på dashbordet..

Like ovenfor rattet.

Venninna i passasjersetet strakte seg over, for å få tak i den.

OG VIPPS ..

Der var hjulene utenfor asfaltkanten, i 80 sonen ..

(Den gang, da det fortsatt fantes 80-soner å oppdrive her i distriktet.(

En liten stund så det ut som jeg fikk rettet den opp.

MEN DEN GANG EI...

DAMN !

Det resulterte i full snurrings og vi endte i autovernet i motsatt kjørebane,MEN i riktig kjøreretning!!

Tilfeldigvis kom UD POLITITET KJØRENDE og spurte om jeg hadde førerkort ?

Ehhhmmm...

JA! Det er helt nytt asså.

UD mannen.

Åååå søren!

AN ER JO VARM ENDA DEN!

Jepp!

Jeg er såpass gammel at den gang var førerkort av den gode gamle laminerte utgaven!

Den typen, av ett format som ikke fikk plass i noen som helst lommebok.

(Men er nødt til å understreke at den nye versjonen av førekort, kom like etter)

Så på grunn av de rykende ferske kringlene på jobb i dag, gikk altså mine tanker til den første dagen med lappen!

Det verste er at tanken på hvor FLAUT det var å krasje første dagen, overskygget tanken på hvor galt det egentlig kunne gått.

#ferskekringler, #hjemmebakst, #hjemmelagedekringler, #førekort, #laminerteførerkort, #førerkortavdengamlesorten, #udpoliti, #krasjetførstedagmedlappen

*Klaske meg i pannen*

Hadde besøk av en "kjøkkenmann" her ein dag som skulle fikse noe på kjøkkenet mitt (igjen)...

Måtte "kneke" meg forbi for å få tak i en bærepose ! Det er jaggu meg fint å ha en kjøkken ekspert tilstede akkurat når det er klin umulig å få opp kjøkkenskapet for å få tak i en simpel bærepose ! Arghh...

Kjøkkenmannen var grei og spurte om han skulle hjelpe ? Ja takk, det hadde vært supert!!!

Kjøkkenskapet stod jo bom fast for hekkan !

Han prøvde også, men fikk det søren ikkje opp?!

Heldigvis var han hakket smartere en meg og prøvde i andre enden!

Hvordan reagerer jeg?

Når jeg innser at jeg skikkelig har dummet meg ut ( eller "drete" meg ut som vi har en tendens til å si i hgsd og omegn) Har jeg en ekstrem tendens til å dra til den nærmeste personen tilstede! Det er det samme om jeg kjenner dem eller ei! Det kan være alt fra en kompis, den ansatte på Lefdal eller Apple , eller en kollega etc. Der jeg spør om en ting og i det jeg får svaret og finner ut at spørsmålet var altfor dumt,, klasker jeg til den nærmeste stakkaren! Av og til klasker jeg til FØR jeg får svaret pga jeg innser spørsmålet er altfor dumt i det jeg spør! Og hvis jeg forstår at spørsmålet er hinsides idiotisk og jeg blir ekstra flau, hender det at jeg klasker til ett par ganger til og legger til litt "småhyling eller roping" ! Vet ikke hva jeg skal kalle det? Akkurat som det blir mindre flaut da?!

Da må jeg selvfølgelig forklare i hytt og dyne vær,hvorfor jeg reagerer slik !En enkel forklaring holder som regel ALDRI hos meg!

