Vinn en signert Jørn Lier Horst bok. Nærmer seg trekning

Ikke gå glipp av den unike muligheten, av å vinne en signert utgave av Jørn Lier Horst sin nyeste bok i «William Wisting» serien. 

Katharinakoden ble lansert på torsdag og er allerede blitt veldig godt mottatt.

Eneste dere trenger å gjøre er å gå innpå bloggens facebookside Siljemedvilje, lik, legg igjen en kommentar  og del gjerne.

Vinneren blir trukket i morgen kveld.

MERK: Dette er en frittstående roman og selv om det er å anbefale å lese de foregående bøkene, er dette på ingen måte noen absolutt nødvendighet å ha let de tidligere bøkene.

VIKTIG at dere kommenterer på bloggens facebookside SILJEMEDVILJE, det er kun derfra jeg kan trekke vinneren og ikke på ulike delinger. 

Jeg har enda ikke rukket å lese boka, men som dere kan se her mottar boka ikke uventet strålende kritikker.http://www.gyldendal.no/Skjoennlitteratur/Krim-og-spenning/Katharina-koden

Jørn Lier Horst sin mangeårige bakgrunn som etterforskningsleder, bidrar til at bøkene fremstår som veldig troverdig, uten større overdrivelser enn det som strengt tatt skal til for å gi en god krimbok tilstrekkelig med spenning.

Jeg har som nevnt enda ikke rukket å kjøpe boka, men ettersom jeg forstår står politiets arbeidsmetoder også i denne boka i fokus.

Hans egenskap til å formidle politiets arbeidsmetoder på en down to earth måte, gjør at vi VET at Jørn KAN krim.

Horst sine kunnskaper innen teknisk og taktisk etterforskning, gir deg følelsen av at du kommer rett innenfor politisperringene og får ett realistisk bilde av hvordan politiet virkelig jobber.

Jeg sluker i alle fall ALT Jørn Lier Horst skriver rått og har enda til gode å lese en av hans bøker, uten å ha store problemer med å legge boka fra meg.

Det er dermed ikke sagt at bøkene hans er “dokumentar av en politimanns hverdag”.

 ​Bøkene hans har selvsagt med de elementene som skal til, for å opprettholde spenningen.

Sleng der på og gå inn på  bloggens facebookside Siljemedvilje, lik, kommenter , tagg gjerne noen du vet ønsker seg boka og DEL GJERNE.

Enten dere er ivrige “Wisting” fans eller om dere enda ikke har fått lest dem.. 

SHIT SAME… 

Dette er en ypperlig anledning til å stifte bekjentskap mer Jørn Lier Horst og “William Wisting”, enten dere velger og starte med de foregående bøkene og spare denne til slutt eller hoppe rett på “Katharinakoden”. 

. Også i barnebøkene virker Jørn opptatt av lære barna om politiets arbeidsmetoder. På forfatterbesøk fenger han de unge med historier fra virkelige kriminalgåter.

 

 Jørn har også tidligere gitt ut faktaboka Kriminalteknikk, her tar oss med bak politisperringene og inn på  laboratoriet for å vise politiets arbeidsmetoder. 

Måtte bare ta med denne boka, for å understreke Jørn Lier Horst sin kompetanse inne politietterforskning.

Les mitt siste blogginnlegg om Jørn Lier Horst HER 

Du er selvsagt velkommen til å like bloggens Facebook side, Siljemedvilje, her legger jeg ut alle blogginnleggene mine 🙂

 

 

#jørnlierhorst #williamwisting #wistingserien #krimbøker #realistiskekrimbøker #gyldendahl #gyldendahlforlag #katharinakoden #vinnkatharinakoden

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg