Hvor går " intimgrensene"?

Når Miss M har ferie , må jeg ty til napping av bryn på Oasen!

"Selvfølgelig" måtte jeg starte en diskusjon om hvorfor de ikke drev med voksing av bryn som Monica blabla ..

Det førte jo til at jeg måtte tilføye 1000 og fjorten ganger at det ikke var ment som kritikk .... Men så må jeg forsette likevel?!🙄"Jeg kan ikke fatte og forstå at ikke flere salonger driver med voksing av bryn ?

Det gir jo så mye bedre resultat? Etterfulgt av en ny unnskyldning !

Og de kan si hva de vil, men det varer mye lenger når en vokser ift napping!Etterfulgt av nok enn unnskyldning !

Når jeg første var på Oasen, kom jeg på at jeg kunne stikke innom Interoptik og høre om de kunne rette brillene mine?

Selv om jeg pleier å gå i byen hvor venninna mi jobber 😉

Selvfølgelig kunne de det! De var ikke bare LITT skjeve heller de, de var visst LITT løse i tillegg... Det kunne jeg jo se når hun viste meg!

Hadde jo merket selv at de var litt rikkeløs når jeg tok de på...

Men hellepelle når jeg fikk de på etterpå ! Ikke nok med at de satt perfekt , men når det blir sånn "WOW I can see clearly now" pga hun hadde renset dem! Når du føler du bare har innfatninger og ikke brilleglass ! Den følelsen! Selv om heg vasker de 1000 ganger til dagen! DERFOR:Når jeg er med venninna mi så hender det rett som det er at jeg utnytter hennes fagkompetanse og benytter meg av hennes profesjonelle kunnskaper innen brillerens! Skjønt hennes fagkompetanse selvsagt består av mye mer en det! 😂 (hvis det kom litt feil ut?!😳)

Ca sitat fra butikkansatte "Det var IKKE bare LITT heller jeg måtte rette de ! De var ganske så skjeve for å sei det sånn??!"😳

Jeg: "Det er ikke løye heller DET, skal jeg LOVE deg" ✌💃✌blablabla!

MEN...

Mamma pleier å si til meg at jeg kanskje bør vurdere å prøve å begrense bruk av armer o.l , når jeg snakker for de går i hytt og dyne vær! Godt ment altså ..... Siden jeg bruker kroppen min mer enn nok fra før liksom!

Jeg har jo nevnt tidligere at jeg av ren refleks dessverre har en tendens til å klaske til den som står nærmest, dersom jeg dummer meg ut!

Men jeg er ikke kun "voldelig".. Jeg er veldig lett å gjøre glad og fornøyd også!

(Så den HELDIGE som får meg til slutt (*humrer* for meg selv ), den skal vite 3 ting.

1: Det skal veldig lite til for å gjøre meg glad! (Det har jeg faktisk opptil flere vitneutsagn på)

2: Det skal (ikke alltid da, den skal jeg ha) lite til for å gjøre meg sur !(Det har jeg faktisk opptil flere vitner til))

3: MEN jeg blir OGSÅ glad for de "store tingene" som roser rett ut det blå minst en gang i skuddåret bare for "jeg er meg" eller noe i den duren" off nei det blir for klisje for meg.... Men hvis du KLARER å komme opp med en bedre unnskyldning enn at enn at jeg har bursdag eller noe sånt? Da skal jeg love deg at du får MER enn 1 stjerne i boka for å si det sånn! Men PS jeg tar med glede i mot noe enda "større" once in awhile! Hvis jeg påstår noe annet lyver jeg! (Dette har jeg hverken vitneutsagn eller vitner til! Men det er jo noe alle vet! Eller alle jenter vet ihvertfall og alle gutter bør ihvertfall vite det! Men dere gutter virker jo av og til som dere har vanskelig for å forstå ! Det har "du " "fordelen" (???) med meg, du trenger absolutt ikke gå i dagesvis og lure på hva du har gjort galt eller hvorfor jeg er sur,... Fordi jeg skal LOVE deg at jeg gir deg beskjed fortere enn svint !(om det er fordel eller ikke , er jo opptil "deg" og avgjøre)

KONKLUSJON; (for de som enda ikke har tatt den ). Jeg er lett å gjøre sur , men er faktisk enda lettere å gjøre blid igjen (tror jeg ?) Bare "du" gjør som jeg sier Neida! Hva de triksene innebærer kan "vi" komme tilbake til! Men det er veldig lett og jeg kan gi deg "instruksene"? Hørtes jeg litt vel dominerende ut nå?! Er egentlig ikke det.... Bare av og til....

Og VIPS der hadde jeg ikke bare sneket inn en "kontaktannonse" eller det var vel nærmere lik en "bruksanvisning"?!

Off nei.. Tilbake til saken

Så da brillene både satt rett OG jeg kunne se klart , ble så glad at jeg tok henne på skulderen og ned mot albuen og tror jammen jeg strøk henne opp mot skulderen igjen?!! Mens jeg sa TUSEN HJERTELIG TAKK! Hun så ut til å ta det med ett smil , men tenkte gjerne med skrekk og gru at hjelp "nå er det søren meg rett før hun gir meg klem og kyss på kinnet!!!

Og kollegaen hennes fulgte nok spent med for å se hvor dette ville ende ? For jeg vet fra forskjellige service bransjer at det er mange craaaaazy kunder der ute og håper virkelig ikke at jeg er en av dem? Men ser at jeg kan være farlig nærme kanten en rekke ganger!

Så hvor går "intim grensene "? (Må dessverre skuffe dere som kanskje tenkte noe annet , når eg snakket om voksing og intime grenser i en og samme sak?! NOPE, det er bare jeg som har en "unik" evne til og blande sammen..... You name it.... I en og samme story ! Med meg vet du ikke hva du får enten jeg skriver eller snakker! Jeg vet det egentlig ikke selv heller?!

Vet at alle har forskjellige intim grenser og jeg trådde kanskje over hennes grense i det jeg tok henne på skulderen , eller når jeg "strøk" henne ned mot albuen , eller hvis jeg "strøk" henne opp igjen (noe jeg virkelig ikke håper jeg ikke gjorde, men som jeg sannsynligvis likevel gjorde !!!). Men hadde jeg dratt en gang til opp og ned så hadde til og med jeg forstått at jeg hadde gått over streken!! Eller så hadde jeg følt meg som ei skikkelig gammel kjerring!!

Også hun som nappet brynene mine , samtidig som hun måtte høre på maset mitt om hvor fantastisk det var med voksing av bryn fikk jeg også vist litt takknemlighet ovenfor.,.. På "Silje's vis" Det var den impulskontrollen da! 🙄 (Hun skjærte forresten dunene også , det har jeg faktisk aldri vært med på før?)

Når hun spurte om jeg var fornøyd, måtte jeg vise dette tydelig (mest av dårlig samvittighet og hadde nok derfor gjort det dersom jeg var misfornøyd . Men var fornøyd altså. ,ihvertfall når jeg fikk en gunstig pris! 😜)

Så derfor ble det sånn "BEGGE TOMLER OPP OG SÅNN "YEEEI UTRYKK OG "KROPPSPOSITUR" om dere forstår hva jeg mener?

Jeg tenkte ihvertfall umiddelbart etterpå ...."hvor i hekkan kom det stuntet fra" !

Virket muligens litt overdrevent ut? Selv om jeg hadde en smule dårlig samvittighet akkurat her ... Skal dere vite at jeg ofte reagerer slik ved en "liten filleting" ... Men er det noe jeg blir glad for eller trenger akkurat der og da er det fullt mulig at jeg reagerer med ett utbrudd og hendene i været ! Når jeg tenker meg om så reagerer jeg egentlig oftere slik ved småting eller gjerne uventede ting enn ved de "større tingene ". Skjønt jeg blir glad da også! Bare nevner det slik at dere ikke forventer fullt utbrudd og hendene i været hver gang jeg blir glad!

Det holder gjerne med at en kollega kommer med en sårt tiltrengt fargepatron til kopimaskinen eller leverer noe jeg har ventet på!

Men dette var i går etter at vaktskiftet med eksmannen var gjort på Leos lekeland ved 5 tiden. Kjørte til oasen for å høre om napping , men de hadde ikke tid før 18.30.... Siden jeg tidligere på dagen hadde bestilt tur te Kreta tidligere på dagen og hadde en del å gjøre og "måtte" blant farge håret før avreise ca 00.30 , ikke hadde jeg fått begynt å pakke ,pluss at det er fullt umulig for meg å traske rundt på ett kjøpesenter i 1 1/2 time, freste jeg hjem og fikk gjort ikke mye , men noe før jeg freste tilbake på oasen og fikk nappet bryna!

Nå under ett døgn etter bestilling sitter jeg på ett møkka rom på Kreta. Jeg gir meg ikke så lett ! Selv om det var uspesifisert, så var ikke turen så super super billig og litt standard bør søren meg Apollo ha??!

Fortsettelse følger....

#MissM, #interoptik,#briller,#nappebryn, #voksingbryn, #kontaktannonsw,#intimgrenser,#impulskontrolll, #kreta, #appollo

Brann i OBS bygg

Det var nesten litt fascinerende ( feil ordbruk, men velger å. bruke det i mangel på ett annet alternativ eller tankevekker kan man vel også kalle det ?) i det jeg kom ut i fra Amanda ( hadde parkert på taket ) i dag ! Synet som møtte meg var ett par stykker som stod opppå bilen v/ sjåførsiden (for å få bedre utsikt , hvis dere forstår ) og ei som stod oppå lyktestolpen, alle sammen med mobilen "pekende" mot obs bygg? Lurte først på om de så en pokemon (tulla haha), men så deretter røyken som veltet ut fra obs bygg ved trelasten!

Jeg tenkte at så langt er vi altså kommet , at det første mange av oss gjør er å lete fram mobilen, (hvis de mot all formodning ikke allerede står med den i hånda) for å ta bilde eller helst snap av røyk,brann og politibiler!

Herregud, tenkte jeg!

Men dette er absolutt ikke ment som ett "pekefinger" innlegg , for jeg var visst ikke hakket bedre selv!

For istedenfor og kjøre til høyre mot Esso valgte jeg å ta ned mot rundkjøringen v/ Møller bil for å få en aldri så liten"kikk" av hva som skjedde !

Trafikken gikk tregt forbi OBS BYGG pga nysgjerrige bilister vil jeg tro!

Det var samlet en del skuelystne med mobilen klar og jeg tok meg faktisk i og famle litt etter mobilen selv!

Har aldri sett så mange fotgjengere ned langs veien der før?

Men for all del, det samlet seg skulelystne før "in the good old days" også , men da "dessverre" kan man nesten si UTEN kamera tilgjengelig!

Men hadde man hatt kamera like lett tilgjengelig da som nå , ville man nok sett en del kamera i "den tiden" også vil jeg tro?

VI ER TROSS ALT AV SAMNE "RASE" SOM DEN GANG OG JEG TROR IKKE AT NYSJEERIGHETEN HAR VOKST I TAKT MED DEN DIGITALE UTVIKLINGEN....Folk var definitiv nysgjerrige i "gamle dager" også. Men at den er mer "synlig" nå ved hjelp av sosiale medier og digitale verktøy er jo helt klart!

#Brann, #obsbygg, #digitaleverktøy, #sosialemedier,

"HELLO KITTY GO!"

Måtte le da 4 åringen ville ha meg med for å fange "HELLO KITTY'ar" iført hekse kostyme og bare ben her en dag!

Det ante meg at dette fort kunne ende med "tragedie", da jeg visste at vi med all sannsynlighet ville returnere hjem med dårlig fangst ...Mildt sagt..

Men kjente nysgjerrigheten pirret meg og lurte veldig på hvordan en 4 åring, så for seg hvordan vi skulle klare å fange "HELLO KITTY'ER".

Men what the heck.... For bare få uker siden var det LIKE USANNSYNLIG å gå rundt for fange pokemoner , som å gå rundt å "fange" HELLO KITTY ?!😳🙄

Ett spill som får 14 åringen min til å springe over 1 mil til dagen og det beste er nesten at han er lettere å få med seg på ting og tang, i håp om å finne pokemon! Pluss at han for en gang skyld har telefonen med seg , med strøm, slik at jeg kan få tak i han! Han har til og med seg oppladbar "lade stasjon" just in case?! 😳🙄Her en dag spurte han til og med om å få være med på Amanda storsenter, på grunn av det visstnok var så mange pokemon der?! Minuset er derimot hvis han finner ut at en pokemon der eller der og roper "å ein pokemon !!" og dermed forsvinner ut døra før jeg for sukk for meg, AKKURAT i det jeg setter middagen på bordet!

Men alt i alt et SUPERT spill , til tross for at det kostet oss 2 telefoner på under ei uke! Først "måtte" han ha ny mobil, fordi spillet ikke funket på iPhone 4 og vi følte dette var en god investering! Han er av typen som lastet spillet før det kom til Norge ... PÅ MIN TELEFON! Trenger vel ikke å nevne at dette var en forferdelig dårlig løsning ?

Men mobilen varte imidlertidig mindre enn 1 uke, da han falt i vannet på jakt etter ål! Da snakker vi jakt på ekte vare, altså! Ikke noen "vannpokemon" av noe slag! Følte bare for å understreke at det egentlig ikke var noe "pokemon go" accident! 😱

Den nye mobilen var selvsagt feilvare, da den "hveste" ved lading?! Måtte derfor rett ut å bytte , ingen tid å miste!

Kjente jeg omtrent fikk pusteproblemer i det "butikkmannen" hevdet at de ikke hadde flere igjen av denne mobilen, hverken der eller noen av deres nærliggende butikker!

Jeg utbrøt da i ren fortvilelse at det kom til å bli helt krise i heimen!!!! 😱

Da kunne han selvsagt fortelle at han hadde en dyrere modell! Nei vet du hva, dette er andre (dvs heading mot tredje, men denne var jo ikke hans feil, stakkars) mobilen hans på under ei uke ! Og at jeg ikke ville BETALE IKKE EN KRONE MER!

Men snakk om flaks , for da fant han ut at de hadde EN HVIT igjen hos en butikk i nærheten!

Jeg kommer der og de spør hvilken farge jeg ville ha?

*KREMT* skal ikke nevne hva jeg tenker om det.... Mulig de har en elendig søkemotor , men da må de jammen meg gjøre noe med den saken for dette har nemlig skjedd meg før?

Jeg var forresten en tur til byen på søndag og der var sånn ca hver 3.person jeg møtte på jakt! Traff noen jeg antok var far og sønn på jakt! Sønnen på nærmere 40 var selvsagt godt forberedt og bar med seg sånn "bærbar" opplader! Mulig de har byttet ut far og sønn jakten i skog og mark til Haugesunds bygater, hva vet vel jeg?

Men det er ikke bedre her, da pappen ringer stolt til 14 åringen at han hadde fanget DEN pokemonen og den var visstnok dritbra!

Her er hun fortsatt full av optimisme foran kveldens jakt!

Her får jeg forklaringen på hvordan vi skulle fange disse "HELLO KITTY'ane" og som det ante meg så var det kun "the real stuff" vi gikk for!

Jo hun skulle fange dem og så skulle hun gi dem til meg, slik AT JEG KUNNE BÆRE DEM!

(Akkurat som drikkeflasken, stokken , steinen og andre skatter som har tendens til å havne i mine hender)

For herregud , det er søren ikke lett for meg heller det og forstå hvordan alle springer rundt og fanger "innbilte" pokemoner med mobilen!

Jeg måtte derfor bli med ut på en pokemon jakt med Maja, Isak og pappen for se hva dette egentlig gikk i!

Og hellepelle, det er så "idiotisk" at det blir morsomt! For der står vi ved en stein og DER er det faktisk en pokemon! Far og sønn stod mitt i veien og snakket om "Der er an, fekk du an? Der er an igjen! Blabla". Maja stod der og kikket og kikket som ett stort spørsmålstegn og prøvde å få øye på pokemonen?! Det hjalp lite å prøve å forklare at det var på mobilen, der de stod og kikket mot en tom stein og prøvde å fange denne "tingen"!!!

Hvorfor gå og gå, hvis det var på mobilen vi skulle fange den med liksom!

Hvordan skal en forklare dette til en 4- åring, når til og med hu mor må bli med ut for å klare å forstå ?

video:video

Beklager dårlig filming! Men jeg??? ... gå og filme samtidig, gir nødvendigvis ikke det beste resultatet!

Jeg er en smule sur pga jeg fikk noen veldig gode forklaringer , men jeg hadde selvsagt "sklidd" over på "sakte kino". "Twice" ! *klask meg i pannen" nok en gang!

Fortsatt full av optimisme !👍

video:video

Her får jeg forklart hvilken "type" HELLO KITTY vi skulle fange!

Til tross for at jeg "googler" HELLO KITTY som svarte søren og later som vi fanger dem på EKTE pokemonvis og prøver å forklare at Isak også fanger pokemonene på denne måten, hjelper dette dessverre lite på nederlaget ved å gå hjem uten en eneste HELLO KITTY

video:video

Og jakten ender dermed naturligvis som ventet... lite vellykket, med påfølgende nekt for å gå hjem!

Det hjelper heller ikke direkte med "lokking" av leggetid! Fantastisk dårlig argument , "I know"!

Men selv om jeg ante at jakten fikk en trist slutt, håpet jeg at jeg kunne forklare / avlede med å "fange" dem med mobilen?! Det var litt vel optimistisk, jeg vet!

Men å nekte henne å gå på jakt, hadde det ikke blitt noe "happy ending" av det heller.....

Det kan jeg ihvertfall love dere !!!

Ha en fin dag alle i hopa!

#hellokittty, #pokemon, #mobil,#jakt, #pokemonjakt, #amandastorsenter, #utpåtur

*Klaske meg i pannen*

Hadde besøk av en "kjøkkenmann" her ein dag som skulle fikse noe på kjøkkenet mitt (igjen)...

Måtte "kneke" meg forbi for å få tak i en bærepose ! Det er jaggu meg fint å ha en kjøkken ekspert tilstede akkurat når det er klin umulig å få opp kjøkkenskapet for å få tak i en simpel bærepose ! Arghh...

Kjøkkenmannen var grei og spurte om han skulle hjelpe ? Ja takk, det hadde vært supert!!!

Kjøkkenskapet stod jo bom fast for hekkan !

Han prøvde også, men fikk det søren ikkje opp?!

Heldigvis var han hakket smartere en meg og prøvde i andre enden!

Hvordan reagerer jeg?

Når jeg innser at jeg skikkelig har dummet meg ut ( eller "drete" meg ut som vi har en tendens til å si i hgsd og omegn) Har jeg en ekstrem tendens til å dra til den nærmeste personen tilstede! Det er det samme om jeg kjenner dem eller ei! Det kan være alt fra en kompis, den ansatte på Lefdal eller Apple , eller en kollega etc. Der jeg spør om en ting og i det jeg får svaret og finner ut at spørsmålet var altfor dumt,, klasker jeg til den nærmeste stakkaren! Av og til klasker jeg til FØR jeg får svaret pga jeg innser spørsmålet er altfor dumt i det jeg spør! Og hvis jeg forstår at spørsmålet er hinsides idiotisk og jeg blir ekstra flau, hender det at jeg klasker til ett par ganger til og legger til litt "småhyling eller roping" ! Vet ikke hva jeg skal kalle det? Akkurat som det blir mindre flaut da?!

Da må jeg selvfølgelig forklare i hytt og dyne vær,hvorfor jeg reagerer slik !En enkel forklaring holder som regel ALDRI hos meg!

En kollega skulle sette meg fast og spurte om ei bok..... "Hedda Gabler". Jaja det hadde vi selvfølgelig , men jeg gikk automatisk til G! "Hmmm skulle du ikke vært på I" Den flausen krevde mer enn ett klask/slag! Ikke i ansiktet eller noe sånt altså... Bare i magen eller armen, alt etter hvilken vinkel og rekkevidde personen står ! Ungdommene lurte hva i helsike som foregikk?! Men den fadesen kunne jeg jo for all del ikke innrømme! 😳

Stakkarsen fikk gjennomgå samme behandling på lærerrommet ! Og det til tross for at det var jeg som tok det opp! Dere forstår sikkert at jeg ikke er redd for å fortelle om flausene mine, så lenge JEG synes de er morsomme! Selv om jeg holder på å dø på meg der og da! Men det skjer rett som det er at det kun er jeg selv som synes det er morsomt! Men skit på det, skit på det! Hvis de ikke synes ting er morsomt, drar jeg bare denne.. "Det er sånt moment du bare måtte ha vært der" mens jeg holder på å le meg å le meg ihjel selv!

Det er ikke en ekstremt dårlig Arghh...uvane... Det er REN REFLEKS! Kødde ikke en gang!

So be prepared ! Du kødde ikke med meg uten å tåle ett klask eller ett lite slag dersom du bevisst er ute etter å drite meg ut! Da bør du ikke være pingle for å si det sånn!

Så kjøkkenmannen fikk seg ett lite slag og 2, selv om det absolutt ikke var hans feil! Han var jo bare hjelpsom for goodness sake!

Herregud jeg er jo inni det skapet 100 ganger til dagen?!

Kanskje jeg var stresset over å ha mannfolk på "besøk"! I don't know?

Nei det kan ikke være det heller i og med at jeg har arbeidsfolk her til støtt og stadighet!

Håper ihvertfall at ikke han trodde at jeg hadde desperat behov for nærkontakt ? Ikke det at det var sånn type nærkontakt lignende golf eller billjard opplæring, som man ser på film ! Men måtte ihvertfall litt lenger innenfor intimsonen, enn hva jeg vanligvis gjør med vilt fremmede!

Fy fader så flau jeg var ? Hørte for leeeenge siden at en måtte ha IQ på 60 for å kunne åpne ei dør (kan jo ikke stemme men) jeg lurer på hva IQ som skal til for å åpne et kjøkkenskap?!

Siden det har vært ekstremt med arbeidsfolk innom her til bokstavlig talt en hver tid!

Er de bare alle "nødt" til å stille opp på ett bilde/snapp!

Noen er litt flauere å spør enn andre... Det avhenger av lengden av oppholdet og hvor lenge jeg har vært alene og dermed hvor pratesyk jeg er!

For det toppet seg når det var 3 forskjellige fagfolk her på ei uke! Elektriker til den hekkans kokevakten som jeg ikke visste jeg hadde en gang, men som helt klart hadde røket til h****** dersom den ikke hadde vært lovpålagt ! Han som reparerte vaskemaskinen , og han som står lagret som "steikeovnmannen" som jeg ser både jevnt og trutt!

Det har vært helt enormt ....Derfor er det blitt til en liten spøk , først mellom meg og en kompis og så mellom meg og venninnene mine ... Bare for "shit" er det mulig liksom ?

Men alle tar det med ett smil... Jeg sier at jeg kan ta bilde bakfra, så de ikke synes...

Noen tilbyr til og med og hive av seg på overkroppen og posere! 😳😂 Jeg er jo ikke vanskelig jeg... Men til tross for at jeg sier "go ahead, du kan gjøre hva du vil for meg" (da mener jeg selvsagt kun BEKLEDNING og positur ... (Måtte bare understreke det, i tilfelle det kunne misforstås) så velger de heldigvis å beholde klærne på! 😂

Det er sånn som når jeg ringer IT kontoret for noen problemer, enten på en elevmaskin, skranke pcen eller utlånsmaskin, kopimaskin etc! Jeg må virkelig huske på å prøve å restarte ting og tang først ! Sjekke at alle kabler som trengs er koblet til FØR jeg ringer IT .. De har liksom viktigere ting å gjøre enn å spørre..."ehhhhmm har du skjekket at

Internettkabelen er koblet til?!"

Da har jeg alt ringt admin om de har internett, og stresset forklart at jeg ikke har tilgang til bibliofil blabla!

Men det beste rådet er å ALLTID restarte PC'er , kopimaskinene før du ringer 7777!!! Jizzez altså...

Jeg kan ikke avkrefte her og nå at det er godt mulig at IT guttene har fått seg ett klask, enten før eller etter jeg har klasket meg selv i pannen.... Hvis de er innom!

Sorry, men IT er ikke min sterkeste side! Men det er heldigvis blitt noe bedre , de siste årene!

Men det stopper ikke der!

I går skulle jeg fylle bassenget! Men ikke søren om jeg fikk vann ut av den jækla slangen! Prøvde å skru både på slangen og ved uttaket i veggen utallige ganger .. Prøvde å få hjelp av ungene...Var på nippet til å be kompisene til Isak om hjelp!

Til jeg til slutt kom på å sjekke slangen ! *klaske meg virkelig i pannen*.

Rettet ut slangen, så stod selvsagt spruten!!!

Er det mulig!

#kjøkken,#arbeidsfolk,#flause,#it,

#ITavdeling,#itfolk,#restart,#vannslange

SE MAMMA!!!! JEG FANT EN DIAMANT!

Neste gang jentungen sier hun har funnet en diamant......

Da skal jeg jammen følge med i timen og studere det nøye før det går i søppelet!

Men det er jo ikke sånn at jeg kan taksere alle diamantene & skattene, kidsa finner heller?

Det har liksom skjedd mer en gang før! At jeg har gjemt diverse «skatter» i søppelet, straks mini snur seg vekk, mener jeg! Det er da EKSTREMT viktig å trø dem tilstrekkelig godt nok ned i bosset og legge den nyeste kjøttdeigpakken kamuflerende over, slik at de ikke oppdager det! Samtidig som man må huske på å ha en god unnskyldning på hvorfor du beklageligvis («uheldigvis»!!!!! For det er alltid ved ett uhell at jeg)kastet den nyeste og dyrebare skatten hennes!

Men dette er noe ALLE småbarnsforeldre er klar over, for å unngå å bli «catcha»!

Hvorfor skal de ALLTID kaste noe ved ett uhell, eller gud vet hvorfor de akkurat da skal finne på å begynne å grave i søppelet?!

Men svarte altså, det var ikke bare litt irriterende heller det, når du noe for sent finner ut at.....

YUP DET VAR FAKTISK EN DIAMANT DU FANT DER, JENTA MI!!!! #^<*>$<#$ 

HERE WE GO!

«Se mamma, jeg har funnet en diamant!»

«Åååå se det ja, den var jo kjempe fin» sier jeg med sånn type tonefall som lyder « veeeeldig interessert (mens det i realiteten bryr meg mitt i ....) OG ........sååå heldige du er da*» (med en hakket for «sukkersøt» stemme, mens jeg i realiteten er en smule irritert over rotet som møter meg i gangen etter en travel dag på jobb, etterfulgt av henting i barnehagen som betydde våte regnklær ismurt ett tonn med sand, etter å først å måtte prøvesmakt den fantastisk gode «kaka» hun hadde laget til meg der jeg står iført skjørt og tynn jakke i skikkelig "vestlandsvær"! OG DA) mens jeg rydder vekk siste rest av «slaget» sko, jakker ,ransler , beskjeder og lignende som har en tendens til å samle seg i en barnefamilie sin gang!!! Dette TIL TROSS FOR OMTRENT tusen og fjorten beskjeder! Jakker skal DER, sko skal DER og ranselen SKAL IHVERTFALL IKKE HER!

Akkurat som de trenger påminnelse om hvor (ihvertfall  disse)tingene SKAL ligge/henge?!

