hits

Min første GIVE AWAY!!!! Yeeeeei!

Hallo folkens!

Har du lyst å male en vegg for å skape ett helt nytt rom e.l, før høsten setter inn?

Nå har du sjansen til å vinne en 3 liter spann med Baronesse maling og ett rullesett fra FARGERIKE RAGLAMYR!

Premien må hentes på Fargerike Raglamyr, hvor du finner dyktige ansatte som er klare for å `hjelpe deg, derom du skulle ønske det! Mulig du allerede har ett prosjekt i tankene?!

For å ha mulighet til å vinne maling og rullesett, må du LIKE og DELE facebook siden min Siljemedvilje :-) Legg gjerne igjen en komentar!

https://www.facebook.com/siljeolden.blogg.no/

Vinneren trekkes fredag 9 september, da har dere helgen til å male!!!lYKKE TIL ALLE SAMMEN!!

Greit at jeg åpner dørene for ett boligmagasin

Men jeg trenger liksom ikke å la dørene stå åpne, og liksom "invitere" hvem som helst til kunne gå rett inn til meg når jeg ikke er hjemme selv for  å ta seg en aldri så liten titt,  forsyne seg med det de eventuelt skulle ville  ha eller rett og slett bare ta seg til rette ? Heldigvis bor jeg i ett flott nabolag, derfor lå alle papirer og annet dritt lå akkurat like spredd utover....AKKURAT SOM JEG FORLOT DET!

Link tilnettutgaven ttil husreportasjen finner du her.. http://vibyggernytt.no/boligreportasjer/barnslig-kunst-farger-hos-silje/ 

Kommer hjem og finner døra på vidt gap etter å både ha gjort ærender og vært på grillings flere timer...

Liksom kom hjertelig inn hvem det enn måtte være! "my casa, is your casa!!"

Poenget er at jeg har kodelås med smekklås og hvis jeg tror jeg skal inn og ut flere ganger lar jeg ikke  døren gå i smekk , kKUN for å unngå å måtte taste koden!

Latskap? Ehhhhmm JA!

Resultat? Jeg kommer hjem og finner døra på vid vegg!

Men hvorfor kommer jeg hjem og finner dørene på vid vegg,? Ikke blåser det og døra stod jo helt inntil, ellers hadde jeg jo merket det siden det er utsikten min i det jeg setter meg inn i bilen for å kjøre?!

Grunnen  er faktisk fordi jeg har en katt som åpner alle dører som ikke er låst! Selv om de er igjen!  Ytterdøren er jo ikke i lås, men terrassedører og dører inne? NO PROBLEMOS! MEN DET  HJELPER JO SELVSAGT PÅ OM DE ER IGJEN, MEN IKKE GÅTT HELT I SMEKK!

!

Men her kommer hovedpoenget med innlegget!

For i går var Hannah og meg (Isak og Maja var ikke hjemme akkurat da), men selvsagt først og fremst hjemmet vårt i boligmagasinet "Vi bygger nytt". For en stund tilbake hadde vi besøk av redaktør Liv Alsaker og fotograf Karoline Vedøy, 2 stk smilende og supre damer. Og i går kom altså resultatet av besøket!

For dere som ikke alt har lest og sett reportasjen , legger jeg ved link her for de som ønsker å ta en titt :-)

Det var visst en del mer bilder også i nettutgaven, enn i magasinet..

http://vibyggernytt.no/boligreportasjer/barnslig-kunst-farger-hos-silje/ 

 Jeg vil bare legge til at det står lampene er kjøpt på Kremmerhuset. Lampene over spisebordet er kjøpt på Casa homeparty som nå dessverre er gått konkurs! Må bare også få legge til at nå  har jeg fått den tredje lampen opp over spisebordet og er mye mer fornøyd med det. Var i tvil om jeg skulle ha 2 eller 3 lamper der. Var redd 3 ble for mye, men noe manglet og vi fikk heldigvis trikset den tredje på plass og da ble alt helt RETT!

Og så må jeg bare få skryte litt ekstra av pappen som har laget hele uteområdet så fint og praktisk! Pappa har lagt både brostein i innkjørselen og snekret den geniale terrassen min med en super levegg, som gir meg en herlig og lun krok!

Det er jammen meg fint å ha en handy pappa!!

#Vibyggernytt, #oppussing, #Fargerikeraglamyr, #boligmagasin, #fargebruk, #male, #Handypappa, #Handyman, #Poulpava

Skal søren ikke være lett å finne frem i veska?!

Måtte bare ta med dette bildet, siden jeg ser så blid og fornøyd ut! Ser dere Kreta bildene feks (nytt innlegg der i fra kommer! Bare liiiitt på etterskudd pga en hektisk tid), vil dere se at jeg ser rimeleg sur ut på bortimot ALLE bildene! (Bortsett fra det med de svenske gutta da.. Jeg ser rimelig bra fornøyd ut der!!😳😂). Men jeg er altså ofte glad og fornøyd selv om det er vanskelig å få frem på bilder...

Nå har det vært veldig hektisk i oppstarten på jobb, derfor har det blitt liten tid til blogging gitt !

Jaja back to the case!

For det skal iallfall søren meg ikke være lett å finne frem i veska! Iallfall ikke mi veske?! Og jeg antar dette eller jeg VET at dette ikke bare gjelder meg... Men alt er selvsagt relativt!

Skulle tro jeg var i gang med å saumfare ett større område i ulendt terreng?!

Men denne gang tok virkelig kaka !!!

Og det til tross for at jeg har skiftet veske uttalige ganger, siden jeg kom tilbake fra Kreta og tilbake på jobb!

Har vært ei sinnsykt travel tid og da har "trikset" mitt (eller kall det hva du vil) vært å skifte veske, når den blir full av dritt... Bare til å flytte de viktige tingene over i ny veske.. Og VIPS så har jeg en ryddig veske...

Jeg tenkte å illustrere mitt hyppige veskebytte i løpet av noen uker og fant fram alle veskene jeg har vært innom siden jeg kom hjem... Fant derfor fram resten av veskene (som fremdeles ikke er ryddet ut av) , i tillegg til de 3 som allerede lå i gangen ...

Selvfølgelig til forskjellige anledninger!

Er det rart eksen ble sur pga de uttalige "veske kjøpene" mine?!

Men når du skjønner at grensen er nådd eller iallfall farlig nærme... DET er da det er på tide å bruke ALLE jenters triks ! Nemlig alt fra å holde kjeft om dagens kupp til å skyndte seg inn å gjemme posene.... Tro meg gutter, ALLE jenter bruker dette trikset fra tid til annen... Noen mer enn andre , det er klart! Men det er vel alle gutta klar over kan skje, men de fleste velger klokelig å holde kjeft ! Og til dere som tror at dama di ALDRI har gjort noe slikt ?......LOL!

Hvis de mot formodning skulle påpeke ett evt nytt kjøp og du fremdeles anser det som at det lureste vil være å LA VÆRE å innrømme kjøpet... Da er det bare til å dra noe sånt som "husker du ikke den da, du synes jeg var så fin blablabla "så velger de fleste å holde kjeft selv om de selvfølgelig ikke har den fjerneste ide om når du liksom var så FIN i den... Og for de gutta som fremdeles ikke har VETT nok til å stoppe diskusjonen ASAP er det bare å kjøre på med enda mer blablabla (helst i enten beskyldende (den er best) eller i en sutrende tone )da velger de IALLFALL Å HOLDE KJEFT OG ANGRER HØYST SANNSYNLIG PÅ AT DE I DET HELE TATT BEGYNTE DISKUSJONEN!

High five! Girlpower!!!!

Selv om det var sjelden jeg brukte den selvfølegelig *kremt*, så ble det etterhvert vanskelig å forklare den økende mengden vesker!!

Takket være uttalige veske utbyttinger, er veska ryddig iallfall MINST en dag! Hvor alt dritten kommer fra og det til og med på null komma niks, må gudene vite ?

Prøver å legge bilnøkler i ett lite rom, men finner dem jo sjelden der anyway...

MEN jobbnøklene burde være en smal sak å finne innen ett relativt område...

Skulle tatt tiden på meg og jeg hadde definitivt vunnet prisen for det mest uorganiserte og der største rotehodet i verden...

Hadde det vært sammenlignet med hvilken som helst annen "idrett" ift tid kontra mål , hadde både publikum og kommentatorene gått hjem for lengst ..

Som feks hvis Silje skulle sprunget maraton ... Eller 60 meteren for den del?!

Nei NÅ var jeg stygg mot meg selv! Så dårlig står det heldigvis ikke fatt med meg!

Nå snakker jeg selvsagt om 60 meteren for der burde de fleste hatt tålmodighet til å vente på at jeg kom i mål for så sent springer jeg faktisk ikke! (Selv om det må sies at noen muligheter for banerekord aldri har vært innen rekkevidde )Dog maraton kan jo for all del diskuteres!

Men at det er mulig å lete etter jobbnøklene for å låse opp , skulle få trodd var mulig ?!

Litt småstresset fordi jeg var ute i siste liten etter en kjapp tur til bokbutikken i lunsjen , gjorde vel ikke akkurat saken bedre....

Det er ikke snakk om en liten enkel nøkkel i en posete veske det er snakk om her!

Neida.. Selv om veska ser litt sammenkrøpet ut på bilde, er det en stiv variant som i utgangspunktet burde være rimelig overkommelig å kunne klare å navigere seg frem i?! Men neida , ikke for hu Silje må dere vite!!!

Siden jobbnøklene forsvant til stadigheter og jeg måtte gå på jakt og drive spørrerunde på jobb om noen hadde sett nøklene mine nærmest daglig og det til tross for en relativt stor nøkkelring ! (En KNALL ROSA Crocs som burde vært lett å finne igjen )..

Måtte jeg til slutt gå mer drastisk til verks og skaffe meg en sånn "nøkkel reim" ... Ikke for å ha rundt halsen altså! For det er jo så 2000 og... Statoil eller ett eller annet VIP opplegg og jeg er hverken Statoil ansatt eller VIP av noen slag!

Men ett rotehode som meg som bla bruker ca 5 minutter på å finne en nøkkelring med en jækla stor SNOR på i ei A4 veske?

Sallan mann! Hva gir du meg?

Sånne som meg er faktisk NØDT til å innse at nøklene bør henges rundt halsen! Til både glede for kollegaer og elever, men også til irritasjon vil jeg tippe der jeg kommer springende med nøkkelknippe raslende rundt halsen! Jeg må virkelig lære meg å holde rundt nøklene, der jeg til tider springer rundt som en forvirret (stresset) høne!

Må jo søren meg bruke kode brikke på kopi/skriver pluss uttalige dører og skap, det er liksom ikke snakk om kun ut og inn på jobb!

Måtte ha ett bilde med meg og veska også,MED nøklene lett tilgjengelig rundt halsen!

#nøkler,#nøkkelknippe,#vesker,#veskerot, #veskekjøp,#veskekupp

Herregud! Hvor mye skal den ungen skade seg?

Har nok ingenting med at hun i går oppdaget at jeg hadde kjøpt HELLO KITTY plaster! Til tross for at jeg hadde lært å lagt de høyt oppe, da FROST plasterene forsvant på nøyaktig en dag... Eller nøyaktig og nøyaktig , det tok vel mindre enn 1 dag! Da var det dog snakk om " selv reparering" ALL OVER THE PLACE!!

Nå dukker selvfølgelig den ene skaden etter den andre opp, og den ene MINDRE alvorlig enn den andre !!

Tror 4 - åringen synes det er ganske så kjipt at skaden må dokumenteres og vurderes av mamma KUN for å få utlevert ett jækla lite plaster?! (Det er jo ikke akkurat snakk om å få utlevert tungt reseptbelagte medisiner, men med tanke på det forbruket det ville blitt med selvregulering ....)

Men prøv å si til en 4-åring at "skaden" ikke er så "alvorlig" at den behøver plaster ?

For da blir det med ett såpass alvorlig at hu mor vurderer rimelig kjapt at skaden er alvorlig NOK til at plaster nok er på sin plass!

Nå siste gang stod jeg i dusjen og kunne ikke komme meg fort nok ut iflg jenta mi ,helst med sjampo i håret liksom? Men innen jeg var kommet meg ut, hadde "stakkars" 4 åringen store problemer med å lokalisere "skaden".... Men etter å ha studert alle 10 fingrene både 2 og 3 ganger, ble endelig skaden lokalisert og etter litt diskusjon etterfulgt av hjerteskjærende (as if! Den må du lenger ut på landet med jenta mi!) var plasteret på plass!

Har vi ikke plaster med diverse figurer i hus, går alle skader utmerket bra så lenge det IKKE ER BLOD da vel og merke!

Så hvorfor har vi slike plaster i hus? For det er ufattelig mager, men god trøst når uhellet VIRKELIG er ute!

Tenk om alle skader var like lett å "reparere" ?

Men hva er forresten egentlig greia med HELLO KITTY hysteriet?

Det har jeg aldri klart å forstå....Hvordan den enkle HELLO KITTY figuren/tegningen (at the most) har klart å holde seg populær år etter år etter år.....

Ikke figurer hun spesielt på TV , bøker eller kino? Ikke er hun superhelt med superkrefter heller? (Såvidt jeg har fått med meg iallfall? Eneste jeg har fått med meg at hun er overalt og det produktet der hun er "påklistret" er VELDIG salgbart for og til jenter i en viss alder!🙄) Selv om jentungen påstår hun har superkrefter fra magen?! Men det er hennes teori hehe 😂

Naive meg trodde HELLO KITTY hysteriet var gone! Men det har trolig med at hun eldste er way passed that og hun yngste nettopp er kommet DER??!😩

Konklusjonen min er... fortsett med å kjøpe plaster med diverse figurer på, for det er utrolig hvor mye trøst den aktuelle figuren gir i en sår stund!

BARE HUSK Å OPPBEVAR DEN UTENFOR REKKEVIDDE!!!

Logisk nok, BUT still! *klaske meg i pannen*

(Men tross alt ikke alle unger som tar seg til rette slik på egenhånd! Men JEG MÅ oppbevare dem UTENFOR rekkevidde )

#plaster, #hellokitty,#superhelter

Vært hos Miss M, frisøren som fikk meg til å starte en blogg!

Skulle egentlig legge ut innlegget i går...

Men du vet du er trett, når du våkner opp sittende i sofaen kl 04.10, med vondt i tungespissen for du har faktisk sovnet med tunga litt utenfor akkurat som en jækla katt eller hund?! Den følelsen!!!😳

Når jeg da skulle sjekke om jeg da hadde rukket å poste å innlegget og oppdager at ikke bare har jeg sovnet midt i en setning, men midt i ett ord faktisk da....

Sakkos mann, hva gir du meg?!😳🙄

For all del, det var ikke sånn at jeg ikke merket at det nærmet seg leggetid ... Jeg fikk ett par forvarsler ved at hodet bikket ørlite fremover, men ble lynraskt kastet tilbake i rett posisjon!

Så der våknet jeg sittende rett oppreist i sofaen som ei barbiedukke som var parkert for kvelden! Skjønt jeg enda har tilgode og se ei barbiedukke med tunga ute!

(Og nei det holdt ikke å skrive dukke, måtte selvsagt ha med BARBIE! Litt selvtillit må man jo ha, eller?! Selv om jeg nok dessverre ikke helt ser ut som den klassiske barbiedukke varianten 😂)

But cut to the case

Vært hos Monica på salongen Miss M og lagt igjen en del hår!

Og jeg ble like fornøyd som vanlig !!!

FØR- bilde

Det er løye altså! Bare helt PLUTSELIG , NÅ MÅ JEG KLIPPE MEG ASAP!!

Helst burde jeg hatt klippet meg I GÅR !!!

Det var forresten Monica som fikk meg til å begynne å blogge!

Hun hadde mast leeeenge, men jeg ville ikke/turte ikke...

Men når hun gikk så langt at hun startet en egen fb gruppe "Vi som ønsker at Silje får seg en blogg" følte jeg at jeg ikke hadde noe valg... Jeg måtte iallfall prøve!

Og det er noe med meg og utfordringer.... Jeg MÅ iallfall prøve ?!

Da var vi i gang!

Her ber hun meg sikkert om å holde kjeft, mens jeg jeg tar bilde i det minste ?

Ferdig!

Å klippe meg hos Monica er like gøy som "lunsj date"" med andre venninner! "tatling" og småprating fra ende til ann (DER hadde jeg sovnet gitt forts.følger)en 😜

Da gir du søren meg ALT for å få ut innlegget! 😂

Hadde egentlig tenkt å finally gjøre ferdig innlegget fra Kreta også jeg før ungene kommer i dag, men den gang ei 😏

#MissM, #frisør, #hårfrisyre,

,#Frisør

Endelig hjemme fra jobb etter en laaaang dag

(INNLEGGET ER FRA I GÅR! Jeg sovnet rett og slett gitt)

Selv om jeg måtte forlate seminaret av Dr Sara Bubb i dag (som forøvrig virket veldig dyktig) til fordel for mye som "brant" på jobb og som MÅTTE klargjøres før skolestart, har jeg hatt interessante samtaler med ungdom om ulike lærings strategier , motivasjon for læring, læringsutbytte , sosial kompetanse (selv om en er student og vil oppnå gode karakter , er det vel så viktig å delta i det sosiale miljøet og danne seg en vennekrets "

Siden jeg var litt småstresset fra før , merket jeg at jeg nesten ble litt svett da Bring kom med lass på lass med nye norsk bøker til hele skolen (330 stk ), som skulle registreres, få strekkoder og klargjøres til skolestart ! Dette i tillegg til MANGE BØKER som skulle repareres pluss ett hav av andre ting som må være klart til torsdag!

Gjett om jeg ble ganske så happy da jeg klarte å " hyre" inn tanteungen min Trym og kompisen Håkon som begge er tidligere elever til å hjelpe meg!

Til tross for at jeg er ganske så sliten etter en 13,5 t lang arbeidsdag, er jeg superletta da det ser ut som jeg kommer i mål i år også! Etterpå gjenstår det bare å se om oppstart, utlevering av bøker, brukeropplæringen av de nye 8 klassingene går smidig ! Og ikke minst om opptelling og krysse fingrene om at rett antall lærebøker stemmer! 😏

Men til tross for at jeg gikk glipp av Sara Bubb, hadde jeg haugevis av interessante samtaler med gutta! Ikke bare om kjærester, venneforhold , skolevalg eller om kloke formeninger om hvor mye selvtillit hadde og si om du havnet "riktig" vennekrets .. Han mente at dersom du hadde god nok selvtillit, har du større mulighet til å velge venner selv, venner som er "gode for deg" ! Istedenfor å "ende opp med" de som kun velger deg og du tar i mot dem, nærmest i mangel på andre... Selv om du innerst inne vet at de ikke er "bra" for deg feks? Dette diskuterte vi... Kloke ord fra en ung gutt! (Han andre var borte en stund for å gå i selskap)For det er jo en gang slik at ALLE trenger NOEN!

Men altså, selv om jeg gikk glipp av mesteparten av kurset i dag diskuterte vi forskjellige interessante og alternative læringsstrategier og motivasjon for læring !Sara Bubb kan være så dyktig som bare det... Men å ha så konstruktive og "voksne" diskusjoner ang læring og motivasjon for læring med ungdommen selv er virkelig gull verdt!

Jeg nevnte bruk av minecraft i undervisningen ... Og vi kom inn på pokemon go. Han nevnte 2 typer cyber opplegg kunne fungere ( skal ikke gjengi akkurat hva og hvordan .... Kremt ?)

Men feks i fysikk at man kunne se molekylene , nesten på lik linje som pokemon. Han mente det var fullt mulig og ville gi bedre læringsutbytte , men at slike ting var ALTFOR DYRT for Tysvær skolen !

Men jeg er uansett enig med han! Har veldig tro på at praktisk arbeid, hvor ting blir konkretisert for eleven vil øke læringsutbyttet radikalt!

Har snakket med han og velger å sitere han her!

"Det som kunne hjulpet veldig med ungdommenes engasjement er på en måte sammenslå det som heter "augmented reality" ned "virtual reality" og dermed skape en hel verden for eleven å oppdage og gå rundt i historien. Feks kunne vi med denne teknologien vist frem atomer og hvordan de fungerer o.l"

Tenk å fått til noe sånt?! Ikke bare vil eleven få et konkretisert bilde av det som skal læres, men det tar utgangspunkt i ett "slags " spill som de fleste ungdommer liker...

Det å kunne knytte undervisningen opp mot ting eleven liker og er opptatt av, vil høyst sannsynlig øke motivasjon for læring og trolig øke læringsutbytte!

#skolestart,#virtualreality,#læri gsstrategier,#gopokemon,#læringsmotiva, #undervisning,#sarabubb

Tatovering Nr.2!! Yeeeei!

Som sagt gikk min første tatovering som en lek og jeg ville gjerne gå rett på Nr.2, men han hadde jo ikke tid...

 

Da var det å finne tatoveringsstudio Nr. 2!

"52 tattoo"

Der var jeg så heldig og traff sannsynligvis 4 av de mest herligste jentene fra Norge'! De kjente dama som drev sjappa og skulle selv tatovere seg før de reiste hjem ✌

Kathrine, Ida-Therese, Adelia og Amanda som velvillig stilte som fotograf for å dokumentere seansen! ✌👍

Klar som ett egg, men ble som sagt bekymret for at virkningen av alkoholen var begynt å gå ut! Jeg vet at det høres bad ut, men det var altså nødvendig ellers hadde det nok LETT endt med en relativt abstrakt kunst av en tatto!En stund så det nesten ut som vi måtte gi opp! Snille jentene spurte om det var noe de kunne gjøre ? Ja jeg trenger en drink!! Og jeg mente det jo DØNN SERIØST!

Igjen... Det høres jo heilt gale ut, men i sånne tilfeller er det sånne ting som må til! Eller rettere sagt i ett SÅNT TILFELLE , må det til! Shit det er snakk om en tattoo for svarte!

Det va litt vanskeligere å holde i ro denne gangen.... Og da må "vi" (som i meg) til tider bruke MAKT når "riene" kommer over meg! Men muskler i spenn var visst logisk nok ikke helt bra det heller?! (Jeg bare digger, når jeg skal ta blodprøver etc og de sier "kan du være så snill og sitte i ro nå? Gjerne lettere irritert i tonen i tillegg da! Da har jeg helst lyst å si (unnskyld ordbruken , men jeg sier det ikke bare tenker det i mitt "stille"sinn... 😇) F**k you BITCH! Tror du at jeg sitter på denne måten, kun for å gi deg en HEKKANS utfordring for SVARTE!!! Men engelen (*kremt*) meg sier , noe sånn som "sorry Sam! Jeg kan rett og slett ikke for det, men prøver så godt jeg kan" Kremtingen kommer ikke av at jeg ikke sier "sorry blabla..". For det gjør jeg altså, skjønt i forskjellige tonefall .. Alt etter dagsform og hvordan personen jeg møter er... Men å betegne meg selv som engel ? Jepp, jeg har ingen problemer med å se at det var å dra det litt langt?! Men at slike uttalelser hjelper på å roe ned spasmene ? Nope think again ! Tror de at jeg sitter sånn for gøy liksom? (Bitches) Måtte bare si det en gang til!) Men sånn provoserer meg noe helt vilt ! Greit nok hvis de sier "kan du prøve..." (Ikke at det direkte hjelper det heller men...)Men når de sier detnærmest som en kommando eller irettesettelse , så må jeg innrømme at jeg rett og slett blir litt pissed ! Og igjen unnskyld ordbruken, men måtte bare skrive det sånn for å få frem den følelsen det gir ved sånne håpløse kommentarer! Og en ting er tross alt hva man tenker... En HELT annen sak hvordan man sier det? (Eller skriver det! Sorry guys ..)

Men det er ikke sånn at jeg går rundt som ett aspeløv hele tiden altså !Men når jeg vet at jeg MÅ sitte stille , da skjærer det seg gjerne litt gitt !

Ups DER var jeg plutselig på villspor igjen gitt!Back to the case ..

Tatovøren var nesten en time forsinket og jeg merket med skrekk og gru at "avslapnings taktikken "var i ferd med og si takk for seg! (kall det hva dere vill? ) ! Nei la oss nå kalle en spade for en spade ... Jeg begynte å bli edru!!!Og i tillegg muligens litt for optimistisk?!For jeg hadde ikke særlig innabords da?! Og det kan faktisk ende i katastrofe når "sånne som meg" setter seg ned og liksom "yeah let's get a tattoo !!"

Best å "holde seg fast" gitt! 😳😂👍

BUT I MADE IT! Men med så masse anstrengelse , så føltes det som jeg hadde hatt ei RELATIVT heftige treningsøkt etterpå for å si det sånn!

Og jeg må si at jeg ble ganske så fornøyd med resultatet! Enkel og grei og passe diskret tatovering av navnet til mine 3 nydeligste : Isak, Hannah og Maja ❤

Tusen takk for støtte, selskap og dokumentasjon jenter! 😜

#tattoo #tatovering #kreta #chania #cp #spasmer #utfordring #tattoo52, #kidsa #

Vips så blei det visst Kreta tur på meg !

Siden jeg mistet ett helt innlegg (IGJEN fatter ikke hva som skjer, men når jeg skriver på PC så litt for ofte, så vipps så er det borte?) Skal jeg gidde å skrive på nytt liksom? Men jeg MÅ liksom komme med en liten update! Så her kommer kortversjonen ! Skal ihvertfall prøve ... Mulig like greit for dere som leser? Men jeg kommer også til å drite i å rette skrivefeil og lignende, for som sagt skal jeg liksom som prøve å komme kjapt til poenget?!

Skulle nesten hatt en "give away" på om hvem som tror jeg klarer det?

Jaja shit same! Allerede på villspor her!

*onsdag: Treffer en som sier jeg burde hive meg på ett fly og nyte siste etappe av ferien

* Haha reise alene da liksom ? Det er jo ingen som kan slippe det de har hendene , forlate mann og barn til fordel for en jentetur med Silje akkurat NÅ!

*Men tanken på å reise helt alene virket faktisk forlokkende! (Hadde ALDRI kommet på det selv! Alene på charter liksom?)

*Enten kunne det bli fantastisk deilig eller grusomt ensomt!

* Men det som holdt meg igjen var tanken på å bare "stikke" av sånn til syden uten ungene , men vi hadde jo vært på ferie i Polen , dessuten skulle de til pappen og det er antagelig min siste ferieuke før skolestart (har faktisk ikke helt kontroll på hvor mye det er å gjøre før "kick off".

*Dessuten spiller jo økonomien en STOR rolle. Det er jo litt forskjell å betale for 4, enn 1 pers liksom! Skulle jeg liksom ta meg råd til å reise ?Men trengte virkelig å komme vekk og koble helt av!

* Pluss det som var min største bekymring var at jeg kun hadde 1 kort og tenk hvis noe skjedde ?(it's known to happen). Men som ved ett MIRAKEL dukket ekstrakortet mitt opp samme dag som jeg bestilte reise og reiste! Tuller ikke, det har vært sårt savnet i minst 1/2 år og jeg trodde jeg hadde endevendt ALLE vesker , lommebøker , jakker you name it?! OG DET VAR JANMEN GODT AT JEG FANT DET ..... FOR MINIBANKEN "SVELGET" SØREN MEG DET ENE KORTET VED FØRSTE FORSØK PÅ UTTAK HER NEDE , fordi jeg fikk ikke ut det jækla kortet! Det hadde vært en mildt sagt kjip start på ferien, dersom jeg kunne hadde hatt ett kort da!

* Bestilte reise på fredag, og skulle fly 05.55 fra sola lørdagsmorgen ! Kjørte hjemmefra rundt halv 1 om natta for å være sikker! Snakk om feilprioritering ! 🙄 Tok ungene med på leos lekeland (det var rett prioritering, bøte litt på samvittigheten), deretter 2 ganger på oasen for å nappe bryna , hjem å pakke og farge håret (det er her feilprioriteringen kommer inn!) og så prøving av alle kjoler jeg skulle ha med for å se om jeg kunne ta de på uten hjelp til glidelåser, knapper og drit bak! Hjemme har jeg liksom alltid noen der jeg kommer som kan "Zipp me up" som jeg pleier å si! (Måtte altså prøves for jeg kunne jo ikke satse på at en eller annen gresk bartender e.l skulle hjelpe meg..... Litt på kanten , jeg vet..) Nå VET JEG at enkelte lurer på hvordan jeg får dem av! Men det er faktisk lettere å trekke ned eller knappe opp enn omvendt og hvis jeg IKKE har fått noen til å dra ned eller kneppe litt opp FØR jeg går hjem og taper kampen og ikke klarer å lirke meg ut av klærne så har det faktisk hendt at jeg har ligget med dem (PÅ).

Men det heller kunne jeg heller ikke gamble på .....alene i Hellas liksom!

*Ihvertfall! Woops 10 min til jeg må kjøre og jeg begynner å sminke meg?! Tenkte , nei søren ... Så forfengelig kan jeg ikke være ! Selv om jeg hadde en ferje å gå på ,ville jeg være sikker når jeg bare hadde meg selv av ALLE å stole på!

* Ble til at jeg kastet ALT i kofferten, (trodde jeg ihvertfall , har fader meg glemt nødvendige ting som barber høvel) fikk ikke alt i kofferten men hev alt i bilen og tenkte at jeg fikk tid til å pakke om på Sola! IRRITERER MEG TIL VANNVIDD AT JEG IKKE HADDE TID TIL Å PAKKE OM TIL DEN STORE KOFFERTEN! Greit at jeg ikke har tenkt å shoppe her nede, men når du sliter å få igjen kofferten på vei ned så byr det left på problemer ! Istedenfor å hatt den store kofferten hvor jeg bare hadde alt oppi, droppe jakke på hjemturen , liten ting til ungene etc og slippe å drasse med en hel masse i veska og poser og annet vas!

Her på ferjekaien !

Men for en følelse å bare "rømme" landet .. Sa det ikke til noen for jeg "visste" at det helt sikkert kom til å bli en del motargumenter...

 

Men for en følelse å bare "rømme" landet .. Sa det ikke til noen for jeg "visste" at det helt sikkert kom til å bli en del motargumenter...

 

Måtte sminkings til i bilen på ferja! I henhold til mine teknikker, var visse sleivspark bare å forvente ! Men kan bare glemme at jeg setter meg i ett fly with #nofilter !

Vel framme på Sola! Greit å være i god tid! Siden flyet skulle gå 05.55!

Lite rom for adrenalinkick igjennom tollen på hjemturen her gitt!

Lite rom for adrenalinkick igjennom tollen på hjemturen her gitt!

Jeg må innrømme det var litt spesielt å reise alene på charter tur liksom! Kun familier, par eller venner på tur ! Hadde det ikke vært charter så hadde det ikke brydd meg en plass ! Og det gjorde egentlig det nå ikke heller, men jeg følte meg litt mer blunket ut en ellers .. Har reist en del alene, men det er jo helst til Oslo 😂Det er blitt en del turer der etterhvert gitt! Selve reisen bryr meg midt i ****, kunne flydd til Australia med 15 mellomlandinger , hadde ikke brydd meg i det hele tatt! Men følte meg akkurat som sånn litt mellom familiene og kompisene på tur som er sånn ca 19 og 1/2! 😳

Allerede v/ innsjekking spurte de hvem jeg reiste med? "*kremt* "JEG REISER ALENE"

Ulempen med å reise aleine? Du har ingen til å passe bagasjen, mens du stikker en tur på do! Ikke større plass en det må vær, liksom! 😳🙄

OK , då kjør vi!

Ankomst Kreta!

Watch out Crete, because here I come! ✌👙💃😎

Komme meg på bussen nå, så jeg kan gi beskjed til mamma at jeg er i Kreta 😳✌

Begynte å forstå når jeg satt igjen i bussen med kun ett par stk igjen og hotellet ikke stod nevnt på kartet at jeg muligens ikle hadde trukket " vinnerloddet " ift uspesifisert reise?!

Eneste jeg som gikk av .... Har bodd her i flere dager nå og kun møtt på en annen gjest og det var i går!😳

Ikke særlig sosialt her gitt! Har sett en annen gjest, etter å ha bodd her flere dager!!

Jeg har hørt noen på naboterrassn da! 😂🙄Men nå er til og med de reist 😏

Verdens minste heis! Får ikke med kofferten en gang!

Skittent på do kanten... UTEN DO LOKK!

Så skittent! Til og med spindelvev på GULVET på badet! Hadde vært gale om det hadde vært i taket, men på gulvet på ett hotellrom faktisk!

Lurer nesten på om Apollo har sett "hotellet" selv ? Det er ihvertfall ikke ett hotell de reklamerer for i katalogene sine/ nettet !At ett så stort og vel etablert selskap skal tilby noe sånt alternativ til sine gjester er ufattelig å forstå! De er jo nødt til å forstå at kundene ikke blir noe som helst fornøyde med ett sånt alternativ ! Det skaper jo ett så uhyre dårlig rykte, at jeg ikke kan forstå at de tjener noe på dette! Det er nok sikkert sånt over hele linja, men det er iallfall slik at jeg ALDRI reiser uspesifisert med Apollo noensinne IGJEN! Jeg vet at jeg reiser uspesifisert og da kan kvaliteten variere, men alt jeg ville ha var ett basseng og en solseng og slappe av i en uke!Hadde vært fint med resturant og bar også , så det kunne blitt litt sosialt !men det var nå ikke det viktigste for min del denne gangen! Men tenk å reise til syden og det ikke finnes en solseng på hotellet en gang?! Trodde ikke var mulig ? Skulle ikke vært lov å sende gjester på andre hoteller en de som er katalogført! Prøvde først å finne spesifisert, men det viste seg vanskelig sånn helt i siste liten!

Forstår at det er fullt , men sånne reiser burde de bare ikke kunne selge folk i 2016. De lager jo ferien sur for folk! Om det ikke er ledig på de hotellene som er verdt og ha i katalogen, burde de latt være å selge flere uspesifiserte reiser!

Har bodd på hotell med slik standard før, men det var jo i SVARTESTE AFRIKA for Guds skyld ! Er vant til ulik standard, men slik standard burde ikke finnes på en charter ferie! Folk krever vel LITT standard! Det kan ikke ha vært pusset opp her siden en gang like etter krigen ! Det er ikke ment som klisje en gang' Jaja noe kan være pusset opp på 70-80 tallet skal jeg innrømme ! Men langt i fra alt!

Men vi har det jo ikke mer gøy en vi lager selv....

 

Selv om jeg følte meg litt malplassert da jeg satt på en pub som viste seg å være nattklubb (inne) og etterhvert fyltes ganske bra opp!

 

Men det var ganske tomt rundt meg gitt. Følte nesten at bartenderne var irritert på meg for å okkupere så mye plass !

Ble litt sjokkert da de spilte sangen til 2 fjortiser fra Norge og app og til synger på norsk ?

 

Det var ikke sånn typisk skandinavisk plass heller! Hadde enda tilgode å høre noen snakke skandinavisk!

 

De få jeg kom i snakk med var grekere!! Og prøv å kommunisere med en greker , med høy musikk i bakgrunnen ! Det blir helt gresk for meg 😂😂

 

Og så var det disse gutta fra New York som ville spille big shots og satt dermed å ruget på ei Champagne flaske hele kvelden ! 🙄😂

 

video:video

 

 

video:video

 

Traff guttaboys fra New York som drev å ruga på ei flaske Monet og lekte "hot shots" ! Må jo bare le eller?

Veldig vanskelig å ta Selfie, spesielt når det eneste jeg ser er en svart skjerm!

Her ligger jeg, flatet rett ut ....Der borte er skiltet! Som forøvrig er HAKKET MER LESBART IN REAL LIFE, enn på bildet!

Når jeg skulle legge meg på stranda la jeg merke til at det var så sykt mange som solte seg toppløse? Inkl de 2 "tuttene"på nærmere 70 , men som heldigvis tok på seg overdel når de begynte å "ta planken" og den øvelsen der en står i planken og heiser rompa opp i været... Jeg tar den selv i slynga, den heter kanskje noe den øvelsen den også?Holy makaroni sier jeg bare!

Jeg måtte iallfall ta en ekstra kikk idet jeg skulle til å legge meg ned og så alle disse toppløse damene rundt meg for å se om mannfolka hadde badeshorts , at jeg hadde kommet "rett". Hvilken strand dette var, liksom?

Er det "in" å sole seg toppløs igjen nå liksom?

Likevel klarte jeg ikke å få med meg at det var privat strand?!

Hadde ligget ett par timer før jeg så skiltet som var rett foran nesen min! "Private beach, no rental". Jeg ble helst litt irritert på servicen, der jeg stod sånn omtrent/cirka/ nøyaktig der ved skiltet og ventet forgjeves på de med kajakkene, for å få leid meg ei FORDØMT SOLSENG! Jaja jeg underdrev kanskje når jeg skrev at jeg "helst var litt irritert"! I ren forbannelse og i bortimot demonstrasjon slengte jeg meg langflat på gressplenen! "HA! Der gikk dere glipp av den kunden tenkte jeg" Det fantes da grenser på hvor lenge jeg skulle gidde å vente på å få leie ei jækla solseng?! (Tjaaa tålmodighet er kanskje ikke blant mine sterkeste sider?!)

Synes de andre GJESTENE (fant jeg jo ut i ettertid) så litt rart på meg, det var da jeg måtte ta en ekstra kikk rundt meg! Etter at jeg hadde konstantert at jeg ikke hadde havnet på enn nudiststrand eller homostrand ( hvis det i det hele tatt finnes noen slike strender mtp de 2 "snuppene" straight ahead)men det fantes både barn og menn og kvinner i ulike generasjoner, dog noen mer påkledd enn andre, men så lenge mannfolka hadde utstyret godt nok kamuflert så var det greit nok for meg! Dog enkelte virkelig ikke har skjønt at speedos er såååå ut og virkelig skjuler ALTFOR lite etter min smak! Bare la dem stirre tenkte jeg ! "I don't give a shit!!!"!!! (Så kul var jeg liksom).

Jaja shit same! Bestemte meg for å legge meg en annen plass dagen etter for å si det sånn!

Jeg tenkte iallfall at så alene som jeg var på "hotellet" og så SKJERMET som min balkong var så kunne jeg jo NESTEN, men bare nesten gjort det samme "hjemme" selv! Altså sole meg toppløs...

 

Jeg måtte derfor le da jeg kom hjem og så ett helt gresk "familieselskap" satt med FRITT innsyn til balkongen min og tenkte at det var kanskje IKKE den utsikten de ville ha i familieselskapet... En norsk dame med pupper så hvite at de nærmest "blinket" til dem?

BLINK BLINK take a look over here! Om dere da ikke blir blendet, som å se i mot 2 blinkende forstørrelsesglass i sollyset!

Ikke misforstå å tro, at jeg tror jeg har så store? Vend gjerne glassene motsatt vei, det var blendingen jeg ville ha frem!

Jeg synes dette var så morsomt, at dette måtte jeg prøve å "snikfotografere"!

Men da jeg liksom skulle ta frem mobilen å ta et kjapt bilde i det jeg gikk inn... VEL det ble ikke mye til snikfotografering for å si det sånn!Men jeg husket i det minste å ta av lyden! For så nærme satt de faktisk, selv om det ikke kommer frem på bildet....

For det første det kreves litt for at hu Silje skal få ett brukbart bilde! Alle krefter må først settes i sving for at skiten skal holdes i ro, tilstrekkelig til at det blir ett bilde der en faktisk SER hva som er blitt tatt bilde av! Dette visste jeg jo selvsagt, men av og til er disse kreftene kjappere å mobilisere enn andre ganger! Men når disse kjapt skal mobiliseres, så tar det jo derimot selvfølgelig litt ekstra tid!(som feks, snik fotografering, det er jo egentlig fullstendig umulig!)

For det andre er jeg VELDIG lett å avlede! Så da jeg endelig fikk holdt mobilen rolig nok til å selv kunne fokusere på hva som var i bildet, legger jeg merke til bikini toppen min som henger der og tenker "Hmmm søren så irriterende at den skal komme med på bildet" og vips der var Silje distrahert nok til å glemme å se på bakgrunnen av bilde og som jo var selve hovedgrunnen til bilde tagningen! "Skal jeg gå frem og ta den vekk, vil jo ikke ha den med på bildet! Hmmm skal jeg gå bort og ta den vekk, det er jo litt flaut for da kommer jeg enda nærmere på... Og det var ikke før da at jeg....Ohhhh shit jeg står jo fortsatt her med MOBILEN HEVET klar for "snik blinkskuddet"! Støkker til ett ørlite sekund, fikk mobilen i rett fokus igjen og oppdager at en hel gresk familie sitter og stirrer mot meg! Da snakker vi ikke far,mor og 2 barn! Nei her snakker vi hele STORfamilien i alle generasjoner som tenkes kan!

Ble bare litt flau og måtte fortsette å stå ei stund til å fikle med mobilen høyt hevet for prøve å late som om jeg gjorde ALT ANNET ENN "SNIKFOTOGRAFERING" iallfall! Ups de måtte jo for all del heller ikke tro at jeg DREV OG SENDTE SNAPSHAT av de! Jeg så meg derfor nødt til å fortsette fiklingen med mobilen høyt hevet, enda ei stund!

Det var ikke før jeg endelig kunne slenge meg på senga og holdt på å dø på meg av skam... at jeg så ironien i det!LA MEG DERFOR BARE FÅ UNDERSTREKE AT JEG HAR SELVFØLGELIG MER ENN 1 BIKINI MED MEG!

Se hva jeg fant! Takterasse med fantastisk utsikt OG EI SOLSENG, det på tross av at de sa de ikke TRODDE de hadde noen solsenger?! Dette vitnet derfor om at de ikke tok turen oppom taket altfor ofte og noe servering av "sexy" paraplydrinker ved solsengen kunne jeg IALLFALL glemme! Akkurat det visste jeg jo for såvidt på forhånd, DA DE IKKE EN GANG HADDE EN BITTE LITEN BAR! Noe som i seg selv ikke var så merkelig, da det ikke fantes EN ANNEN GJEST Å OPPSPORE! Trodde jeg iallfall da! Jeg hadde iallfall til gode å se andre gjester til tross for allerede flere dager på "hotellet"!

Ikke en gang en liten simpel brusautomat fantes!

 

Det var med andre ord ikke akkurat DIREKTE sosialt på hotellet! Så hvis jeg skulle ønske å ha det litt sosialt, måtte jeg derfor ut å finne dette på egenhånd!

 

Jaja her fant jeg iallfall 2 solsenger , som ikke en gang eieren av hotellet visste at de hadde! Den ene totalt ubrukelig! Den andre "brukbar". Iallfall hvis jeg puttet vesken under for å støtte opp ryggen!

Så her tilbrakte jeg flere timer i TOTAL stillhet! "Slapp" til og med unna "brysomme paraplydrink selgere"

#jegreiseralene,#kreta,#Crete,#hellas,

#apollo,#uspesifisertreise,#sydentur,

#spontantur, #maleme, #platanias

Det løser sej, det gjør det alltid ?

Så deilig å gå fra jobb og ting endelig løsne!

KUN FOR SPESIELT INTERSERTE MERKET JEG ETTERHVERT SOM JEG SKREV! Men måtte bare ut 🙄

Føle jeg har sittet med enten IT avdelingen eller Biblofil på øret i 2 dager nå uten å ha kommet noen vei, pluss mailer att og frem på engelsk for sikkerhetsskyld ang noen lydbøker( lærebøker vi har brukt for de som er litt lesesvake ) pga av programmet AMIS som trengs for å kjøre bøkene ikke lenger videreutvikles og ikke virker på våre nye pc-er , derfor må vi ha ny løsning! Jeg har skrevet mailer direkte med selskapet og vet omtrent ikke hva jeg spør om og langt mindre forstår jegsvarene jeg får! De foreslår løsninger som ikke inkluderer våre lærebøker, det blir jo liten vits . Har ringt til forlagene, som selvsagt ikke har lydbøker av de aktuelle bøkene !

Nå fikk jeg tak i de jeg helt sikkert skulle kontaktet med en gang.. Ser ut som vi bare trenger et annet program, noe som sikkert var "oppdraget" fra starten. . Men jeg fattet ikke bæret, men nå trur jeg endelig forstår "greia"! *klaske meg i pannen !

Men det med IT og bibliofil var ikke noe jeg kunne hadde styring på altså! Jeg kunne ikke annet enn å sitte i telefonen og gjøre som jeg fikk beskjed om! Cluet er at etter at vi fikk nye skrivere har vi hatt store problemer med utskrift fra bibliofil (programmet vi bruker til alt utlån, registrering av bøker etc, skrive ut ,strekkoder, purringer, registrere nye elever,klasseflytting , importere de nye elevene etc)

Jaja det bød på store problemer da jeg står med en haug med lærebøker som må registreres for å få antallet til å stemme med elevantallet og skrive ut nye klasselister med lånenummer MM

Det var 2 arbeidsfolk der inne og jeg følte rett og slett at jeg måtte advare dem om at det var ganske stor sannsynlighet for at jeg snart kom til å klikke fullstendig !!!!

Så lenge det ikke var de jeg klikket på, så var det helt greit for de 😜

Plutselig klarte vi og få ut rapporter etc

!

MEN IKKE ETIKKETTER/STREKKODER ?! WHY?

Men takket være it avdelingen og bibliofil ordnet det seg også!!!

Fant fader ikke filen med nye elever, lagret de i mapper og på desktopen , men ikke søren om de kom opp altså!Hun forstod ikke helt hvorfor det ikke gikk hun heller altså... Måtte bare understreke det! 😜

Må innrømmes at jeg hadde problemer med klasseflytting også! (Vanskelig når det gjøres en gang i året !)

Men TAKK til bibliofil igjen! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den servicen deres !

Herregud, dama som hjalp til med importering av nye elever må jo ha vært drittlei meg og leitingen etter rett fil ! Jeg var jo drittlei meg selv!

Men da etter 2 dager med masse kløing i hodet og vips så løsnet ALT!!

Jeg måtte springe med ei klasseliste i den ene hånden og strekkoder i den andre hånden og sjokolade inn til admin/ ledelsen for å FEIRE'.!!!

Tror ikke de var like overlykkelige som jeg var da, skjønt de var jo glad for at ting løsnet og ordnet seg !!

MEN HVEM SIER VEL NEI TAKK TIL SJOKOLADE KL 15.30 PÅ JOBB LIKSOM?!

Retter herved en STOR TAKK til IT avdelingen som endelig fikset skriveren opp mot bibliofil (for godt håper jeg ?) og til den alltid like god servicen til bibliofil !!

Dette ble visst ett skikkelig innlegg for de spesielt interesserte ! Jeg skulle bare skrive hvor happy jeg var for at ting ENDELIG løste seg på jobb! Men så er det så typisk meg og måtte forklare absolutt alt !

Jeg var iallfall glad og lettet da jeg gikk fra jobb !

#Bibliofil, #itavdeling,#skolebibliotek,#mediatek,#ungdomsskole

IMPERFECTLY PERFECT! Min første tatovering ? CHECK 😜

Da har jeg tatovert meg for første gang!

Jeg skulle egentlig gjøre det i dag, men det ble avtalt at jeg skulle innom igår for å vise hva og hvordan jeg ville ha den!

Det var faktisk ikke før i før da vi pusset opp ett grupperom i Mediateket på ungdomsskolen jeg jobber på, og jeg kjøpte ett bilde der det stod "Imperfectly perfect" at jeg først "hørte" det uttrykket ?! Men at 2 enkle ord kan si SÅ MYE!

Det første jeg tenkte var at jeg håpet det uttrykket kunne få ungdommene våre til å tenke..../

Men det er faktisk til ettertanke for hver og en av oss!

For let's face it folks!

Ingen er perfekte (og de som mot formodning skulle tro det... *kremt*våkn opp)..

Noen har muligens litt ekstra " flaws" enn andre.? Det kommer vel alt på hvordan man ser det?

MEN

IMPERFECTLY PERFECT Er iallfall blitt yndlingsutrykket MITT!

Og på en god dag mener jeg det uttrykket passer PERFEKT på meg!

Alle har sine skavanker en eller annen plass, noen mer synlige enn andre !

Men det som er viktig å tenke på at det er ABSOLUTT ingen som er perfekt!

Fasaden kan lett bidra, det er ingen som har skrevet voldtatt,mishandlet,bedratt, ME, migrene, vond oppvekst, dårlig selvtillit , depresjon , angst e.l i pannen !

Men likevel kan de fremstå som perfekt i fasaden...

Alle er ikke mer perfekt enn deg liksom! Selv om det kan se slik ut?

ALLE har noe de sliter med, men tross sine "flaws" (finner faktisk ikke ett bedre ord) så er vi ALLE

IMPERFECTLY PERFECT!

Men min tanke bak tatoveringen er jo selvsagt CP' en min! (Jeg er "perfekt" på min måte liksom?!😳😂)

Selv om det selvsagt er maaaaange andre minuser jeg kunne dratt fram! Skal absolutt ikke stå på det!!!

Men

Imperfectly perfect er MEG!!

På en dritt dag tenke jeg "jaja jeg er jo tross alt imperfectly perfect!"

På en god dag tenker jeg "what the heck!

JEG er jo tross alt "PERFECT imperfectly "

På en enda bedre dag så er jeg bare

PERFECT! Hahaha 😂😂

Da er det sikkert like greit å holde seg unna .... For hvis jeg mot formodning skulle være der, så er jeg så høy på meg selv at jeg sannsynligvis hverken er grei eller nevneverdig sjarmerende ?!!!

Jaja det endte med at de ikke hadde tid i dag likevel!

De hadde fått en avbestilling å kunne gjøre det om 30 min!

OK!

"You are welcome to sit and wait here"

"No thanks! I need to find the nearest pub immediately !!!"

For dere som kjenner meg så vet dere at det var hverken for smerter, nerver eller ett akutt behov for bli full!

Her snakke med om ei jenta som trenger narkose for å ta MR...

Spasmer og tattoo kan vise seg og bli skjebnesvangert ! Derfor behøvdes ett par kjappe drinker gitt!

Og dere som virkelig kjenner meg, vet at når det er EKSTRA viktig at jeg holder meg rolig , da har det en "merkelig" tendens til å ha motsatt effekt!

På bakgrunn av dette , mener jeg at ett par drinker før tatoverings er totalt innenfor!

Det var bare til å krysse fingrene for at det holdt !

HVIS IKKE? DA VILLE JEG HA BLITT ETT LEVENDE "PRAKTEKSEMPLAR" PÅ AT SPASMER I HYTT OG HELVETE PLUSS TATOVERING IKKE NØDVENDIGVIS TRENGER Å VÆRE DEN SMARTESTE TINGEN Å GJØRE?

Men svarte heller! La oss prøve?

Altså jeg hadde 30 min og drikke meg avslappet på!

Til bartenderen:

"STAY PUT, I've only have 30 min to get drunk! Give it to me!!!

Sambucca? No...

Captain Morgan ? No ....

Ok give me jack Daniels and coke!!!

Zipp...DONE!

Now....Give me the strongest you have!

Tequila ?

YES bring it on baby! ASAP!

WTF JEG trodde shot ?!

Tequila drink , skal jeg ALDRI NOENSINNE drikke igjen! Taste like SHIT... at the most!

Jaja full på 25 min? No problemos , baby ! Var bare litt dritt at klokka kun var 14.30!

Sorry guys, but all for a good cause! Or?

De frarådet meg til å ta tatoveringen der jeg ville , siden det var første gangen... Til og med det norske paret som satt og ventet sa at det gjorde jækla vondt der?

Men smerte var vel ikke akkurat min største bekymring ! Har født 3 unger (+ jeg tror jeg muligens har en smerteterskel over gjennomsnittet?)

En liten tattoo var min minste bekymring , bare jeg klarte å være rolig !

Bring it on

Tatoveringsmannen ;

"I promise to bee gentle to you"

Silje:

'Yeah right, that's what they all say !" (Og jeg lo så godt inni meg og tenkte så sinnsykt morsom jeg et?! 😂🙄😳)

Jepp på det nivået var jeg kommet på 30 min!

(Jaja jeg kunne vel kommet på å si det uansett...)

Men uansett slapp narkose og tatoveringen gikk som en lek..

Han stoppet opp flere ganger og spurte om eg trengte en pause , om det ikke var vondt ?

"No bring it on baby"

(JEG MÅ VIRKELIG SLUTTE Å SI BABY?!!? BTW !!! Jizzez altså)

Ser litt småskremt ut her... Men det skyldes igjen mine fantastiske fotogene evner!

Dette gikk jo som en drøm!

Begge er like lettet og fornøyde, tror jeg?

For en jobb? Ett lite "sleivspark" så har du merket noen for livet!

Dette er nok enda en jobb jeg definitivt kan føre på listen over

YRKER SILJE DEFINITIVT IKKE SKAL ELLER BØR HA!

Det måtte i tilfelle dreid seg om VELDIG abstrakte og udefinerte "tattiser" tilfelle! 😰

What the hell did you just did to me?