En kollega skulle sette meg fast og spurte om ei bok..... "Hedda Gabler". Jaja det hadde vi selvfølgelig , men jeg gikk automatisk til G! "Hmmm skulle du ikke vært på I" Den flausen krevde mer enn ett klask/slag! Ikke i ansiktet eller noe sånt altså... Bare i magen eller armen, alt etter hvilken vinkel og rekkevidde personen står ! Ungdommene lurte hva i helsike som foregikk?! Men den fadesen kunne jeg jo for all del ikke innrømme! 😳

Stakkarsen fikk gjennomgå samme behandling på lærerrommet ! Og det til tross for at det var jeg som tok det opp! Dere forstår sikkert at jeg ikke er redd for å fortelle om flausene mine, så lenge JEG synes de er morsomme! Selv om jeg holder på å dø på meg der og da! Men det skjer rett som det er at det kun er jeg selv som synes det er morsomt! Men skit på det, skit på det! Hvis de ikke synes ting er morsomt, drar jeg bare denne.. "Det er sånt moment du bare måtte ha vært der" mens jeg holder på å le meg å le meg ihjel selv!

Det er ikke en ekstremt dårlig Arghh...uvane... Det er REN REFLEKS! Kødde ikke en gang!

So be prepared ! Du kødde ikke med meg uten å tåle ett klask eller ett lite slag dersom du bevisst er ute etter å drite meg ut! Da bør du ikke være pingle for å si det sånn!

Så kjøkkenmannen fikk seg ett lite slag og 2, selv om det absolutt ikke var hans feil! Han var jo bare hjelpsom for goodness sake!

Herregud jeg er jo inni det skapet 100 ganger til dagen?!

Kanskje jeg var stresset over å ha mannfolk på "besøk"! I don't know?

Nei det kan ikke være det heller i og med at jeg har arbeidsfolk her til støtt og stadighet!

Håper ihvertfall at ikke han trodde at jeg hadde desperat behov for nærkontakt ? Ikke det at det var sånn type nærkontakt lignende golf eller billjard opplæring, som man ser på film ! Men måtte ihvertfall litt lenger innenfor intimsonen, enn hva jeg vanligvis gjør med vilt fremmede!

Fy fader så flau jeg var ? Hørte for leeeenge siden at en måtte ha IQ på 60 for å kunne åpne ei dør (kan jo ikke stemme men) jeg lurer på hva IQ som skal til for å åpne et kjøkkenskap?!

Siden det har vært ekstremt med arbeidsfolk innom her til bokstavlig talt en hver tid!

Er de bare alle "nødt" til å stille opp på ett bilde/snapp!

Noen er litt flauere å spør enn andre... Det avhenger av lengden av oppholdet og hvor lenge jeg har vært alene og dermed hvor pratesyk jeg er!

For det toppet seg når det var 3 forskjellige fagfolk her på ei uke! Elektriker til den hekkans kokevakten som jeg ikke visste jeg hadde en gang, men som helt klart hadde røket til h****** dersom den ikke hadde vært lovpålagt ! Han som reparerte vaskemaskinen , og han som står lagret som "steikeovnmannen" som jeg ser både jevnt og trutt!

Det har vært helt enormt ....Derfor er det blitt til en liten spøk , først mellom meg og en kompis og så mellom meg og venninnene mine ... Bare for "shit" er det mulig liksom ?

Men alle tar det med ett smil... Jeg sier at jeg kan ta bilde bakfra, så de ikke synes...

Noen tilbyr til og med og hive av seg på overkroppen og posere! 😳😂 Jeg er jo ikke vanskelig jeg... Men til tross for at jeg sier "go ahead, du kan gjøre hva du vil for meg" (da mener jeg selvsagt kun BEKLEDNING og positur ... (Måtte bare understreke det, i tilfelle det kunne misforstås) så velger de heldigvis å beholde klærne på! 😂

Det er sånn som når jeg ringer IT kontoret for noen problemer, enten på en elevmaskin, skranke pcen eller utlånsmaskin, kopimaskin etc! Jeg må virkelig huske på å prøve å restarte ting og tang først ! Sjekke at alle kabler som trengs er koblet til FØR jeg ringer IT .. De har liksom viktigere ting å gjøre enn å spørre..."ehhhhmm har du skjekket at

Internettkabelen er koblet til?!"