Det er ikke sjeldent at jeg roper dem ned for å be dem henge opp jakker og sette på plass sko etc etter seg.. (da er det midlertidig ekstremt VIKTIG å passe på at mitt eget rot er ryddet FØR de kommer ned)

Det tilhører dessverre med til sjeldenhetene at det rekker å rope KUN en gang her i huset... Derfor blir det»mas,mas,mas over hele linja». Blir så drittlei det maset! Jeg blir såååå lei av å mase og ungene blir i hvert fall dritt lei av å høre på maset mitt! (men det er muligens KUN meg som føler det sånn?)

«Ihvertfall gjelder dette uendelige maset i MIN gang, men jeg vil nødig greie alle under en kam her!!! Men hos meg føles det ihvertfall til tider som en «never ending story».

Dette rotet i gangen oppstår selvfølgelig TIL TROSS FOR OMTRENT tusen og fjorten beskjeder!

( De KAN være flinke også , den skal de ha 👍)

Jakker skal DER, sko skal DER og ranselen SKAL IHVERTFALL IKKE HER!

Akkurat som om de trenger enda en påminnelse om hvor ting (Ihvertfall disse tingene ) SKAL ligge?! De vet jo så altfor godt hvor dette hører til, selvsagt!

Det hender gjerne mer enn en gang ila uka at jeg roper dem ned for å henge opp jakker og sette på plass sko etc.. (Da er det midlertidig EKSTREMT viktig å sjekke at MINE ting er kommet på plass FØR de omsider kommer ned!!)

For det hører dessverre med til sjeldenhetene at det holder å kun rope EN gang her i huset... (med mindre vi skal noe som er etter deres interesse da, selvfølgelig 😜)

Det hender ikke så sjelden at jeg ikke gidder å ta «kampen» og ender opp med å gjøre det selv... Så mye lettere det er, egentlig! (Ja jeg vet at en god del av feilen ligger her! Men det er dessverre ett litt stort gap fra bok til reality!)

Her tenker jeg at ungene driver gambling på høyt nivå.... «Gjør mamma det, eller må vi ned selv?»

For det er jo tross alt en smule mer stress og måtte avbryte det de holder på med, høre på «gnålinga» mi, komme ned, henge opp, sette på plass...

Istedenfor og bare komme inn, henge opp jakken, sette på plass sko og ta med ranselen! Hvorfor i helsike kan de ikke fatte og forstå det? Vil det egentlig overhodet noen gang synke inn? Ser på enkelte at det aldri vil komme til å synke inn! *kremt*? Er jo ikke ALLTID helt DER selv, men prøver jo å lære ungene opp da! Og eksen er definitvt IKKE der! Sorry Bjørn?

Dessuten har jeg virkelig ikke behov for rester av nister , og gjerne nisten fra i forgårs eller muligens forrige uke ,som de har hatt liggende trødd nederst i ranselen og som blir dratt ut og forlatt midt i gangen pga de er på jakt etter de sammenkrøllede lappene, som jeg derimot gjerne VIL HA eller ihvertfall HATT.

For det hender nemlig en gang i ny og ne at jeg skulle hatt diverse beskjeder, bare bittelitt tidligere !

Kan av og til være en tendens at jeg får lappene akkurat i tide, som samme dag eller dagen før... Da er det snakk om selskaper eller andre sosiale sammenkomster, som jeg bare tipper har vært ett «hett» samtaleemne på skolen. Andre ting som krever underskrift innen den og den datoen, kommer gjerne LITT for sent!

Ja OK jeg vet jeg bør sjekke sekken og jeg gjør det jo selvsagt en gang i blant altså...

Men burde vel skjønt for lenge siden at jeg bør TØMME sekkene på jakt etter sammenkrøllede beskjeder! Men nå har jeg heldigvis aldri utropt meg selv til «the mum of the year» heller heldigvis !!!

Jaja shit same!! Muligens dette kun gjelder meg og mitt hjem...?

Det er dessverre ikke akkurat blitt direkte bedre etter at jeg og pappen gikk fra hverandre! Føler at jeg ikke har kontroll på noen ting lenger! Men dette er jo selvsagt ikke de stakkars ungene sin feil! Kan søren ikke være lett å ha 2 hjem og forholde seg til?! Men dette kan jeg ikke skrive mer om nå...

Har lett for å spore av som dere sikkert ser, men her spiller ADD eller ADHD som de kaller alt nå (har heldigvis ikke H?en! Tør ikke engang å tenke på utfallet hvis DEN hadde vært der i tillegg????!)en vesentlig stor rolle! I hvert fall er det sinnsykt lett å bruke den som syndebukk :-)

Mens jeg likevel er på avsporing .... Er det ikke typisk (til tross for nøyaktige instrukser som kommer fra tidligere erfaringer om hvordan lukke den fordømte termosen) at når de skal på turer,ski, aking, skøyter, natursti?.. you name it! ALT som innebærer termos og kakao egentlig...ER det ikke da typisk at termosen med kakao, bare er NØDT til å lekke?

Det synes dårlig på bilde, men jeg skal love dere at jeg ser det himla godt og det vil irritere meg så GRENSELØST leeeeeenge.

Men en diamant (selv om den er aldri så liten) til na mor står ikke akkurat øverst på prioriteringslisten «at the moment!»)

 

Men nå kommer noe som  jeg  vil våge å påstå at gjelder ALLE foreldre og andre som har ansvar for unger, i hvert fall når de er i den «rette» alderen!

For de som ikke opplever at ungene finner DIAMANTER, GULL OG NÆRMEST GRØNNE SKOGER vil jeg altså påstå hører til minoriteten?

Alltid skal de finne skatter og til tider virker det som at «jo større, jo bedre «! Og jeg skal være den første til å innrømme at det ikke er ALLE SKATTER SOM DIREKTE IMPONERER MEG !

Verst er det når vi er på tur enten i skauen eller i fjæra og de finner den fine steinen eller den stokken som de absolutt MÅ ha med seg?! Og hvem er det som må gå å bære på skiten??? Sånn som i går for eksempel! Etter å ha tatt turen innom butikken for drikke og annet snacks ! Der mini absolutt må ha sin drikkeflaske i bilen og bare SKAL bære sin egen flaske! Lite hjelp fra de eldste som går med mobilen i den ene hånden og kan ikke legge den fra seg i en veske eller lignende! MEN akkurat i det jeg har klart å samlet ALT pikk og pakk i hendene... FOR jeg vil jo aller aller nødigst gå 2 ganger, sant! Kommer det fra minsten «Mamma kan du bære flaska mi?» som egentlig ikke er ett spørsmål, men mer en kommando! For av og til er det sånn «MAMMA,BÆR FLASKA MI !!!!!» Kommer vel egentlig an på hvor mye stress det er på forhånd?! Om vi er 1 eller 2 timer senere på standa , enn hva som var tiltenkt! (Da vi fortsatt var optimistike!)Liksom?.. Prøver å nikke og vise i veska, men til ingen nytte!

Pleier å få trødd inn, driten (unnskyld ordbruken, men hva annet kan vi kalle det?) inn i bilen , trenger omtrent tau til bagasjerommet og bærepose som varsler «stokk ahead» til andre trafikanter.Grensen går definitivt ved å ta krabbene og andre småkryp med seg hjem! Heldigvis gjelder det bare en liten periode før de finner ut at det er totalt uaktuelt!

Kommer hjem?. Og de har allerede glemt «skattene» før de går ut av bilen?! Og der står jeg igjen med skiten og tenker «svarte at det er så lenge til st.hans!!!)

Men denne dagen fant hun altså en bitteliten diamant i gangen ....»ååå så fin ! Blablabla «...

Hun har jo så masse glitter og styr hengende på seg fra barnehagen, dersom de har laget ting og tang. For let?s face it det er ikke akkurat noen BIG ROCK det er snakk om her. !!!! Men en diamant, er jo for svarte fortsatt en diamant!!!!

Det var skikkelig PYTON, DA JEG NOE SENERE OPPDAGET AT JEG MANGLET EN DIAMANT I smykket mitt!

Og ekstra PYTON var det, da jeg altfor mye senere skjønte koblingen her! DA.......! NO NEED FOR WORDS! Damn it !!!

SVARTE BANANER så (mildt sagt) irriterende!!!

Det blir nesten som da jeg jobbet på SFO for en del tilbake og ungene kom springende til meg at jeg måtte komme å se!!! For det satt en papegøye i trærne ved grusbanen! « Åååå dette må jeg få se» svarte jeg med en like interessert stemme? Mens jeg i realiteten,litt lattermildt tenkte «as if»!

Men jammen meg satt det en papegøye der?! Det viste seg at det hadde rømt en papegøye fra dyrebutikken på Frakkagjerd, ett stykke unna!

Så neste gang ungene sier de har funnet papegøyer, gull,diamanter og andre typer skatter skal jeg prøve å gi dem litt mer kredibilitet!

(Men vi vet alle at det sannsynligvis er glemt til neste gang.. Akkurat som ungene «glemmer» å henge opp jakkene)

#Diamant,#smykke,#Skatter,#termos,#rot,#mas,#papegøye, #dyrebutikk

 

Var på DNB's Pokémon event (PR event)

Med sønnen min og denne skjønne Picachuen her i går!

(Haugesunds avis)

Det ante meg jo at en slik pokemon ville bli lagt merke til men...

Men snakk om å være "a walking target"! 😳Litt "over the edge" kanskje ...

For det var...