(Jeg ligner søren meg på Truls Svendsen her, eller?)

Same same! Happy and proud of my first tattoo!

Det gikk så knall, at jeg ville ta en til i samme slengen !

Men det hadde han ikke tid til, så da var det bare å finne seg ei ny sjappe når eg først var "in the game" liksom!

#tatovering #tattoo #blacksheeptattoo #imperfectlyperfect #Chania #Crete #kreta,#cp #spasmer

#tequila #cereberalparese

Er det merkelig at jeg blir en smule stresset?

La ut et innlegg i går, hvor jeg ble litt stresset med kjolen etc ovenfor 3 stk svensker på tur !!!

Adam, Emil & Kenneth

Dere forstår sikkert hvorfor ?

No need for words!

Alene på tur? HELT OK ! ✌

#Kreta #crete #siljereiseralene #charterturalene #svensker #platinias #chania #maleme  #girlsnightout #reiseralene #hellas

Fy søren så flaut !!!! (Obs " sterke scener"!) 😂

Var litt i tvil om å legge dette ut! Men hekk, der er jo bikini! Hadde det vært bikini liksom .... Hadde det vært undertøy så hadde saken stilt seg anderledes ! Why ? I don't know??!🙄😳

Men i bikini kan liksom alle se meg anyway .... Jaja shit same!

Er altså alene på Kreta (innlegg kommer forhåpentligvis senere) og det har gått HELT greit !

MEN i dag kunne jeg trengt enn hjelpende hånd eller drahjelp , kall det hva du vil!

Idag lå jeg ved bassenget på nabohotellet of course ... Her finnes det jo IKKE badebasseng !

Det lå 3 svenske gutter på motsatt side av bassenget....Skal ærlig innrømme at det ikke akkurat er de 3 verste "alternativene" jeg har sett 😂

Siste halvdel av dagen, havnet de plutselig ved siden av meg og jeg følte meg like plutselig VELDIG alene 😳

Har truffet dem og ligget med dem ved bassengkanten tidligere

Jeg blir rett og slett litt nervøs rundt dem eller klossete ....Men hvis jeg først blir litt sånn små nervøs , så henger det liksom ved og nærmest umulig å bli kvitt!

Var såvidt jeg turte å sette meg ved bassengkanten .. For når jeg er litt sånn "småskjelven" , så kan det lett ende med en YouTube hit i det jeg setter meg ned eller klasker i flisene før jeg kommer så langt til og med!

Jaja CUT to the case !!

Idet jeg skal gå og derfor ta på meg kjolen .... Vel jag var skikkelig VÅT av svette faktisk, full av solkrem og....diverse

Kjolen er en enkel strandkjole , litt stram muligens muligens litt stram... *kremt* 🙄og MED to lag liksom...

Da jeg skulle ta den på forsikret jeg meg derfor å ha armene og hodet klart og fått de igjennom ,idet jeg vrengte kjolen over hodet !!! (Hvis dere skjønner). Det er litt hekkan med de 2 lagene og dessuten stram hals... Derfor lett å bytte hode med arm, litt av det ene laget "kveilet" med og det ene med det andre ... Been there, done that! HJEMME! 😰

Fikk hodet og armene igjennom! Men der stoppet det gitt! Og det stoppet SKIKKELIG!!!

Det var bare helt grusomt og stå der (heldigvis med ryggen til svenskene ) for kjolen ville hverken av eller på!!! Stod der og kava foran 3 svensker og alle andre for den sagtskyld og klarte søren ikke å kle på meg!!! Følte meg helt lillebo. Kjolen hadde vrengt seg skikkelig!

Nå i ettertid tenker jeg på den scenen i Friends han med lakkbuksene på do! ( ville sagt Joey, men typen til Rachel... Står helt stilt hva han heter?

Jaja der stod jeg altså med armene over hodet ,med fullt "publikum" i BIKINI! Jeg satt meg jo ned, men måtte opp av og til!

Følte meg pretty exposed for å si det sånn!

Dere tenker kanskje at jeg føler det var lenge , men jeg skulle virkelig hatt stoppeklokke! Jeg holdt på LENGE! Fikk panikk for nå måtte den på , (eller AV) FØR noen kom for å hjelpe! Hadde jeg bare hatt noen som kunne vrengt opp driten ! Lurte på om jeg hadde tatt hodet i armen eller noe!

Var nesten rett før jeg GIKK med kjolen over "pattene"!

Den følelsen av regelrett maktesløshet?!!!!

Men til slutt fikk jeg nå skiten på og forsvant med halen mellom beina!

Sattan så flaut folkens ! Jeg kødder ikke, det kunne seriøst blitt en you tube hit!!

Litt flau? Bare forbokstaven!!! BiKket lett over til totalt ydmykelse!'

Det eneste som manglet var at jeg skikkelig skulle satt prikken over I'en og klasket ned i flisene, mens jeg forlot åstedet i total ydmykelse!'

HELDIGVIS KLARTE JEG I DET MINSTE Å HOLDE MEG PÅ BENA! High five, baby! 🙌🙄

Men fikk jo "skiten" på til slutt!!

Jeg er så teit for når jeg blir flau, må jeg liksom dokumentere det i tillegg?!

Skulle prøve meg på selfie? Er det mulig?

Han med 100 på en Selfie imponerer meg, selv om det var vel ikke akkurat det var hovedpunktet i rapportasjen !

Nei Selfie krever hardt og målrettet arbeid!!! Det kreves både skills og muskler (for "sånne" som meg) og både i form av å i det hele tatt få meg med på det jækla bildet og holde kamera i ro, pluss at den skiten datt ut av selfie stang i hytt og dyne !

Prøve å se "bra" ut i tillegg, kunne jeg etterhvert bare glemme !

Knipset i vei med kjolen som liksom ikke ville ned (rekonstruksjon ). Men det var bare det ene bikini bilde som var tatt!

Ble litt flere alternativer med kjolen på!

Jaja poenget! Dritt flau! SEE YOU GUYS.... LOL

#kjole,#damn, #basseng, #Kreta,#Maleme,#Chania,#svensker, #platanias, #flau,#Crete, #gresk,#bellapais

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017

, Tysvær

Mamma til 3 - hverdagslivet med ekstra utfordringer, som følge av CP diagnose... I tillegg ble jeg diagnostisert med ADD i voksen alder.,Jeg skriver om hverdagslivet, interiør og diverse DIY prosjekter, ofte med fokus på å kunne mestre ting på sin måte.Man bør i det minste forsøke! Jeg skriver som regel med itt humor og en god del galgenhumor må til!! Siljemedvilje = Imperfectly Perfect!


  Trebarnsmor med CP og ADD, som blogger om hverdagslivet,interiør og DIY prosjekter.
Instagram: @siljemedvilje1 Facebook: Siljemedvilje Interiørgruppe: For oss som digger interiør og andre diverse DIY prosjekter.

+ Legg meg til som venn


Kategorier

 • » Betong/ Made by Siljemedvilje
 • » Bite me!
 • » Blogg
 • » Bøker
 • » Bøker/Forfattere
 • » CP
 • » eBAY Baby
 • » Familie
 • » Fascinerande
 • » Ferie
 • » Flaut
 • » Fornøyd
 • » Full kontroll
 • » Happy
 • » Interiør
 • » Kidsa
 • » Kossen i hekkan får eg det te?
 • » Made by Silje
 • » Panikk
 • » PARTY
 • » Shit happens!
 • » Shopping
 • » Stakkars
 • » Trening


 • Arkiv

  Februar 2018 Januar 2018 Desember 2017 November 2017 Oktober 2017 September 2017 August 2017 Juli 2017 Juni 2017 Mai 2017 April 2017 Mars 2017 Februar 2017 Januar 2017 Desember 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016

  Søk i bloggen