Da har jeg alt ringt admin om de har internett, og stresset forklart at jeg ikke har tilgang til bibliofil blabla!

Men det beste rådet er å ALLTID restarte PC'er , kopimaskinene før du ringer 7777!!! Jizzez altså...

Jeg kan ikke avkrefte her og nå at det er godt mulig at IT guttene har fått seg ett klask, enten før eller etter jeg har klasket meg selv i pannen.... Hvis de er innom!

Sorry, men IT er ikke min sterkeste side! Men det er heldigvis blitt noe bedre , de siste årene!

Men det stopper ikke der!

I går skulle jeg fylle bassenget! Men ikke søren om jeg fikk vann ut av den jækla slangen! Prøvde å skru både på slangen og ved uttaket i veggen utallige ganger .. Prøvde å få hjelp av ungene...Var på nippet til å be kompisene til Isak om hjelp!

Til jeg til slutt kom på å sjekke slangen ! *klaske meg virkelig i pannen*.

Rettet ut slangen, så stod selvsagt spruten!!!

Er det mulig!

#kjøkken,#arbeidsfolk,#flause,#it,

#ITavdeling,#itfolk,#restart,#vannslange

Trodde nesten jeg flørta?! 😳

Med "kjøkken mannen" FAKTISK! Var absolutt ikke meningen altså !!! Men fant etterhvert ut at det hadde vært misforståelse fra mi side! I såfall hadde jeg gått VELDIG rett fram! Mannen var flotte NOK (😂) han men ..... "Gutlamari" sånn oppfører vi oss ikke! For når vi får håndverkere innom så OPPFØRER vi oss fint! (Og ihvertfall sånn som enkelte filmer starter ) 😳😂

Jeg har 2 kjøkkendører som ikke er fikset etter 1 års befaringen!

Tidligere i dag så jeg kjøkkenleverandøren's firmabil hos en av naboene å klarte dermed å få "hukket" han så snart han hadde gjort seg ferdig der.. Siden det var en relativt kjapp jobb hos meg 👍 ( Ja jeg vet..dette avsnittet kunne jeg skrevet helt anderledes hvis eg hadde gidda !Kunne nok skrevet ett helt kapittel av dette avsnittet ! Hele innlegget kunne fort blitt til ei novelle 😂)

MEN la oss komme oss videre!👍

Når han var ferdig ser vi grunnen til at skapdørene var skjeve! For det var antagelig på grunn av å skjule en stygg skjev sprekke mellom ovn og skap ..

Ikke så stor, men stor nok til at jeg tenker om det kommer til å irritere meg eller ikke 😏Men da må han demontere hele skapet... Men jeg må ta /bør evt ta det nå under 1 årsbefaring...

OG NÅ KOMMER GRUNNEN TIL AT JEG TRODDE JEG HELT UFRIVILLIG FLØRTET? 😳😱

Jeg er visst ikke så stødig i engelsk som jeg vil ha det til, neida så stødig som jeg TRODDE jeg var?!

For idet han pakket i sammen sakene ,så sier jeg "I'm so glad I picked you up!"

Akkurat etter jeg hadde sagt dette, slo det meg... Er ikke den type " sjekke" replikk?

Og den umiddelbare reaksjon min kan egentlig ikke beskrives? BLE IHVERTFALL GANSKE SÅ FLAU!!! Og ikke har jeg pokerfjes heller, så der røyk den 😩

Etter ei stund som føltes som en evighet !

Ja men det var en kjapp jobb det! Hvis jeg skal komme å ta det andre så tar det ett par timer....

Blablabla

Han tok det med ett smil og godt humør han ! Både med ekstra jobben og den "ufrivillige" flørtinga!

*klaske meg i pannen *nok en gang !

For nå nå slo det meg! 😳 Kanskjd det ikke er en skjekkereplikk likevel ? 😱Tok en telefon til ekspertene, siden jeg ikke stolte helt på Google !