Alt fra tisking og hvisking "ta bilde av hu der", til ungdommer som kom bort med mobilen og ropte til kompisene "se jeg fanget en pokemon", til unger som sa "se der mamma/pappa ....PICACHU ", til DnB ansatte som ville ha bilder/Selfie med henne, til "medie oppslag" i Haugesunds avis!

Greit at de spurte om å få ta bilde av henne og spurte navnet mitt etterpå....

MEN jeg hadde satt veldig stor pris på om jeg hadde fått beskjed om at også JEG SKULLE VÆRE MED PÅ BILDET?!

Jeg ser jo SÅ dritt sur ut....bildet burde jo kjapt. brått og brutalt blitt beskjært , slik at det bare inneholdt 1 STK MED GUL bekledning ?!

Først tenkte jeg at

"de kunne liksom ikke valgt ett litt bedre bilde, hvis de på død og liv skulle ha meg med også"

Men så tenkte jeg med skrekk og gru hvordan de andre alternativene må ha sett ut?!

Trøster meg med at de HELT SIKKERT ville vinkle det slik som "sure mødre, så seg nødt til å dra med ungene sine på "pokemon party" i Haugesund sentrum, mens de heller ville dratt på shopping" eller noe i den duren?"

Det resulterte i et meget "interessant" midtside stoff!

Det mangler ikke på kommentarer på min fremtoning i media ! (Hahaha *ler *så godt for meg selv her!)😂

LA MEG DERFOR AVKREFTE! Nei jeg var ikke sur !

Var så synd at bildene jeg tok av henne selv er "gone" fordi snappene jeg trodde jeg sendte og lagret , er tydeligvis ikke lagret ihvertfall ..

Drakten er kjempe stilig bakfra! ✌

Hu mor synes ihvertfall oppmerksomheten ble litt "to much" !

Derfor ble det shopping next for undertegnede .... Vindusshopping funker dessverre ikke for meg!

Siden jeg kun hadde de 2 eldste med, sendte jeg ungene videre på egenhånd ... Så mens de jaktet videre på pokemon, inntok JEG jakten i klesbutikkene i nærheten. Dette til tross for at jeg har forsøkt å gitt meg selv kjøpestopp for hundreogørtende gang!

Men det er lov og kikke sant?

Men når du da finner ting til 50 %,....gjelder den selvpålagte " kjøpe stoppen" da?

Den BURDE jo det eller rettere sagt, den SKULLE jo absolutt gjort det! MEN........

Jeg var innom Windsor og vips så ble denne med meg hjem.... (Litt mindre posete med glidelåsen igjen altså)

Det er bare så drit at jeg sjelden for brukt "fin kjolene" mine likevel ... 😏

Det oppgitte utrykket skyldes frustrasjon pga "kjøpestopp"!

Men den ble altså med meg til tross for bla , bla, bla, blæh ! 🙄

#picachu, #pokemon,#pokemondrakt , #pokemongo,#haugesunddavis,#havis,#Dnb, #event,#haraldsgata,#windsor,#salg

ER det back to the 90th på radioen for tiden eller?

Bare kjekt det altså! Noen ganger er det jo orginalen som spilles, noen ganger er låten  "pimpa" opp og noen  er blanding fra flere sanger.  Jeg hører lite på radio, har derfor egentlig lite grunnlag for å uttale meg om dette?

Men de få gangene jeg hører, er det visst åtti og nittitallet som gjelder? (mens jeg skriver nå, synger jeg faktisk Return og "Johnny, Johnny good bye" av alle ting inni meg? Return... Why?)

Var på Zenza (nattklubb) på fredag, noe jeg faktisk er en gang i skuddåret! Knall bra musikk, masse sanger som jeg kjente igjen fra ungdomstida gitt, selv om de selvsagt var noe pimpa opp ! (Kult det altså)Men da er det tid for mimring vettu.... Det er "løye" hvordan så mange låter kan fremkalle minner,, kan ofte bare en person som du forbinder med akkurat DEN sangen!!! Noen ganger husker jeg ikke hvorfor jeg synes akkurat den låten minner meg om DEN personen eng gang?

Og den følelsen når jeg da ser meg rundt og finner ut at 99% av "klientellet" faktisk er nærmere 20 år yngre en meg? DAMN!!!

De er faktisk på samme alder som jeg var da jeg "rocket dansegulvet".  disse låtene. Jizzez altså, snakk om deja vu !!!! Men trøsten er at jeg tross alt er like kul enda :-.) *Kremt* jaja alt er relativt og an diskuteres??! 

MEN dersom jeg hadde hatt venninnegjengen med meg, så hadde vi garantert rocket det dansegulvet på fredag altså..Bare så det er sagt!

Hvor ble de 20  årene av?

 

#musikk90tallet, #90tallet,#Return, #Bye,byejohnny

 

Full opptelling opp til flere ganger, etter hver togtur!

1,2,3.... 1,2,3,4,5.... 1,2,3,4,5

Ble ganske så skremt da vi mistet Hannah på togstasjonen i Paris ! Derfor opp til flere opptellinger både ved på og avstigning ! Visste jo at alle var med, men sånn skjer av og til automatisk ! For det var jo ikke det at vi glemte henne liksom ! Vi MISTET henne og det rett foran nasen på oss😰

Var heldigvis ikke så fullt av folk i Polen som Paris. Vi fikk også myyyye lenger tid til å gå av, men til gjengjeld så stort "gap" mellom tog og perrong at minst 4 av 5 lett kunne falt ned på togskinnene.. Jaja la oss si 3 av 5 da! Og siden jeg er brutalt ærlig må jeg dessverre innrømme at det hadde vært magen og ikke puppene som hadde hindret meg i å "deist" rett ned i skinnene.. Hvis man tenker rent overlevelsesmuligheter eller instinkt eller whatever så er det jo greit magen tar av for fallet istedenfor puppene, siden jeg sannsynligvis hadde vært lettere og "dratt i land" da...

Men jeg er jo kvinnfolk for F og tanken på at magen hadde stoppet meg i spriket, mens puppene ikke hatt gjort noen motstand what so ever , er så lite flatterende tanke at jeg mer enn gjerne ville hatt dødsangsten 3 sec lenger dersom det var puppene som hadde stanset meg ... Men da hadde jeg vel stått med beina i togskinnene likevel? But still?

Igjen.... Ser at jeg setter meg selv i fantastisk bra lys her... Men shit det er nå heldigvis hverken Tinder eller Sukker jeg skriver på .. So what the heck?

 

 

Da vi var i Paris i fjor, opplevde vi marerittet med å miste Hannah på togstasjonen/undergrunnen/metroen! Vet ikke hva det kalles men ?

 

Som i London må man ihvertfall være rimelig kjapp, enten man skal av eller på!

DEN FØLELSEN når 4 stk skal presse seg fram og av på rett plass og døra klapser igjen rett bak ryggen på 10 åringen, mens vi tar toget videre !

Vi var hakk i hæl, men døra smalt igjen rett foran nasen til Bjørn! Bokstavelig talt!

Den tiden der toget stod igjen før det kjørte videre med jentungen stående på utsiden , sammen med 2 store mannfolk og UTEN MULIGHET FOR Å ÅPNE DØRA, føltes som evigheter !

 

Etter desperat, men fåfengt kamp mot døra kjørte altså toget videre med en mildt sagt fortvilet jentunge igjen med 2 mannfolk som gjorde tegn til at de skulle passe på henne!

 

Det tegnet og synet av dem stående igjen med henne, dempet IKKE direkte panikken min.. Jeg overdriver ikke, når jeg sier de ikke akkurat så ut som mors beste barn 😱

Foruten om at det gikk ett sus fra personene i vogna , var det ingen betryggende følelse å snu seg og se mange skrekkslagne ansikter . Det var ikke akkurat slike "slapp av det går bra" ansikter som møtte meg!

Men de var veldig engasjerte i hvordan vi skulle "løse" dette!

En mann insisterte på å følge Bjørn tilbake til rett stasjon , mens han lot kona reise videre! Selv om Bjørn sa nei takk, er vi glade for han ble med siden banene gikk på kryss og tvers og det var derfor vanskelig å orientere seg... Særlig når man er superstressa og det må skje så kjapt som bare det!!

Jeg ville bli med Bjørn tilbake, siden jeg hadde instruert ungene at dersom vi kom fra hverandre, måtte de bare bli værende der de var!

Men det ble bestemt at jeg ble værende igjen, sånn just in case!

 

Fikk en telefon , men på grunn av støy fra både folkemengden og tog fikk jeg ikke tak i hva han sa. Var helt fortvilet, for jeg forstod jo at dette hadde med Hannah og gjøre...

 

Etter langt om lenge ... Alt er relativt, men nærmere en halvtime uten jenta di på undergrunnen i Paris ER LENGE!

MEN...

Så glad som jeg ble av å plutselig skimte ei nyinnkjøpt knall ROSA "lue" på ett innkommende tog i Paris, er det svært få ting som kan toppe!

Stakkars Hannah hadde dårlig samvittighet fordi hun hadde prøvd å bli værende der hun var, slik mammen hadde gitt utallige beskjeder om...

Men en 10 åring har akkurat ikke all verden å stille opp med, når to voksne mannfolk vil dra henne med seg og i tillegg ikke forstår ett "pøkk" av språket ..