"Pick me up" BETYR FAKTISK NØYAKTIG som det står "plukke meg opp" e.l , INGEN SLANG å hente der gitt!!! Oppførte meg som en idiot HELT UTEN GRUNN...😱

For han MERKET tydelig "tabben min! Eller at jeg ble helt at jeg ble litt satt ut ihvertfall ....

Hmmm kanskje jeg bør prøve å få skapene reparert likevel ?? 😂😂😂😂

For ett idiotisk innlegg ! 🙄 Men det var kanskje sånn "du måtte vært der kind of opplegg!

Hilsen ei "småflau Silje

#idiot, #kjøkken, #håndverker

 

Skikkelig "BAD" når eg må finne ein kollega

som kan hjelpa meg med å dra opp smekken itte eg har vært å pudra "nasen" på på do!!

Skit eg hadde glømt ut at smekken va ødelagt!!! An gjekk jo greit igjen på morgen , for svarte 😳

(At buksa e blitt litt trangere siden sist, hadde nok ingen innvirkning på saken). 

Jaja DEN dritt buksa gjekk rett i bosset når eg kom him for å sei det sånn..

Prise meg lykkelige for at eg har så fantastiske kollegaer som ikkje rynka på øyebrynet ein gong når eg komme å spør desperat "Can you Zipp me up baby!

Sure! ZIPP...

DER  "you are good to go" 😍

image

#Bukse, #Trang bukse, #Glidelås,#Dårlig glidelås, #Hjelp

Føle meg litt exposed....

 

 

(Fant liksom ikkje rett norsk ord? Utsatt, blir liksom ikkje heilt rett det helle? )

EIN ting e ihvertfall sikkert! Like meg ikkje heilt på sånne offentlige toaletter, der det e åpent både oppe og nede (sånt at ein evt kø kan ha "full kontroll")og åpent  inn te begge "naboane" samtidig😩 Sjøl kor "uskyldige ærend" eg har hatt , synes eg ikkje sånt e nåke særligt spennande 😏 ARGH det e jo sånne do overalt 😏

Kom te å tenke på amerikanske filmer der ,personen gjemme seg for mordere og andre diverse typer voldsmenn.

Ett annet alternativ kan være at personen sitter der for å  gjemme seg for kollegaer eller evt cheerleadere etc, og tjuvlytte på baksnakking/rykte, gjerne drittprat om seg sjøl.

#Do, #WC, #USA, #Florida, #Baksnakke, #Rykter, #Tyvlytte

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017

, Tysvær

Mamma til 3 - hverdagslivet med ekstra utfordringer, som følge av CP diagnose... I tillegg ble jeg diagnostisert med ADD i voksen alder.,Jeg skriver om hverdagslivet, interiør og diverse DIY prosjekter, ofte med fokus på å kunne mestre ting på sin måte.Man bør i det minste forsøke! Jeg skriver som regel med itt humor og en god del galgenhumor må til!! Siljemedvilje = Imperfectly Perfect!


  Trebarnsmor med CP og ADD, som blogger om hverdagslivet,interiør og DIY prosjekter.
Instagram: @siljemedvilje1 Facebook: Siljemedvilje Interiørgruppe: For oss som digger interiør og andre diverse DIY prosjekter.

+ Legg meg til som venn


Kategorier

 • » Bite me!
 • » Blogg
 • » Bøker
 • » Bøker/Forfattere
 • » CP
 • » eBAY Baby
 • » Familie
 • » Fascinerande
 • » Ferie
 • » Flaut
 • » Fornøyd
 • » Full kontroll
 • » Happy
 • » Interiør
 • » Kidsa
 • » Kossen i hekkan får eg det te?
 • » Made by Silje
 • » Panikk
 • » Shit happens!
 • » Shopping
 • » Stakkars
 • » Trening


 • Arkiv

  August 2017 Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016

  Søk i bloggen

  hits