Hun kunne jo ikke vite hvor de ville ta henne med eller om jeg var på neste stasjon! 😨

 

Takk Gud for at jeg ble værende på stasjonen !❤

OG JEG VIL EGENTLIG IKKE KOMME MED BEKLAGELSE FOR FORHÅNDSDØMMING AV UTSEENDE PÅ DISSE TYPENE. For som mamma i en sånn situasjon, føler jeg at jeg har rett til å være kritisk til hvem som står igjen med jenta mi på en togstasjon... 🙏Siden jeg glatt hadde gjort det samme igjen, derfor kommer det dessverre ingen beklagelse her i fra 😰

MEN heldigvis var dette snille typer som de aller fleste naturligvis er og som gjorde alt de kunne for å hjelpe oss!

Og jeg kunne ikke fått takket nok , naturligvis!

Trengs nok ikke nevnes at gjensynsgleden var enorm?! Men den følelsen når hun hopper av toget og kommer springende 😍 Kunne ikke vært gjort bedre på film en gang!!!

#paris,#undergrunn,#tog, #togstasjon, #stasjon, #metro, #gjensynsglede, #lettelse, #forhåndsdømming, #mammahjerte

Onsdag sa du? Trening... DAMN

Fader.... Det er onsdag jo ? Kom ikke på at jeg har skiftet treningsdag fra tirsdag til onsdag ! Svarte bananer..

Dette er til tross for at jeg priste meg lykkelig for det i går! At det var tirsdag og ikke onsdag ... Men det var den korttidshukommelsen da?

Idag ville jeg bare HA TIRSDAGEN TILBAKE!!?

Siden jeg ikke trenger å ta hensyn til jobb etc i ferien , blir det trening mandag , onsdag fredag ... Istedenfor tirsdag, fredag og søndag!

Men jeg er ikke " treningsfreak" av fri vilje!

 

Jepp, egentlig så er jeg sånn at trening 3 ganger i uka , nærmest kvalifiserer til treningsnarkoman type jenta ✌

Men det er ingen vei utenom , enn å hoppe i treningsklærne å få det overstått !

Hvis det ikke kom fram tydelig nok, så er trening ikke en aktivitet jeg er sånn HEILT overbegeistret for!

Slipper heldigvis dørstokkmila , da jeg trener vekter og har slynge rett innenfor inngangsdøra !!! Welcome to my casa liksom?!🙄

Men i nytt hus var vi veldig usikre på hvor vi skulle henge den, ikke bare ift gipstak men også bjelkelag ...

Fant ut at trappa var safe!👍 Derfor blir hu mor plassert under trappa 3 ganger i uka!

 

 

Men for inntil ett drøyt år siden trente jeg ikke en skit i voksen alder!

Hvis en ser bort i fra ett par dager av en gratis prøve uke med aerobic ... Det skjedde ett par ganger, men med en haug av år mellom hvert "forsøk"...

Jo yoga forresten for noen år tilbake.... Men det endte brått da jeg slapp en SIKKELIG FIS, som søstera mi på tvers av salen ikke kunne unngå å høre 😱 Nakkeprolapsen var jo en medvirkende årsak til at jeg sluttet selvfølgelig ,da det ikke gjorde det noe bra for nakken... Men fisen gav nok utslaget og ble derfor den avgjørende årsaken til at yoga var over for min del! Ble nok litt forknytt og det funker ikke med yoga. Når du springer rett fra middag og blir stående med rompeballene i helspenn for å knipe igjen JUST IN CASE og dermed spenner resten av kroppen .... Da er yoga ikke akkurat den beste treningsformen! Det ble motsatt effekt en hva yoga er tiltenkt ..

Som liten var jeg jo med på fotball, selv om jeg aldri akkurat ble stjerna på laget! Men det hadde jeg jo for all del ikke ambisjoner om å bli heller altså. JIZZEZZ litt realist må man være! Så glad for at vi hadde trenere som ikke drev å toppet laget, men ALLE få lik spilletid 😍

I tillegg var jeg jo med på dans, leikaring, speider etc.

Men i voksen alder har jeg liksom holdt meg unna den slags!

Følte liksom at kroppen gjorde den jobben selv og med en kropp som jobber konstant av seg selv følte jeg meg liksom unnskyldt fra trene...

 

Har faktisk ikke tall på hvor mange som har spurt meg hva jeg trener pga musklene i overarmene.....Trener ikke, kroppen jobber av seg selv! Men takk for komplimentet altså. Kjekt med litt resultater etter en heldags treningsøkt ! Bra det fører noe godt med seg, selv om eg tenke at det kan nå fordele seg litt utover magen også, når det første er i gang for hekkan !

Og dette er overhodet ikke ment som skryt, men det viser bare hvordan kroppen jobber kontunuerlig. Og det kan bli litt slitsomt etterhvert !! Så tro meg, ville heller vært for uten "veltrente" armer hvis jeg kunne! Men som sagt takk for komplimentet og jeg må jo innrømme at det var kult å ta naboguttene i håndback og når vi satt på trappa hjemme og sammenlignet muskler, der han ene ble dritsur for jeg "jukset" 😂 Noe bra er bare herlig at kommer ut av det og jeg tar i mot med åpne armer.. For hvis en legger pluss og minus sider ift CP ved siden av hverandre , slår minus plussen langt ned i sokkene og vel så det... Det er da utfordringen med å få flere minus over til plussiden , må jobbes ekstra hardt med !! Om du ikke kan klare å få den helt over, jobb det du kan for å få an til å kikke over kanten slik at an får med seg litt av hva som foregår og hvordan det gjøres! Akkurat det MÅ JOBBES MED. Men vi må huske at man trenge ikke gå for gull , kan være vel så kjekt å bare delta!

BLE DEN FOR DYP? Det bare kom av seg selv ?

Men altså disse musklene er en kombinasjon av spasmer og anstrengelse pga presisjon og motorikk ...

Når jeg feks skal plukke mynter e.l spenner musklene mine slik at det ser ut som jeg løfter 10 kg vekter..Ting som går automatisk for andre, krever regelrett muskler for meg!I know, høres teit ut?! Men this is my life !! Åååå nå kom jeg på den sangen " This is my life...... Oh, oh, oh... This is my life and I don't care!!" Hvem var det som hadde den sangen nå igjen? Sorry der slo ADD'en inn gitt 😳

Be meg derfor gjerne om å hjelpe til med som bærehjelp, fremfor å plukke opp en spaghetti pakke eller skrelle poteter.. Jeg bruker sannsynlig like mye krefter på begge deler...

 

Men fikk altså beskjed av ekspertene for ett drøyt år siden at det som gav mest effekt både som forebyggende og hjelpe med med "symptomene, bivirkninger " vett da f**+ hva jeg skal kalle det?

Jaja det var ihvertfall trening og HVILE!

Trening høres fornuftig og NESTEN opplagt ut i mine ører 👍

Men HVILE? Hva søren er det? Har ALDRI HØRT at det skulle være så VIKTIG? Jo dey var faktisk så viktig at jeg burde LEGGE DET INN I TIMEPLANEN! OK nå komme det litt banning her, sorry. Men er vanskelig å finne annen måte å si det på: "Du kødde nå sant, eller hva faen mener du?" Dette burde jeg visst for flere 10 år siden , for det har ikke vært særlig hvile opp igjennom skal jeg love dere...

Men OK trening IT IS! ✌ Men hvordan , hva... Hjelp meg da guys ?! Nei bare jeg fant en treningsmåte jeg trivdes med så "yeeeewy"

Wtf hva i helsike , vet jo søren hvordan man trener en gang omtrent !

 

Løsningen ble at fysioterapeuten lagde treningsprogram med vekter og slynge! Styrker kjerne muskulaturen, fokus på ha kroppen i rett posisjon ... Mange treningsmuligheter med slynge som jeg anbefaler alle men SPESIELT dere som er i lignende situasjon som meg! ✌

Og vektene må jeg understreke at ikke er for å bygge muskler ! 😂

Så først var det å pumpe jern (😂😂😂) mens jeg så pretty little liars og tok slynga mens jeg spilte poker på tlf 😏😜Ja ja jeg klapper meg selv på skulderen, for det skal UTROLIG masse til før jeg skipper trening! Og jeg er faktisk sjokkert over meg selv, at jeg holder det så slavisk?! Selv om det ikke alltid like effektivt

Men hvis det kan bli bedre for meg med trening, så er det som må til! Og da har jeg ikke samvittighet til å skippe trening og er redd det lett kan skli ut da....

Jeg har i det minste advart naboen om at når han høre denne spillelista, da er det trekning på gang og jeg bare er NØDT å spille bånn guffe ✌

Trener til og med nakken i denne, selv om det ser helt på trynet ut?! 😂

OK hadde overhodet ikke tenkt å legge dette bildet ut..

Men plutselig gikk det en faen i meg som ville gi folk en liten beskjed

Men... Sorry det må bli på engelsk 😏

"Everyone who can't deal with my shit, can just kiss my fucking ass goodbye ".

 

Og da mener jeg ikke bokstavelig ... Bare gjør meg en tjeneste og tenk over hvorfor DU ER SÅ MYE BEDRE?!

 

Heldigvis gjelder dette bare en brøkdel ....

 

Resten av dere er gull

Tid for voksing av bryn , endelig !

Jeg er seriøst blitt avhengig av Miss M og Monica ,etter jeg startet å vokse brynene!

Før drev jeg bare med napping..

 

Men jeg synes voksing gir så mye bedre resultat enn ved napping!

Ihvertfall hvis du napper selv... Eller ihvertfall hvis du napper selv og ender opp med tilnærmet likt mine resultater etter napping.

Ihvertfall i yngre dager der det ofte ble litt sånn..... UPS.....ops..... SHIT.... Tar litt mer her da.... Ups.... Litt mer her også! Resultat? Not so good 😱

Jeg ble bedre med årene, BUT still?!😳

MEN UANSETT... VOKSING FÅR MED ALLE SMÅHÅRENE OGSÅ!

 

Og det betyr mye når jeg sminker meg på en eller annen måte?!

 

Gir mye renere linjer, synes jeg!! Når det begynner å bli vanskelig å sminke seg, da er det på tide med en tur til Monica og jeg kommer ut som ett helt nytt menneske for en hundrings ✌😂

 

Det gir meg faktisk hakket mer enn en hårklipp ! 😳

Feeling awesome etterpå! 😂

I teorien skal vel voksing ikke vare lenger enn napping,men jeg mener likevel bestemt at det gjør det?! 😉

Så glad jeg nådde det før du gjekk på ferie Monica, ellers hadde det vært katastrofe !!

Ble visst a kind of "skjønnhets" innlegg dette?!😂😂😂

Skulle egentlig ha før og nå bilder , men det viste seg vanskelig da jeg blir SKREMT av de selv. De bildene yter ingen rettferdig !

Det viste seg vanskelig å ta ett normalt bilde av oss også, hadde tross alt ikke all verdens tid heller der andre kunder ventet ! Som nevnt trengs det mer enn ett knips for å få brukende bilde av meg!

Prøvde oss derfor på ett "tullebilde", men er nå ikke særlig god på det heller...

I tillegg er bilder litt "boooring" !!!

Jizzez 😱

Ser jo rett og slett ut som ei gammel kjerring rett og slett! DAMN...

Noen er mer fotogene enn andre... Det har jeg innsett for lengst ! 😏🙄

Men er nå fornøyd likevel! 😉

#voks, #voksingavbryn, #MissM, #frisør, #øyebryn, #bryn, #nappebryn

Første dag med sertifikatet, stolt som ei høna! PANG!!!

Jeg nevnte noe i ett tidligere innlegg om full krasj første dag med lappen!

Heldigvis gikk det bra med oss... Men tanken på at jeg kunne skadet største delen av venninnegjengen eller enda verre første dagen med lappen, er ikke akkurat noen god tanke!

 

Siden jeg var første mann ut av venninnene mine som fikk lappen, tok jeg runden å plukket dem opp en etter en for å ta dem med på en aldri så LITEN kjøretur!

 

Hadde plukket opp sistemann som var ivrige etter å se beviset på at jeg nå var blitt en habile sjåfør !

 

Venninna mi i passasjersetet var like "ivrig" etter å vise sertifikatet som lå i frontruta av alle plasser ?! Hun lente seg derfor over for å fiske det fram... Og det endte med hjulet utforbi asfaltkanten i 80 sonen og det viste seg vanskelig for en uerfaren sjåfør å rette opp bilen igjen. Det så en stund til at det skulle gå bra, men vi endte med å snurre rundt og krasje i autovernet på motsatt kjørebane og i motsatt kjøreretning enn den vi kom fra!

 

Tilfeldigvis kom UD politiet forbi og ba om å få se førerkortet? Jeg svarte som sant var... Ja, det er ganske nytt altså! Siden det er ett par år siden den gang, var førerkortet av den laminerte typen!

 

Da kom KONGEKOMMENTAREN fra politimannen...

 

"JA JEG KJENNER DET! DET ER JO FORTSATT VARMT DETTE"

(Hadde jo kommet ut fra lamineringsmaskinen ett par timer tidligere)

Tenker det var litt av ett syn for svogeren min som kom kjørende forbi og ser meg som bare timer tidligere hadde kommet springende opp til dem og overrasket dem med at jeg hadde fått lappen, stå der med smadret bil og prate med UD politiet!!!

 

Der og da, etter sjokket og panikken hadde lagt seg var det bare så utrolig flaut og dette skulle ingen få vite noe om!

 

Yeah right! Vet ikke om ikke broren min fikk med seg den informasjonen eller valgte å overse den?

 

Men ett par dager senere hørte jeg FOR FØRSTE GANG utrykket "(du da Silje ) e ikkje rektig navla du?!!" , idet kompisen til broren min kom "stormende" inn i videosjappa til foreldrene til venninna mi i beste "Kramer stil"!

 

Krasja fyste dag med lappen, det er bra jobba!!!😂✌

 

Selv om det på ingen måte var vondt ment, men til tross for at han bortimot er verdens snilleste fyr... Var han rimelig høyrøstet 😳

 

DET ØYEBLIKKET, der du føler hele bygda for vite om den (akkurat da) flaueste hemmeligheten din... Glemmer det aldri!

 

Burde jo egentlig bare være super happy for at det gikk bra med oss alle! Men jeg var altså bare så innmari FLAU!

#sertifikat,#lappen,#førerkort,#krasj,#bilkræsj,#UDpoliti,#politi

Fengsel i Trinidad ? Aldri vært så redd!

Eller dvs bortsett når jeg trodde vi skulle bli drept av bøffel i Afrika

Som nevnt så er jeg ikke fan av sikkerhetskontroller på flyplasser ..

Hovedgrunnen er vel fordi jeg ble stoppet helt muttens alene i sikkerhetskontrollen på Trinidad! Aldri har jeg følt meg så alene, livredd og avkledd.. Bokstavelig talt!

Da jeg kom i sammen med eksen, hadde han og en kompis planlagt en 6 mnd tur i Carribean hvor de skulle reise rundt og han skulle surfe...(de ble heldigvis bare i rundt 3 mnd)..

Han skulle reise få måneder etter at vi kom i sammen og det ble planlagt at jeg skulle komme ned å møte dem på Barbados for en 14 dagers ferie 😉

Som sagt det en del år siden og jeg ser jo nesten ut som en liten drittunge her?! 😂

Kan vel ikke påstå at jeg var direkte reisevant, da jeg stod på Helganes og pappa forklarte meg hva en "gate" var faktisk. 😳 På en flyplass der det var sånn ca 2 gater! 🙄

Da skulle jeg blant annet skifte flyplass fra Heathrow til Gatwick! 😱

Er heldigvis ikke redd for å spør meg for, så turen ned gikk glimrende!

Hadde fått en adresse som jeg skulle fylle ut på skjemaet på flyet om hvor jeg "skulle bo" ... Trodde jeg.. Ble rimelig forbanna da jeg i etterkant fikk vite at dette kun var en adresse han hadde funnet, siden de ikke visste hvor de bodde når jeg kom!

Må påpeke at dette er ages ago og vi hadde derfor ingen mobil. Vet da svarte hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde truffet dem på flyplassen eller noe sånt?!

Bilder tatt før digitalkamera og skikkelige mobilkamera :-)

Jaja jeg traff dem og turen til Barbados gikk som sagt knall bra!

Men siden de hadde ventet på meg der ei stund var de allerede drittlei Barbados og det ble bestemt at vi tok turen videre til Trinidad etter ei stund!

Det ble dessverre tid for hjemreise og etter å ha vinket meg avgårde, måtte jeg jo tilbake fra Trinidad til Barbados alene for å ta flyet hjem !

Og det var her HELVETET startet! Unnskyld språket, men fytti så REDD OG ALENE jeg følte meg!

Som nevnt dette var før mobilens tid og jeg hadde derfor ingen mulighet å få tak i dem igjen! SHIT NÅ FØLTE JEG MEG GAMMEL! Det var ihvertfall ikke vanlig med mobil da..

Jeg så at vaktene nikket til hverandre og mot meg og jeg ble dermed tatt ut i sikkerhetskontrollen!

Inn på ett rom .... fratatt skoene og strippet til undertøyet, mens det kom og gikk flere vakter og jeg så for meg hver gang det kom noen inn at NÅ KOMMER DE MED HANSKENE!!!!

Jeg var jo helt alene og visste ikke "reglene" for landet, skal jeg betale eller hva i svarte vil de meg?!

Var sikker på at noen hadde lurt meg og tenkte med STØRSTE FRYKT, hvordan fengslene var det nede og om jeg kom til å bli buret inn til jeg råtnet der?! For de ble jo aldri ferdige og skulle vite alt om hva jeg hadde i bagasjen. Til og med presanger til tantebarn og hvorfor jeg hadde kjøpt babysko etc (Det var for at jeg skulle bli tante til Trym i september det året)

Prøvde å si at flyet mitt skulle snart gå, mens jeg kikket desperat på klokka! Det lot det til at de brydde seg fint lite om!

Jeg tenkte så sinnsykt på han fra distriktet her som ble tatt i India med ett par gram hasj og som ble buret inne for årevis! Jeg var sikker på at jeg ble lurt og ikke kom meg videre !

JEG KAN IKKE BESKRIVE NOK HVOR UFATTELIG REDD JEG VAR!

Ble heldigvis "løslatt" rett før flyet gikk! Men var sikker på at jeg skulle bli "hektet" når jeg kom til Barbados og klarte nesten ikke å puste før jeg landet i Oslo og trodde jeg var trygg !

Panikken tok meg igjen, når jeg ble ropt opp på Gardemoen. Men det var bare at baggasjen min stod igjen på Heathrow og var det noe jeg kunne drete mer i, så var det akkurat det for å si det sånn!

I etterkant ser jeg jo hvorfor de var så interessert i skoene mine! De platåskoene kunne jeg jo ha smuglet 5 kg av verste sort i hver sko ! MINST!!

Hvem går med sånne sko i varmen liksom?

#Sikkerhetskontroll, #reise, #fly, #barbados, #trinidad, #carribean, #karibien, #angst, #plastikkhansker

Final call for Mr. Larsen and Mrs Olden

Eller noe i den duren?!

Sallan altså ! Er det mulig?

Så god tid før flyet gikk... Utsjekking fra leiligheten kl. 12, flyet gikk i 4 tiden..

Med 3 unger og stappet med bagasje, valgte vi å dra direkte til flyplassen..

Greit med ekstra tid og null stress. (

(Som feks i Paris i vår, da vi var på vei mot feil flyplass, Isak som heldigvis i siste liten spurte om vi ikke skulle ha med den siste kofferten akkurat i det vi skulle gå av toget, kom for seint til innsjekking men takket være velvillige sjeler som styrte og ordnet så kom vi med flyet likevel)..

Men altså til tross for så god tid, klarte vi altså å bli ropt opp 2 ganger!

Ville spise før sikkerhetskontrollen, fikk feil mat og så ble det plutselig travelt gitt.

I tillegg ble Bjørn tatt ut til rutinesjekk i sikkerheten, pluss en liten uregjerlige 4 åring som bla skulle springe ut igjennom sikkerhetskontrollen til faren!

Hater sikkerhetskontroller altså!

Måtte jo ha tid til kvoten ,som jeg selvsagt trodde vi skulle ha hav av tid til!

Rimelig flaut og komme ombord me taxfree pose da altså med en hylende 4 åring på slep!😏

Men var heldigvis ikke de siste ombord da 😳

#sikkerhetskontroll, #fly, #finalcall,#boarding,#taxfree,#Dutyfree

Final call for Mr. Larsen and Mrs Olden

Eller noe i den duren?!

Sallan altså ! Er det mulig?

Så god tid før flyet gikk... Utsjekking fra leiligheten kl. 12, flyet gikk i 4 tiden..

Med 3 unger og stappet med bagasje, valgte vi å dra direkte til flyplassen..

Greit med ekstra tid og null stress. (

(Som feks i Paris i vår, da vi var på vei mot feil flyplass, Isak som heldigvis i siste liten spurte om vi ikke skulle ha med den siste kofferten akkurat i det vi skulle gå av toget, kom for seint til innsjekking men takket være velvillige sjeler som styrte og ordnet så kom vi med flyet likevel)..

Men altså til tross for så god tid, klarte vi altså å bli ropt opp 2 ganger!

Ville spise før sikkerhetskontrollen, fikk feil mat og så ble det plutselig travelt gitt.

I tillegg ble Bjørn tatt ut til rutinesjekk i sikkerheten, pluss en liten uregjerlige 4 åring som bla skulle springe ut igjennom sikkerhetskontrollen til faren!

Hater sikkerhetskontroller altså!

Måtte jo ha tid til kvoten ,som jeg selvsagt trodde vi skulle ha hav av tid til!

Rimelig flaut og komme ombord me taxfree pose da altså med en hylende 4 åring på slep!😏

Men var heldigvis ikke de siste ombord da 😳

#sikkerhetskontroll, #fly, #finalcall,#boarding,#taxfree,#Dutyfree

I say jump, you say how high?!

JUMP, JUMP, JUMP , JUMP...

Litt vanskelig å finne , men fant fram til "trampoline land" til slutt 👍

Vannvittig kult!

Kan ikke alltid være like "stilfull"?!😳

Må sjekka videoen av denna pingla her !! 😂 Her snakker vi en som tok 540 på snowboard back in the good old days!

Ler så jeg nesten dør på meg 😂😂

Dritt å bli gammel 😱😂

video:video

Flinkere ungane 👏

video:video

Stuper kråke 👍

Hekkan å komma seg opp eller utav 😬

   

             video:video

video:video        video:videovideo:video              video:video

Sliten.no

1 1/2 t holdt for oss for å si det sånn

#jumpcity, #Gdynia, #polen,#trampoline, #trampolineland, #trening, #sliten

Snuppa i frisørstolen

Etter en aldri så liten hjemmefrisering før avreise, var det på tide med forsøk på å gjenopprette "skadeomfanget " på ett litt proffere nivå i Polen 👍

(Viser til tidligere innlegg)

Ingenting slår litt "egentid" i frisørstolen 😜

Her "nytes" det til det fulle gitt 😂

Hårvask unnagjort 👍

"All set"

Mye forarbeid for litt klipping😉 Men ble heldigvis litt bedre 👍

#frisør, #polen

Jentetur til Gdansk?

Her er noen av grunnene til at vi SKAL ha en jentetur til Gdansk..

Number one: Shopping mekka delux!!

Shopping sentere med alle klesbutikker du kan ønske! Ihvertfall våre favoritt butikker.

La meg drit sent i går (rundt kl 3).

Men var ikke helt fornøyd da vi ikke rakk senteret for tredje gang'! *kremt*...

Da jeg fant ut at senteret åpnet kl.9 , LA JEG EN PLAN...

Pakket det meste klart...

Vekkeklokke på, kuppet en taxi , 1 1/2 time alene på shopping og tilbake til leiligheten 1/2 før avreise!!! Dette var avklart med eksen på forhånd og var greit for han.. Måtte bare påpeke det😜

Dette resulterte i 2 "skinn"jakker, ei kåpe lignende jakke (til tross for at jeg hadde kjøpt ei tidligere ),2 dongeribukser, veske Nr 2. ( tenkte at Hannah skulle få den som toalettmappe , men likte den selv også så mulig jeg beholder den selv. Hannah vet selvsagt ingenting 😈😇) Og så fikk jeg med meg noen topper også!!!

GI MEG ETT PAR TIMER PÅ ETT KJØPESENTER OG JEG BLIR "SALLAN" SÅ EFFEKTIV!

LITT FOR EFFEKTIV, MÅ JEG NOK DESSVERRE INNRØMME !

FØLER DET ER VELDIG "LOV" Å SHOPPE PÅ FERIE! MEN MAN JO TENKE LITT OGSÅ ! JEG ER JO IKKE RIK SELV OM JEG ER PÅ FERIE LIKSOM! Det er der jeg sliter en smule!

NUMBER 2:Billig med overnatting og fly fra Haugesund ! Og ingenting slår jo en landing på Karmøy ! Snakk om å sitte med ryggen spent inn til seteryggen og beina pressa ned i gulvet og lurer på om vi i sattan klarer å stanse i tide..

Hannah sa etter vi landet..Wow bra jeg hadde belte eller så hadde dette aldri gått bra !! 😳😂

NUMBER 3:Billig mat og drikke ...

Her snakker vi shopping og champis (øl , vin eller helst Captain Morgan)

NUMBER 4;I tillegg er det tilgang til strand dersom sesong og vær tillater det?! Woop woop 💃

Og som en ekstra liten bonus...

I tillegg til kort reisetid, kan vi til og med (sannsynligvis ) reise med rosa fly ( ihvertfall litt rosa) ✈👏😂

Til og med ROSA "kø system" som bare roper JENTETUR NEXT!

Wiiii I LIKE!

Pluss Gdansk er en veldig fin by har jeg hørt ... Rakk ikke å se så mye av selve Gdansk, da vi oppholdt mest i Sopot 😉(og shopping senter, Aqua park, zoo, jumping land etc)

Med en rekke gamle bygninger, museumer og rikt kulturliv vil jeg tro?!

For de som har tid til slikt ...

For her snakker vi selvsagt "husmorferie" med shopping, champagne og avslapping!

#jentetur, #Gdansk,#shopping, #champagne

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017

, Tysvær

Mamma til 3 - hverdagslivet med ekstra utfordringer, som følge av CP diagnose... I tillegg ble jeg diagnostisert med ADD i voksen alder.,Jeg skriver om hverdagslivet, interiør og diverse DIY prosjekter, ofte med fokus på å kunne mestre ting på sin måte.Man bør i det minste forsøke! Jeg skriver som regel med itt humor og en god del galgenhumor må til!! Siljemedvilje = Imperfectly Perfect!


  Trebarnsmor med CP og ADD, som blogger om hverdagslivet,interiør og DIY prosjekter.
Instagram: @siljemedvilje1 Facebook: Siljemedvilje Interiørgruppe: For oss som digger interiør og andre diverse DIY prosjekter.

+ Legg meg til som venn


Kategorier

 • » Bite me!
 • » Blogg
 • » Bøker
 • » Bøker/Forfattere
 • » CP
 • » eBAY Baby
 • » Familie
 • » Fascinerande
 • » Ferie
 • » Flaut
 • » Fornøyd
 • » Full kontroll
 • » Happy
 • » Interiør
 • » Kidsa
 • » Kossen i hekkan får eg det te?
 • » Made by Silje
 • » Panikk
 • » Shit happens!
 • » Shopping
 • » Stakkars
 • » Trening


 • Arkiv

  August 2017 Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016

  Søk i bloggen

  hits